Tuesday, July 01, 2008

ακαρδος μπλογκερ

Είμαι ακόμα στη Γερμανία στο συνέδριο της κακιάς ώρας. Δεν έχει προκύψει τίποτις ερωτικό, μόνο δουλειά, σνίτσελ και πατατοσαλάτα. Για άλλη μια φορά το ταξίδι στη Γερμανία αποδείχτηκε καταστροφικό για τις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Εδώ και κάποιο διάστημα διατηρούσα κρυφή σχέση με τον μπλόγκερ-ζογκλέρ revqueer. Λόγω απόστασης η σχέση μας είχε περιοριστεί κυρίως σε ανταλλαγή μηνυμάτων, γυμνών φωτογραφιών και τηλεφωνικού σεξ. Φτάσαμε σε σημείο να σκεφτόμαστε να πάμε στην Τήλο να παντρευτούμε. Ήταν μια σχέση πάθους να το πω? ναι πάθους- ηδονής και τρυφερότητας να το πω? ναι θα το πω και αυτό (τώρα γιατί ακριβώς θέτω ερωτήματα στον εαυτό μου και τα απαντάω μόνος μου, δεν είμαι ακριβώς σίγουρος-να το πω νέος τρόπος γραφής? ναι θα το πω). Το τελευταίο καιρό όμως είχε χαθεί, τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε ότι δε μπορούσε να μιλήσει, τη μία γιατί έτρωγε πατατάκια, την άλλη γιατί είχε να διαβάσει για εξετάσεις. Άρχισα να ανησυχώ και μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μου. Με παρέα μου το ουίσκυ προσπαθούσα να πνίξω τους φόβους μου. Μια βραδιά μάλιστα, εμπνευσμένος από το μαράζι, έγραψα και την ερωτική μπαλάντα "Δεν είμαι πουτανίτσα, είμαι η θειά σου η Νίτσα."
Ώσπου χθες έλαβα αυτό το μήνυμα στο κινητό μου:

Apla xreiazomai ligo xrono makria sou na skeftw kapoia pragmata. De kserw omws poso 8a einai afto to xroniko diastima. Borei na einai liges meres, merikes evdomades, isws kai xronia. Pantws, an kapoio kruo vradu sou xtupisw ti porta kai eimai 85 xronon mi me diwkseis. Simainei pws dialeksa esena anamesa se olous tous allous na me girokomiseis. Kai afto leei polla.




Υ.Γ. Τι θα πει "τρουλογαμιέται"?

18 comments:

revqueer said...

Δε βρίσκω τίποτα παράξενο στο συγκεκριμένο μήνυμα. Αντιθέτως είναι τρυφερό και ειλικρινές. Παρακαλούνται οι αναγνώστες σου να πάρουν θέση.

Για το χωρισμό μας οι μανάδες φταίσι. Και το ξέρεις.

Dr_MAD said...

Ισως να θέλει λίγο χρόνο να σκεφτεί, ίσως να μην αισθάνεται τόσο καλός για σένα, ίσως να χρειάζεται λίγο space (όχι το ποτό ηλίθια αναγνώστρια, το άλλο)

Δεν ξέρω τι να πω, αλλά θα συμφωνήσω με το sms. Αν γυρίσει στα 85, αυτό σημαίνει πως υπήρξε μια αγάπη αληθινή και ότι σε διάλεξε...

Είδωλο said...

Eχω τις ενστασεις μου, 1ον γιατι μου ταζεις οτι θα με παρεις εκει στα ξενα και θα με εχεις σαν σεξ τοϊ και να σου κανω και παστιτσιο.

2ον γιατι εγω στο βιντεο ακουσα τρ-ε-λογιαμιεται και οχι τρ-ου-λογιαμιεται

Παντως ειναι και αυτη μια ακομα λεξη της ελληνικης η οποια ειναι συνθετη και αλληγορικη.
Τρουλους εχουν μονο οι εκκλησιες η τα παλατια
αρα οταν καποιος τρουλογαμιεται η γαμιεται βασιλια, εχει πολυ πλουτο στην φαντασια, πολλα εφε, δεν ειναι ενα φτωχο ξερο γαμησι
ή σημαινει οτι το κανει με ανθρωπο της εκκλησιας εξου και ο τρουλος.

Διπλη εννοια η οποια ειναι παντα κατανοητη απο τα συμφραζομενα.

Ευχαριστω

ProFyLaKtiKo said...

τουλάχιστον τρως ωραίο σνίτσελ και πατατοσαλάτα... τελικά αυτό αξίζει στη γερμανία γιατί με τους άντρες που έχουν... πφφφφφ

συμπληρωματικά στην ερμηνεία του x-oyranoy βρήκα και μια ερμηνεία στο ανέκδοτο λεξικό του μπαμπινιώτη τρουλογαμιέται [trulogamiete] [i]σεξουαλ.[/i] αυτός που γαμιέται πολύ (σαν να τον παίρνει τρούλος ένα πράγμα) : Ο δημητράκης αφότου χώρισε με το λευτέρη έχει ξεσκιστεί στα one night stands. ναι, ~ κανονικά.

