Saturday, May 13, 2006

Bryan is leaving

Είχα βγει χτες για καφέ με τις φίλες μου τις Τσουτσουνέλλα και Βαγγέλη, και συζητάγαμε για τις τάσεις της μόδας και το πόσο σέξυ είναι ο συνάδελφος μου ο Μπράιαν από τη δουλειά. Είμαστε όμως πολύ λυπημένες γιατί ο Μπράιαν φεύγει σε τρεις εβδομάδες. Πάει να δουλέψει σε μαγαζί ξαδέλφου του στη Νεμπράσκα. Που πας άνθρωπε μου στη Νεμπράσκα? Μπορούν οι Νεμπρασκιανοί να εκτιμήσουν το καυτό κορμί σου, τους μυς σου, το χαμόγελο σου? Δε νομίζω, δε το νομίζω καθόλου!
Και τώρα που είπα χαμόγελο, τελικά η προκατάληψη που έχουν οι Αμερικάνοι για τους Βρετανούς (ότι έχουν άσχημα και κίτρινα δόντια) πρέπει να ισχύει. Στη δουλειά ήρθαν 20 Βρετανοί (από Λονδίνο και Γλασκώβη) να τους κάνουμε training workshop. Και πριν την άφιξη τους όλοι περιμέναμε κανά Τζουντ Λο, αλλά τελικά και οι 15 είναι το μαύρο τους το χάλι. Και από δόντια, λες και τα πήρες και τα έσπασες με Μπλακ εντ Ντεκερ και μετά τα πέρασες με κιτρινοκαφέ μπογιά. Και λέω για 15, γιατί οι άλλοι 5 είναι γυναίκες, τουλάχιστον έτσι λέει η ταυτότητα, αλλά όρκο δεν παίρνω. Και μια και είπα παίρνω, όποιος τις έχει πάρει αυτές είναι ήρωας! Αλλά τι κάθομαι και λέω, δεν είναι του επιπέδου μου οι κακίες, αλλιώς θα ήμουν μετα-μπλογκερ. Αλλά είναι που βρέχει, ο Μπράιαν φεύγει και έχουμε απομείνει να κοιτούμε παλιές φωτογραφίες και να αναπολούμε τις μικρές στιγμές ευτυχίες που μας σκόρπισε ο τέλειος αυτός άνδρας και να αναστενάζουμε. Το σχέδιο μας είναι στο goodbye party που θα του κάνουμε, να τον μεθύσουμε και να τον γδύσουμε.
Αααχ τι να πει κανείς, τώρα που φεύγει και αυτός, πως θα περνάν οι ώρες στην δουλειά?

3 comments:

amvro said...

άσε τους βρετανούς... και ανέβασε τη φωτό του σταρμπακίτη :)

Dellaporta said...

Όχι, ανέβασε φωτό του Μπάμπη. Έχουμε να τον δούμε πολύ καιρό και μας έλειψε ...

afroO said...

PRAGMATIKA TWRA,edw kai 3 merec pou ce anakaLupca(de 8umamai pwc,ductuxwc) den exw ctamaticei na ce diavazw!!!exeic grapcei kai ena ekatommurio pragmata pana8ema ce!!! :P exeic treLo geLio,ta Lec teLeia,keep writing!! ce paw me 1000 cukiaaaaaaa!!! hahaha cagapw <3