Monday, August 08, 2005

Telemarketing



Είναι ένας τύπος, Kevin Trudeau τον λένε, που διαφημίζει στη τηλεόραση διάφορα παρασκευάσματα, στυλ βιταμίνες και κρέμες. Όσοι ζουν Αμερική, θα τον ξέρουν από τα νυχτερινά και Σαββατιάτικα informecials. Αυτός έχει δεχτεί μηνύσεις από το FDA (Federal Drug Administration) που είναι κάτι σα τον δικό μας τον ΕΟΦ, για διαφήμιση προϊόντων με ισχυρισμούς για επιπτώσεις στην υγεία των καταναλωτών που δεν έχουν αποδειχτεί ή είναι εντελώς ψευδή (πχ πουλούσε παλιά κάτι βιταμίνες και άφηνε να εννοηθεί ότι θεραπεύουν τον καρκίνο). Του απαγόρευσαν να διαφημίζει στη τηλεόραση τέτοια σκευάσματα οπότε αυτός έγραψε ένα βιβλίο για τα όσα δε θέλει το κράτος να ξέρουμε για φυσικές θεραπείες (δε μπορούν να του απαγορεύσουν να διαφημίζει βιβλία γιατί προστατεύεται από το Σύνταγμα λόγω του δικαιώματος της ελεύθερης γνώμης). Το βιβλίο αυτό έγινε ανάρπαστο και είναι νο 2 στα best seller list του New York Times (μετά το Χάρρυ Πόττερ). Το εξέδωσε μόνος του και κάνει διαφημιστικά για το βιβλίο του το οποίο προβάλλεται όλη την ώρα κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Ο τύπος αυτός στο παρελθόν είχε κάνει και φυλακή για απάτες με πιστωτικές κάρτες.
Το θέμα μας όμως είναι ότι εμένα με ανάβει πολύ αυτός ο άνδρας, ναι αυτός ο τελεμαρκετας, ο απατεωνούλης, μα δεν είναι πολύ γλυκούλης?
Ιδού και το site του www.naturalcures.com (μη παραγγείλετε κανα βιβλίο, για σεξουαλική απόλαυση το δίνω το λινκ).

4 comments:

nonplayer said...

Και φυσικές θεραπείες, και φυλακή, και βιβλίο, και γκόμενος... Και γαμώ τους συνδυασμούς!

Phantasmak said...

Μπορεί όμως να έπεσαν οι τηλεθεάσεις των σόου "αγόρασε αυτό και με 5 λεπτά κάθε μέρα θα έχεις και γαμω τους κοιλιακούς!" (φωναχτά και επανάληψη κάθε 3 λεπτά) οπότε έβγαλε το βιβλίο!

discolata said...

εμένα μου βγάζει κάτι σε ξινισμένο....γαμώτο το παθαίνω συνέχεια με Αμερικανο-γκομενάκια αυτό...κακό ε;
με κάνει ρατσίστρια;
ω μοντιέ...

beep beep said...

Ενω ειναι νταβραντωμενος απορριπτεται γιατι στο website φοραει γυαλιστερο πουκαμισο απ'αυτα που κανουν κριτσι-κριτσι.

Αλλα ομολογω πως αν τον εβλεπα σε μια παραλια (χωρις το πουκαμισο που κανει κριτσι κριτσι )θα τον επαιρνα απο πισω 100%.