καλημέρααααααααααα

One Big DJ said...

Tίποτα δεν είναι σαν τα γερμανικά λουκάνικα με συνοδεία παγωμένης μπύρας! Συνιστώ ανεπιφύλακτα τους πλανόδιους πωλητές στο τρένο και προαιρετικά ένα παγκάκι σε ένα οποιοδήποτε πάρκο!

Ο ρέβκουηρ είναι μονογαμικός. Το δηλώνω.

One Big DJ said...

Συστήνω ανεπιφύλακτα να αγοράσεις λουκάνικα από τους υπαίθριους πωλητές όχι τους πωλητές..(ελεος με τα φραστικά μου!)

BLUEPRINTS said...

για να το λες... πάντως εγώ που το πέτυχα το παληκάρι τις προάλλες σε κοινή παρέα ήταν πολύ συνεσταλμένο, άσε που φορούσε t-shirt με τυπωμένο το: sikia one day i'll be yours...

g for george said...

Νομίζω είπε "τρελλόγ..." όχι "τρουλόγ..."

Αυτά ο Ρεβ δεν μου τα είχε πει και αυτό πρέπει να σε βάζει σε σκέψεις διότι μιλάμε συχνά.

Ή ήταν πολύ εχέμυθος, ή...

Tanila said...

Aν μου φέρεις σαλάμι, θα σου τον δώσω δεμένο σα σαλάμι.

So_Far said...

Βιάστηκες καλή μου και την πάτησες ! Τί το ήθελες το τηλεφωνικό σεξ; Σε απομυθοποίησε ο ζογκλέρ και τώρα....
εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι σκέφτεται τα γεράματά του...

ΥΓ Μα καλά τί συζητάτε σε εκείνο το συνέδριο, τόοοοσεεες μέρες πια;
Τον τύπο με την πανοπλία μέχρι να τη βγάλει ή θα τον ποθήσεις περισσότερο΄είτε θα βαρεθείς και θα τον στείλεις σε τορναδόρο..
Ε, και μόνο αυτό έχει σασπένς

ΥΓ Σας βρίσκω λίγο άστατη ερωτικώς ή μου φαίνεται;

ethanandthecity said...

Αγαπημένε Συκαλακουλίνη, you should have known better παρά να μπλέξεις με έναν συμπλεγματικό Παρθένο με τάσεις προς την ποδολαγνεία. Παράτα τα όλα, συνέδρια, ξανθές μπίρες και λουκάνικα Φρανκφούρτης και έλα να ζήσουμε έναν έρωτα όλο τρέλα στα γραφικά Κάτω Πετράλωνα (επέλεξα την χαριτωμένη σικάτη περιοχή για να στεγάσουμε το νοικοκυριό μας)
Ένας φλογισμένος Αιγόκερως σε περιμένει με λαχτάρα

comingThrough said...

an den ton theleis esu, tha ton paro ego na ton girokomiso... eimai didimos, tairiazoume?!

min tros poli!!!:)

George Tsitiridis said...

τρέλογαμιέμαι λέει οχι τρούλο...

και ειναι κακιά λεξούλα..

Ιφιμέδεια said...

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον revqueer, το κάτω-κάτω άμα έρθει και σου χτυπήσει την πόρτα στα 85 κάνε ότι δεν είσαι μέσα.

Επί του τρΕλογαμιέμαι που είπε η κυρία Κυπρία εις την τηλεφωνικήν συνομιλίαν μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες; Σημαίνει γαμιέμαι σαν τρελλός, εντάξει, αλλά; Τρελλός από χαρά; κατά συρροήν; με όποιον βρω μπροστά μου;

Ζητώ απαντήσεις.

me said...

δε ξερω τιποτα.το μονο που ξερω ειναι οτι τοοοοοοοσο καιρο διατηρουσες τηλεφωνικη σχεση κ μας κλαιγοσουν οτι τιποτα δε παιζει στη ζωη σου κ θα κλειστεις σε μοναστηρι κ τα τετοια.κ εμεις οι αθωοι αναγνωστες σε πιστευαμε κ σε παρηγορουσαμε!
κ οσο για το sms θα το εχω στα υποψην.καλο μου εφανει κ λεω να το χρησιμοποιησω σε αναλογη περισταση κ αναγκη.

christos said...

Χαίρεται αγαπητοί. Υποθέτω το "τρουλλογαμιέται" προέρχεται από το "τράουλλος"(=τράγος) + γαμώ.

phoinix said...

λατρεμένη κυπριακή τηλεόραση
(εδώ συγκεκριμένα κρατική)

gsus said...

Αν είναι 85 χρονών και έχει βγει στο κρύο να έρθει στην Αμερική για να τον γηροκομήσεις και καταφέρει να φτάσει ολόκληρος [πόδια, χέρια, δόντια] τότε κράτα τον και βγάλτον και την τηλεόραση. Είναι κελεπούρι.
Ή στειλτον σε εμένα να τον βγάλω στα φανάρια.