Friday, July 11, 2008

Back again

Λατρεμένοι μου φίλοι, χάθηκα, το ξέρω! Αλλά είχα τρεχάματα. Στη δουλειά τα γνωστά με τη στρίγγλα η οποία πάλι μας καταπιέζει για ένα πρότζεκτ και τρέχουμε. Αλλά και με τη δίκη του αιώνα, όπου οι δικηγόροι μου με τη τσαχπινιά και το μπρίο τους έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο και έχουμε πάρει και τα σώβρακα του Πρόβατου.
Ήδη την επόμενη εβδομάδα καλείται να καταθέσει μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση, Όταν συζούσα με τον Πρόβατο τα δύσκολα εκείνα χρόνια, επειδή ήταν τσιγγούναρος, αναγκαζόμουν να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού και είχαν ματώσει τα γόνατα μου να τρίβω πατώματα και σκάλες. Τον παρακάλεσα λοιπόν να πάρουμε μια οικιακή βοηθό να βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Εκείνος επέμενε ότι δε χρειαζόμαστε παραδουλέυτρα (να τονίσω ότι αυτός δεν είναι ο πολιτικά ορθός όρος) αλλά μετά από χίλια παρακάλια δέχτηκε (ο τσιγγούναρος). Έτσι λοιπόν αφού έψαξα στη γειτονιά να βρω το κατάλληλο άτομο, και έκανα interview στις τοπικές applicants, κυρίες Κούλα, Λίτσα και Ιζαβέλα, κατέληξα σε ένα νεαρό από την Αργεντινή, το Πεπίτο, ο οποίος είχε ήθος και όρεξη για δουλειά.
Την πρώτη κιόλας μέρα που ήρθε, στρώθηκε στη δουλειά γιατί είχαμε ένα σωρό πράγματα να κάνουμε, δουλειές του σπιτιού, καταλαβαίνετε, να γυαλίσουμε τα πόμολα, να κανελώσουμε το ρυζόγαλο (που τόσο άρεσε στον Πρόβατο), να ζυμώσουμε το τσουρέκι, να ξελεπιάσουμε τη ζαργάνα, να τρίψουμε το πιπέρι, και άλλες οικιακές ασχολίες, Όταν ο Πρόβατος γύρισε σπίτι από τη δουλειά, έβαλε τις φωνές όταν είδε ότι τελικά ο οικιακός βοηθός ήταν άντρας (τι φαλλοκράτης!) και φώναζε και χτυπιότανε (μιλάμε τόσο κολλημένος σε στερεότυπα εργασιακών ρόλων) σε σημείο που ο Πεπίτο φοβήθηκε, μάζεψε τα ρούχα του από το πάτωμα (είχε πολύ ζέστη εκείνη τη μέρα και τα είχε βγάλει για να δουλέψει πιο άνετα, έτσι κάνουν οι Αργεντινοί) και το έβαλε στα πόδια.
Οι δικηγόροι μου ανακάλυψαν τον Πεπίτο σε συνοικία της Αθήνας, όπου έχει ανοίξει κομωτήριο, και τον κάλεσαν να καταθέσει στη δίκη του αιώνα τις σκηνές αυτές και να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια!

8 comments:

Tanila said...

Έχω την εντύπωση ότι ο Πρόβατος είναι κρυφοστέητ.
Όταν είχαμε βγει οι 2 μας για καφέ έφερνε διαρκώς την κουβέντα στις ερωτικές μου προτιμήσεις και ρωτούσε επίμονα αν μου αρέσει ως άντρας.

Tanila said...

*κρυφοστρέητ εννοούσα

Provato said...

γιατί δεν λες όλη την αλήθεια; ότι ο πεπίτο μετά έγινε υπουργός και μετά δήμαρχος μεγάλης ελληνικής πόλης;

Provato said...

τανίλα κρυφοστέηκ είμαι. κρυφόφιλέτο.

Jimmy Rose said...

Μήπως πριν έρθει στη δίκη ο Πεπίτο μπορεί να με κουρέψει;
Χρειάζομαι και ανταύγειες, αλλά μπορώ να περιμένω για μετά τις διακοπές...
Καλησπέρα.

g for george said...

Ειλικρινά βλέπει κανείς σε αυτό το ποστ το πόσο θυσιάστηκες γι' αυτήν την σκέση και δεν σου αναγνωρίστηκε τίποτα.

Αλλά την αδικία δεν την θέλει ούτε ο Θεός, να το θυμάσαι.

hnioxos said...

Χρυshό μου καλησπέρα σου!

Έκανες κι εσύ τόσες θυσίες, αλλά ο Πε(π)ίτο ήτανε λάθος σου! Πέρα από το ότι αυτοί από τη Λατινική Αμερική ζεσταίνονται πολύ εύκολα και γδύνονται και έτσι μπορείς να παρεξηγηθείς, έχουν και μια μεγάλη ευκολία στο σκύψιμο και έτσι γυμνοί που είναι τους παίρνεις για να καθαρίσουν τα πόμολα και αυτοί καταλήγουν να τρίβουν το σοβατεπί! Είναι μετά ο ανυποψίαστος υποτίθεται, αλλά και κακόπιστος εξ ορισμού, Πρόβατος να μη σε παρεξηγήσει; Άσε που κατά βάθος ζηλεύει κιόλας γιατί δεν προσέλαβε αυτός το Μαραντόνα...

Τέλος πάντων δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά νομίζω ότι κι εσύ δεν είσαι απόλυτα ειλικρινής... Είσαι;;;;;;

sikia said...

tanila αν υποψιαστώ ότι έκανες κολασμένο σεξ με τον Πρόβατο, θα βάλω τις φωνές!

Πρόβατε, τρελάθηκες? Τι δουλειά έχει ο Πεπίτο με αυτόν που λες?

jimmy μου, θα του μιλήσω να έρθει να σε κουρέψει! Κάνει και κατ'οίκον επισκέψεις ως κομμωτής!

george μου, πέστα χρυσόστομε!

hnioxe μου, απόλυτα ειλικρινής είμαι, τι σε κάνει να αμφιβάλεις???