Monday, March 10, 2008

Weekend news

Αχ και βαχ! Έχω τόσα να σας πω, δε ξέρω από που να αρχίσω. Από που να αρχίσω..... Αααα ναι, από το Σάββατο. Όπου βγήκα με το συνάδελφο γιατί είπαμε να πιούμε ένα καφέ να μιλήσουμε μια και μέχρι τώρα ήμασταν σε καταστάσεις που δεν ευνοούσαν την ομιλία (τζόγκινγκ μέσα στο κρύο και τη μαύρη νύχτα ή καυτό σεξ). Τι την ήθελα την συζήτηση όμως? Γιατί δε καθόμουν στα αυγά μου. Πήγαμε σε ένα ωραίο καφέ και αρχίσαμε τη κουβέντα μας. Ο συνάδελφος άρχισε να μου μιλάει για τα ενδιαφέροντα του που έχουν να κάνουν με τη γιόγκα, την ορειβασία, το μπάντζι τζάμπινγκ και κάποια άλλα που δε τα θυμάμαι γιατί με είχε πάρει ο ύπνος. Κάποια στιγμή και εκεί που μου έλεγε πως σκαρφάλωσε στο Κιλιμάντζαρο και στο Έβερεστ και εγώ διαπίστωσα ότι με το να τσιμπιέμαι δε με κρατούσε ξύπνιο, αποφάσισα να τραγουδήσω στο κεφάλι μου το "Παναγιά μου ένα παιδί" της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Και εκεί που έκανα virtual πιρουέτα στο κουπλέ, με επανέφερε απότομα στην πραγματικότητα ρωτώντας με εγώ τι χόμπυ έχω. Και τι να του πω τώρα του φυσιολάτρη γυμναστικομανή, ότι το χόμπυ μου είναι να τρώω πατατάκια και σοκολάτες βλέποντας τηλεόραση, ή να κάθομαι στο κρεβάτι και να βλέπω Sex and the City? Μετά μιλήσαμε για ταινίες, για γόγκα, για μουσική, για γιόγκα ξαναμανά και στο τέλος φτάσαμε στο καυτό θέμα της σχέσης μας. Όπου μου εξήγησε ότι όλα για εκείνον είναι καινούργιες εμπειρίες, καθώς εκείνος είναι στρέιτ (πως είπατε? ορίστε? excuse me αλλά νομίζω ότι έχασα την ακοή μου, όχι ΗΤΑΝ στρέιτ, ΕΙΝΑΙ στρέιτ είπε, δηλαδή οι 4 φορές ήταν απλά on the side). Εγώ με τη σεμνότητα που με διακρίνει, δεν τον ρώτησα ποιος είναι ο ορισμός του στρέιτ γιατί δεν ήθελα και να τον προσγειώσω ανώμαλα. Μου είπε ότι θέλει να βρισκόμαστε (στις 31 φορές θα γίνει γκέι όμως οπότε πρέπει να προσέξει). Τι την ήθελα την συνομιλία, από εδώ και στο εξής απόλυτη σιωπή!

Την Κυριακή με πήρε τηλέφωνο ο Νώντας ο οποίος με παράπονο στη φωνή με ρώτησε "δε θα περάσουμε Καθαρή Δευτέρα μαζί?" (το ότι δε περάσαμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά κλπ μαζί δε πειράζει γιατί ως γνωστόν η Καθαρή Δευτέρα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα). Τον λυπήθηκα τον καημενούλη και του είπα να περάσει τη Κυριακή για φαγητό (καθώς τη Δευτέρα δούλευα και δεν είχα χρόνο για τραπέζωμα). Ο καημενούλης ο Νώντας έχει χάσει βάρος, δε τρώει φαίνεται καλά, και έχει μείνει μισός, πάνε τα μαγουλάκια του, πάνε και τα μπουτάκια του. Αφού έφαγε τις κατσαρόλες, του είπα "αχ ωραία δε θα ήτανε να πηγαίναμε να πετάξουμε χαρταετό!" και εκείνος απάντησε "άμα σου βάλω το χαρταετό στο κώλο, θα σου πω εγώ!" Και χάρηκα γιατί μερικά πράγματα δεν αλλάζουν και η πείνα δεν αλλοίωσε τα λοιπά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του. Όμως δε κάναμε καυτό σεξ μετά καθώς είχα αποφασίσει να κρατήσω ένα επίπεδο και να κάνω απλά φιλανθρωπικό έργο (συν του ότι ο προσωπικός μου σύμβουλος billzoukoulis δεν μου είχε προβλέψει τίποτε για καυτό σεξ με άντρα με λευκές κάλτσες για αυτό το weekend).

Α και ο ανώνυμος έλληνας σεξομανής φαρσέρ ξαναπήρε τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί και με ξύπνησε! Who the fuck is he?

19 comments:

revqueer said...

Σε λίγο θα ρίξει σε σενα το φταίξιμο που επειδή είσαι γατούλα τον παρέσυρες!
Τσκ Τσκ Τσκ...

mahler76 said...

Δηλαδή αν εγώ πάω με 31 γυναίκες γίνομαι str8???

oni said...

