Wednesday, July 16, 2008

στυλιστική παρέμβαση

Αξιότιμε υπουργέ Παιδείας, Θρησκευμάτων και λοιπών κονσεπτς,
όσο παραπλανείτε τον κόσμο με ψευτοδιλήματα του στυλ δημόσια vs. ιδιωτική παιδεία και κολλέγια, κουκουλώνεται το πιο καυτό ζήτημα στα εκπαιδευτικά δρώμενα.
Απαιτούμε στυλιστική παρέμβαση! Δεν γίνεται στα σχολεία να επικρατούν το μαύρο, το κίτρινο, το γκρι και οι φόρμες. Ιδίως αυτές οι φόρμες, που περνάς έξω από προαύλιο και νομίζεις ότι είσαι σε οίκο ευγηρίας και έχουν βγει οι ηλικιωμένοι έξω με τις φόρμες για γυμναστική! Άσε τα τζιν σακάκια... Υπουργέ, έτσι διαπαιδαγωγείται η νέα γενιά, να γίνουν τα λιονταράκια του κυρ Ηλία? Σε λίγο θα φοράνε και γκέτες!
Στην Ανατολική Ευρώπη υποδέχτηκαν το χρώμα με ανοιχτά τα χέρια, εμείς γιατί ακόμα υστερούμε?
Φτάνει πια!

7 comments:

ProFyLaKtiKo said...

Στο σχολείο δε θυμάμαι καν τι φορούσα. μέχρι το γυμνάσιο ότι μου έπαιρνε η μαμά. μετά για κάποιο λόγο το έριξα στο μαύρο. black is beautiful.

εισηγούμαι το ροζ.

chaos_onion said...

Άντε καλέ! (που λέει κι ένας φίλος μου κοσμικός)

Σήμερα όλα είναι emo και trendy και κάγκουρες δε συμμαζεύεται (όχι δε δουλέυω στης Δρούζας). Μαλλί φτιαγμένο και όλα τα χρώματα (συν το glitter) και φόρμες με τα χίλια ζόρια άμα το πρόγραμμα λέει "Γυμναστική".

Αυτή η φωτό είναι εξαετίας+ που'μασταν όλα έτσι χάλια όπως λες και τις κρύψαμε να μη θυμόμαστε την κατάσταση μας (σα την Celine στη Eurovision) :P Ελπίζω να έχεις άδεια για τα παιδάκια που εκθέτεις!

mitsi said...

συμφωνώ με τη sikia!
γιατί είχα τραυματική εμπειρία!!
στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινα φορούσαμε στολή(όχι δε μιλάω για 50 χρόνια πριν,γεννήθηκα το 1985)
η όποια στολή ήταν γκρι φούστα κάτω από το γόνατο κ μπλε μπλούζα!!
ένα όνειρο ήμασταν...
Κωστέτσος, Ασλάνης κτλ θα έσκιζαν τα πατρόν τους αν μας έβλεπαν..

g for george said...

Πού τα θυμήθηκες τα λιονταράκια του κυρ Ηλία;;;;

sikia said...

profylaktiko μου, η στυλιστική επανάσταση άρχισε. Ροζ είναι τέλεια επιλογή!

chaos_onion τι άδεια ήθελες για τα παιδάκια? Αφού στο ιντερνετ έχουν ανεβάσει τη φωτογραφία τους, δε μπορεί κανείς να απαγορεύσει να τη κοιτάξει....(εκτός αν ήθελες να πάω προσωπικά να τους βρω όλους να τους ρωτήσω) Αλλά για να μη παραπονιέσαι, την κατέβασα.

mitsi μου, στολή ε? α πα πα πα

george μου, έχω μνημονικό! Δε με αφήνουν όμως και να τα ξεχάσω!

chaos_onion said...

Βρε όχιιι. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Να ψαρέψω αν είσαι μέσα σ'αυτά κι εσύ ήθελα :P

Το ξέρω οτι τις έτσι αβέρτα στο διαδύκτιο. Κάθε "class of '##" έχει και group στο facebook (η δικιά μου έχει φάει ΟΛΗ block).

Άσχετο: Απο Κυριακή και κάθε μέρα, στισ 18:00, θα παρακολουθούμε ξανά τις περιπέτειες όλης της τρελοπαρέας με ταχ. κωδ. 90210 από την συχνότητα του Alpha. Για να μη νομίζεις οτι αλλάζουν και πολλά όσο καιρό έχεις να έρθεις.

Unknown said...

πολύ με συγκίνησε η αναφορά σου στα Λιονταράκια του κυρ Ηλία