Saturday, September 10, 2005

Give me a job

Α πα πα δε πάει άλλο. Θέλω να αλλάξω δουλειά. Δε μπορώ το κλίμα εδω πέρα. Αν έχετε κάτι υπόψιν σας περικαλώ ειδοποιήστε με. 'Εχω μόρφωση, τσαχπινιά, μπρίο, ξέρω ξένες γλώσσες, μαγειρεύω πολύ καλά, ξέρω να γράφω αναλυτικές μελέτες για διάφορα θέματα (ε να μη μπω σε λεπτομέρειες τώρα), έχω καλό γούστο στη διακόσμηση (γιαυτό και γέμισα το γραφείο με αφίσες του Μποπ του Σφουγγαράκη) και γενικά δουλεύω σκληρά. Με λίγα λόγια όπως λέμε και εδώ στο άκαρδο αμέρικα, I work hard and party hard. Έχω πτυχία πολλά. Κάνω έκκληση σε ευκατάστατους κυρίους να με προσλάβουν σε υψηλόβαθμη θέση.
Συζήτησα τα επαγγελματικά με τον εστιάτορα-εραστή και μου είπε, κρίμα βρε παιδί μου και προσλάβαμε στο μαγαζί ανθρώπους πριν λίγες εβδομάδες. Τι να κάνει και αυτός ο καημένος. Και βλέπεις οι γνωριμίες μου με τσοντοσκηνοθέτες και πεζοναύτες δε μπορούν να το προωθήσουν το επαγγελματικό, καταλαβαίνετε.

6 comments:

CD said...

lol.. courage cherie!!

vasvoe said...

Αγαπητή sykia, είδα στο monitor τον τίτλο του post και βέβαια το πονήρό μυαλό μου πήγε αλλού και μπήκα να δω τί πιπεράτο έγραψες πάλι. Με απογοήτευση διάβασα ότι πρόκειται για μια αγγελία ευρέσεως εργασίας!

Τελοσπάντως επειδή είμαι συμπονετική ψυχή και καταλαβαίνω τί περνάς με την στρίγγλα συνάδελφο, σου εύχομαι καλή δύναμη μέχρι να βρεις καινούρια δουλειά και καλή τύχη με το ψάξιμο. Α, και μ'ένα καλό παιδί.

nanakos said...

Άκουσα πως κάνει οντισιόν ο Σφακιανάκης... Σ'ενδιαφέρει? Έχουμε βίσμα!

sikia said...

Φίλοι μου αγαπημένοι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τη συμπαράσταση.
cd, thank you για τα καλά σου λόγια.
errata, είπα να δοκιμάσω κάτι πιο intellectual πρώτα αλλά δε το αποκλείω.
poulos, ε όχι και να σου πάρω το ψωμί από το στόμα...
vasvoe thank u for your kind words.
tiffany φιλάκια.
macmanus μου πονηρούλη!
Finally, nanako μου, τι ψάχνει ακριβώς ο Σφακιανάκης? Για τραγούδι, για κρεβάτι, για κουζίνα? Ενδιαφέρομαι και για τα τρία!
Τώρα που σας ευχαρίστησα όλους και την Ακαδημία, δουλειά που θα βρω?

Δημήτρης said...

εγώ έχω μια ιδέα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα σου αρέσει, ούτε είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει λεφτά, έχει το potential να μας κάνει διάσημους άλλα ούτε και αυτό είναι σίγουρο. χμ...

Δημήτρης said...

Αν θες στείλε μου email στο sweetparties@gmail.com