Lysame loipon to megalytero mysthrio! Straight! Of course! Kala exw akousei kan k kan istories gia straight alla ayth pali. Ekei, na epimeinei mhn ton "kakoxarakthriseis"? Kalws ta dexthkes! Ypomonh kane th giogka, kane to sexaki mhn to xeis axti k as elpisoume h' na allaksei (ginei estw bi-curious k MH baretos) h' na bre8ei kanenas allos yoga master pou na se 8elei kolasmenos.

Oso gia sik apanthsh Nwnta ena exw na pw. Em to taizoume to bodi (alla eisai eyais8hth psyxh mhn ta ksanaleme ton eides pou xe repsei), em milaei ki apo panw!

Ναυτίλος said...

Αγαπητή μου Συκιά:

Μα να στο φωνάζουμε όλοι εδώ στο blog: Κάνε σεξ, μην ρωτάς! Πόσο δύσκολο είναι γαμώ τη μου;! Αλλά όχι! Εσύ εκεί, να κάνεις το κουλό σου! Βρε! Σκάσε και ρούφα το Τσι των παιδιών, και χέσε τα χόμπι τους καλέ μου. Άντε πιά.

Όσο για τον Νώντα. Το έχω πει και θα το ξαναπώ: Use him as your sex toy –nothing less, nothing more.

;-)

Dr_MAD said...

Ρε μήπως ήθελε να κάνει πλάκα το παλικάρι? Δεν πιάνεις το χιούμορ του. Κακό αυτό...

xipasmenos said...

Μπορούσες να του βγάλεις τις λευκές κάλτσες και να κάνεις σεξ μαζί του....

billzouk said...

Μην μπερδευεσαι!
Δεν προεβλεψα τιποτα, γιατι οπως ειδες δεν εγινε τιποτα. Δεν το εκανες με τον Νωντα! Αλλωστε δεν θα σου τα λεω κι ολα, για να υπαρχει και το στοιχειο της εκπληξης στην ζωη σου, αλλιως θα ηταν βαρετα!

alienlover said...

γιατί καλό μου παιδί κάνεις τέτοια λάθη, γιατί;
χρησιμοποίησε τους αμφότερους και άσε την πάρλα!!!

Δρομολόγια Θάσου said...

Ἔχω καί ἐγώ πολλά χόμπι: παίζω τένις , κάνω σνόουμπορντ , πολεμικές τέχνες , ἱστιοπλοΐα , σκοποβολή κάνω καί καυτό σέξ. Φυσικά καί ἐγώ συκιά μου στρέιτ εἶμαι... Πηγαίνω μόνο μέ ἄντρες.. ..

Patrick said...

Τους έχετε και στο Αμέρικα αυτούς τους str8....

ΠΑΥΛΟΣ said...

Λατρεύω str8!!!!!!!

Mirela said...

ήρθε η ωρα η γατουλα να κανει τριολέ με st8 και με Νώντα!!!
Να του βαλει τιποτα ο Νωντας στον κώλο να σου πω εγώ μετ΄πα str8.....

Είδωλο said...

AXAXAXAXAXAXAXA

οι 4 φορες σεξ,on the side με πεθανε!!!!

do u have french fries with this please?

Urfurslaag said...

Λατρεμένη μου Συκιά, πρόσκληση σε μπλογκοπαίχνιδο

g for george said...

Μερικοί άνθρωποι τρέφουν κάτι απίστευτες αυταπάτες!

Και συμφωνώ με Πάτρικ, εννοείται.

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή Υπουργού Πηδείας:

Υπάρχη το εξής ζητημαν περι των σεξουαλικών κατευθύνσεων. Αν μία ζωήν είχα μια κυραφλανζτο-φιλική ζωή χωρίς να είχα παρεκλήση ουτε μιαν φοράν απο το δρόμον μου (πως θα μπορούσα άλλωσθε) .

Κε όμως μία φορά τυχαίνη (σπαει ο Πλέυρης το ποδάρι του) κε πηγάινω (τελώ συνουσιακή πράξη) με μίαν κατσίκαν.

Πώς θα με φωνάζη έπειτα ο κοσμός, πιστεύετε;
Dr.Φλάντζας

sikia said...

revqueerouli μου πέστο ψέματα!

mahler76 μου, λες?

onouli μου, αυτό λέω και εγώ, μόνο σεξ, όχι πια κουβέντες!

ναυτίλε μου γλυκέ, δε φταίω εγώ, ήθελα λίγη συζήτηση, που να φανταστώ?

madouli λες χιούμορ να ήτανε? χμμμμ

xipasmene μου, ο Νώντας τις λευκές κάλτσες δε τις βγάζει!

sikia said...

billzoukouli μου, ναι καλέ, δεν είπα ότι έπεσες έξω, δε προέβλεψες σεξ με Νώντα και δεν έγινε....

alienlover μου, yes you are right!

dia μου, έτσι μπράβο!

αχ patrick μου ναι τους έχουμε!

pavlouko me too!!!

mirela μου lol και καραlol!

x-oyranouli how true!

urfurslaagulini μου απάντησα!

george μου, ναι και πάλι ναι!

Αχ Δόκτωρα λατρεμένε, τι παράδειγμα τρελό είναι αυτό και ανατριχιάζω! Κτηνοβάτη θα σας έλεγε η κοινωνία και θα είχε και τα χίλια δίκια! Αλλά προς Θεού καλέ, εσείς δεν πρόκειται κοτζάμ ηγέτης να πάτε με κατσίκα!!

Ναυτίλος said...
This comment has been removed by the author.