Thursday, April 27, 2006

του αγοριού απέναντι (στα Starbucks)

Αχ άργησα λίγο να γράψω, αλλά είχα πάει στην Καλιφόρνια για το Πάσχα. Εκεί που πήγα έψηναν αρνιά τα οπόία όμως δεν ήταν όλόκληρα γιατί λέει αναστατώνονται τα παιδιά να βλέπουν το νεκρό ζώο να σουβλίζεται. Δεν έχουν και άδικο, μη βλέπεις που εμάς από μικρά μας βάζαν να γυρνάμε και τη σούβλα. Από την άλλη βέβαια δε πρέπει να αποστασιοποιηθούμε τόσο από τη τροφή μας σα τα Αμερικανόπουλα μιας έρευνας τα οποία κατά πλειοψηφία δήλωσαν ότι τα χάμπουργκερ φυτρώνουν σε ειδικά δέντρα.
Αλλά το θέμα μας δεν είναι η διατροφή και το οικοσύστημα. Είναι άλλο!
Λοιπόν στα Starbucks απέναντι από τη δουλειά μου είναι ένας νέος κύριος που δουλεύει και κάθε πρωί μου χαμογελάει καθώς παίρνει την παραγγελία μου. Είναι ένας Θεός, σούπερ σέξυ τέλειος, ο απόλυτος άνδρας. Και είναι και ευγενικός. Είμαι τρελλή για εκείνον, σε σημείο που με τόση καφεϊνη που καταναλώνω για να μπορώ να τον βλέπω καθημερινά (και πολλές φορές τη μέρα συχνά πυκνά) έχω να κλείσω μάτι δέκα μέρες. Τα Σαββατοκύριακα δε δουλεύει οπότε δε πίνω καφέ. Είναι όμως τέλειος, δε μπορώ να σας τον περιγράψω, είναι τόσο γλυκούλης. Έτσι μου έρχεται να τον βγάλω φωτογραφία στα κρυφά με το κινητό να σας τον δείξω, αλλά δε ξέρω, περικαλώ ο e-lawyer να με ενημερώσει για τη προστασία δεδομένων-τι λέει η νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα των τεκνών και το μπλογκινγκ.

10 comments:

des said...

τουλάχιστο γλίτωσες τις εγχώριες αναλύσεις για την εθνικότητα και την εντοπιότητα των εδώ αρνιών. το δικό σου ήταν σίγουρα καλιφορνέζικο..

Dellaporta said...

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Φαντάσου να δούλευε σε φαγάδικο, 800 κιλά θα είχες γίνει!

Τώρα η συμβουλή μου είναι η εξής: μην πίνεις μόνο καφέ. Τα Starbucks απο όσο ξέρω, διαθέτουν και χυμούς και τσάϊ κ.α. οπότε σε βλέπω να δοκιμάζεις όλο το μενού ...

Η δευτερη μου συμβουλή είναι να του πεις: "Τόσο καιρό που μου σερβίρεις καφέ αιστάνομαι την ανάγκη να στο ανταποδώσω. Πέρνα απο το σπίτι μου να σου σερβίρω εγώ ..."

Άντε και καλό βόλι.

e-Lawyer said...

Αγάπη μου, εσείς στο αμέρικα δεν έχετε προστασία δεδομένων, οπότε κάνε ό,τι θέλεις!!!

Alexandros said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Alexandros said...

Αφού λέει και ο Δικηγορίνος, ότι δεν υπάρχει νομικό κώλυμα, αναμένουμε όλοι μας την φωτογραφία! :-))

me said...

Τι λύσσα...

Μια χαρά σε βρίσκω.

so-de-lovely said...

Αγαπημενη Τσουζει please βαλε επειγοντως φωτογραφια! Πολλα πολλα φιλιά!

sikia said...

Αχ πως όμως να τον φωτογραφίσω βρε παιδιά? Εκεί που παίρνει παραγγελία να βγάλω τη μηχανή να τον τραβήξω? Αχ δε ξέρω... Αλ΄λά αφού υπάρχει νομική κάλυψη από τον e-lawyer, θα το δοκιμλασω...

Jimbo said...

Καλή τύχη κι από μένα!

Chrisa said...

Αχ καλή μου Συκιά εσύ κολώνεις σε τέτοια πράγματα; Εσύ θα έπρεπε κανονικά να τον είχες μέσα στον ναό του σεξ και να πίνατε εκεί τον καφέ των Starbuck's!!!!