Thursday, July 24, 2008

Φέις το Φέις

Τι να σας λέω... Για τη στρίγγλα και τη βαρεμάρα στη δουλειά, που τρέχουν οι ημερομηνίες και οι προθεσμίες αλλά εγώ το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι και να πίνω παγωμένα νερά και χυμούς.... Ή για τη τρελοκοτσιδού στη δουλειά που αποφάσισε να συζήσει με παντρεμένο με τρία παιδιά, και κάθε μέρα μας πρήζει με τις ερωτήσεις της αν είναι λάθος κίνηση να συζήσουν πριν βγει το διαζύγιο του....
Και δεν έχω και το Facebook να ξεχνιέμαι.
Ιδού δέκα πράγματα που σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις το account σου στο Facebook:
1) Σου έρχεται για πέμπτη φορά μήνυμα από άγνωστη κυρία η οποία επιμένει να ρωτάει αν πήγαινες στο Α3 στα Πετράλωνα. Παρόλες τις εξηγήσεις ότι ούτε στο Άλφα ούτε στο 3 ούτε στα Πετράλωνα πήγαινες, εξακολουθείς να λαμβάνεις μηνύματα του στυλ "έλα γιατί δεν το παραδέχεσαι..."
2) Έχεις λάβει συνέχεια προσκλήσεις να παίξεις να μάθεις "πόσο Μαντόνα είσαι?, πόσο κατίνα είσαι, πόσο ρούλα είσαι, πόσο Σούπερμαν είσαι, πόσο Ισμήνη Καλέση είσαι, πόσο Κατμαν είσαι" που είσαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ώσπου σου έρχεται μήνυμα να παίξεις να μάθεις πόσο νευρικός είσαι.
3) Διαπιστώνεις ότι έχεις κάνει σεξ με τρεις από τη λίστα φίλων του Πρόβατου.
4) Βρίσκεις το χαμένο ξάδελφο σου που όλοι οι συγγενείς έλεγαν ότι είναι στην Αργεντινή αλλά το προφίλ του λέει ότι είναι στη Νότια Αφρική.
5) διαπιστώνεις ότι ο Ντέιβιντ Σάντος δεν έχει προφίλ
6) Σου έρχεται εικονικός φραπές, σουβλάκι, παντόφλα και κοκτέιλ.
7) Έχεις εντοπίσει 12389 άτομα που έχουν λάβει κουπόνι για σεξάκι από τον Πρόβατο (μέχρι στη Νότια Κορέα έφτασε η χάρη του).
8) Φτιάχνεις συνταγή για μανιταρόπιτα που σου δίνει ο Marvinoulis σε ποστ στο Wall σου (η οποία βγήκε πολύ καλή να το τονίσω, εξού και την έτρωγα τραγουδώντας "δε ζήτησα από σένανε να σώσεις τη μανιταρόπιτα, αγάπη ζήτησα μόνο να δώσεις, και τρυφερότητα"
9) Λαμβάνεις μήνυμα που σου λέει να πας να γραφτείς σε Group για να μάθεις τους πραγματικούς λόγους που η Καλομοίρα πήγε Αμερική.
10) Ο billzoukoulis που όχι μόνο έχει το κληρονομικό το χάρισμα, αλλά και spooky διορατικότητα, σου αποκαλύπτει ότι ξέρει το ΑΦΜ σου.

11 comments:

mahler76 said...

Ποιός είναι ο Ντέιβιντ Σάντος????

chaos_onion said...

Εμένα όλο το σοι και πρώην συμμαθητές έχουν φάει block (είπαμε social networking, άμα είναι να μέινουμε σ'αυτα που ξέραμε, ασ'τα να πάνε :P ). Προσκλήσεις δε λαμβάνω πια με τόσα ignore που έχω κάνει.

@mahler76: O David Santos, απ'ό,τι έχω καταλάβει είναι κάτι σαν "rite of passage" για τους Έλληνες bloggers. Αν σου αφήσει ποτέ comment μπορείς να φωνάξεις με υπερηφάνια "Τώρα είμαι blogger!". (το άλλο είναι να σε βρίσει κάποιος ανώνυμος)

nikisot said...

xaxaxaxa
den eimaste filoi pia snif klaps

One Big DJ said...

Αφενός λύγμ, συμφωνώ με τη Moody, αφετέρου ο David Santos για όσους δεν ξέρουν είναι μπλόγκερ που διαβάζει καμιά 1000άρα μπλόγκς την ημέρα μεταφράζοντας τα με το babelfish και απαντά στη γλώσσα του καθενός. Αποτέλεσμα έχει περίπου 700 κόμεντς σε κάθε πόστ του και ποστάρει σε διάφορες γλώσσες. Όσον αφορά το φέησμπούκ με βρήκε μια παλιά συνάδελφος από δουλειά και έστειλε μύνημα ''πρέπει να έχουμε δουλέψει παλιότερα μαζί'' (σ.σ. είχε εισηγηθεί την απόλυσή αρκετών παιδιών και ήταν μες την ίντριγκα) Απάντηση δική μου - Ωραία και τι να κάνω εγώ τώρα να πάω το χρόνο πίσω?

mahler76 said...

δηλαδή δεν έχει καθόλου ζωή να υποθέσω???

One Big DJ said...

yeap!

Ιδομενέας said...

Πάλι καλά έκανες ποστ, επιτέλους!

φακ φεισμπουκ

g for george said...

Χαίρομαι που μου δίνεις 10 περισσότερους λόγους για να μην δημιουργήσω facebook account!

Αν και το ότι δεν έχει ο Ντέβιντ Σάντος, ήταν μαχαιριά.

Marvin said...

Den ntrepesai bre axariste, na les oti h manitaropita mou einai logos na kleiseis to account?

Maintano fresko ebales?

Ante bale me sto msn twra gia perissoteres nostimies

billzouk said...

Αισχος να με δινεις ετσι στεγνα και να με κατηγορουν τα fans σου! Δεν διαλεξα εγω το χαρισμα μου. It was a gift from god!

Είδωλο said...

Facebook is hot, wether you like it or not.

It's the new gaydar και η απενοχοποιηση της κρυφης αδερφης η οποια γραφει στο Σεξ στατους it's complicated που σημαινει οτι θα σου εξηγησω οταν θα εχω τα ποδια στο ταβανι

*αλλα αυτο που με καιει ειναι να μαθω γιατι η καλομοιρα παρατησε την Ελλαδα, μπορεις να μου λυσεις αυτη την απορια?