Monday, March 30, 2009

Update

Όπως ίσως γνωρίζετε, δε δουλεύω σε κανονική δουλειά αλλά στις πύλες της κολάσεως.... Τέλος πάντων, ας μη τα θυμάμαι πάλι και συγχίζομαι. Τη Κυριακή βγήκα για καφέ με την Τσουτσουνέλα και συζήτησαμε εναλλακτικές επαγγελματικές προτάσεις. Σκεφτήκαμε πολλές ιδέες, πχ να ανοίξουμε ένα κοσμηματοπωλείο, αλλά ένα που να πουλάει μόνο cock rings. Και να έρχονται οι πελάτες να τα δοκιμάζουν και εμείς να τους λέμε "ααα σας πάει πολύ, σας το μακρύνει πολύ" ή "το ασημί θα φορεθεί πολύ φέτος στο πέος" ή "και βέβαια μπορούμε να σας το στενέψουμε για να μη σας φεύγει" και άλλα τέτοια.
Μια άλλη ιδέα είναι να ανοίξουμε ζαχαροπλαστείο που να πουλάει αρτοειδή με Βιάγκρα. Έτσι θα έχουμε μπλε κουλουράκια, μπλε μπαγκέτες για ψωμί, μπλε μάφινς κλπ Θα δίνουμε βέβαια και οδηγίες στους πελάτες του στυλ "καλοφάγωτο, αλλά μη το φάτε όλο με μιας, και θυμηθείτε, αν έχετε στύση για πάνω από 4 συνεχόμενες ώρες, να πάτε στα επείγοντα περιστατικά..."
Τώρα που είπα στύση, η σχέση μου με τον Ντόναλντ έχει δοκιμαστεί πολύ κυρίως μετά από ένα περιστατικό που ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι. Πριν δύο εβδομάδες ήρθε ένα Σάββατο βράδυ. Εγώ ως γατούλα του σεξ αλλά και της κουζίνας είχα ετοιμάσει βραδυνό. Αλλά ο Ντόναλντ δεν ήθελε να φάει σαν άνθρωπος στο τραπέζι, αντ'αυτού προτίμησε να φάει στο κρεβάτι γιατί στην κρεβατοκάμαρα έχω μια μεγάλη τηλεόραση. Εμένα η ιδέα του φαγητού στο κρεβάτι με ανατριχιάζει, αλλά δεν είπα τίποτε γιατί σε μια σχέση κάνουμε υποχωρήσεις για να μη μας λένε στριμένους και γκρινιάριδες. Κάθησε λοιπόν στο κρεβάτι με ένα πιάτο κεφτεδάκια και πατάτες και έβλεπε μια βλακεία έργο με κάτι αστυνομικούς που ήταν ταυτόχρονα και έμποροι ναρκωτικών. Το βράδυ κοιμηθήκαμε και την επομένη, εκεί που έστρωνα το κρεβάτι τι ανακάλυψα??? Τι???? Θα λυποθυμήσω μόνο που το σκέφτομαι... Εκεί που σήκωσα το πάπλωμα είδα ένα κεφτεδάκι πάνω στο στρώμα!!! Ναι, όλο το βράδυ το συγκεκριμένο κεφτεδάκι ήταν στο στρώμα και προφανώς πότιζε με λάδι το σεντόνι, το στρώμα, τη μοκέτα, την πολυκατοικία, τα πάντα. Που σημαίνει ότι κοιμήθηκα στο ίδιο κρεβάτι με το κεφτεδάκι!!! Έπαθα μια σεμνή υστερία που ίσως να επέφερε πλήγμα στις σχέσεις μου με τον Ντόναλντ. Έβαλα όλα τα σεντόνια στο πλυντήριο αλλά σκέφτομαι να τα κάψω και αυτά και το στρώμα (και όχι τίποτε άλλο αλλά έχω και king size bed). Το σοκ μου είναι μεγάλο και δε γνωρίζω αν θα το ξεπεράσω.... Πρέπει να ελέγξω τα ζώδια δίότι περνώ δύσκολα και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά....

24 comments:

fevis said...

Τουλάχιστον το κεφτεδάκι πέρασε καλά....:-) Σε πεθυμήσαμε βρε, μην χάνεσαι... Φιλιά..

Ιφιμέδεια said...

Καλέ μην κάνεις έτσι!! Ψυχραιμία!!

Που να έτρωγε και σαλιγκάρια ο έρμος ο Ντόναλντ...

ProFyLaKtiKo said...

damn! η ιδέα με τα cock rings είναι τέλεια! επίσης όσον αφορά στο donald πρέπει να πατήσεις πόδι. ελευθερία, ελευθερία είπαμε, αλλά μην μας γαμήσει και τα παπλώματα!

Anonymous said...

sou exw pei oti telika exeis polu fantasia;;;;;;kai auto einai pou maresei se sena sikioula mou....na sai kala....

gnostosagnostos said...

ρε συ αλλους λεκεδες πρεπει να υπαρχουν στο σεντονι βρε!!!!

xipasmenos said...

Υπάρχουν και χειρότερα, να βρισκες "κεφτεδάκι".......

Το έκανα αηδία τώρα εε;

Faunlet said...

Mpros sto peos ti einai o keftes? Den pirazei. Xalali o keftes. :)

hourglass said...

Άσε τα ψέματα και παραδέξου ότι έκανες kinky food sex με τον Ντοναλντ και τρέχεις να τα κουκουλώσεις τώρα!

PS: επίσης προτείνω να αντικατασταθούν τα συμβατικά δαχτυλίδια αρραβώνων με cock rings, θα είναι μια ριζική τομή στις προτάσεις γάμων!

George Tsitiridis said...

kale afto me ta daxtilidia poli kalo
tha sou steilo ena cd me to
mou fages ola ta daxtilidia
na paizei sto magazi

mahler76 said...

πατατούλες δεν είχαν πέσει?

natasha hassiotis said...

υπάρχει ένα τραγούδι που λέει "κούνα μπέμπη τον κεφτέ σου, να σε καμαρώνει ο τζες σου". Βοήθησα καθόλου ή τα 'κανα χειρότερα;
κοίτα πάντως, που κοτζάμ κεφτεδάρα δεν την καταλάβατε, σημαίνει πάθος και λύσσα. παρηγορήσου για τις λαδάρες λοιπόν.
υ.γ. πώς φτιάχνεται ο κιοφτές;
υ.γ. εκείνο το παλιόγατο ο μάλερ πάλι το φαί σκεφτότανε;;;

bi bi my darling said...

Αααα εγώ πάντως θα ήμουνα ο καλύτερός σου πελάτης, ακόμη κι αν άνοιγες μαγαζί με είδη γλαροπαγιδευτικής (το πιασες το υποννοόυμενο...!)

Αχ αυτό το κεφτεδάκι νομίζω καθώς λάδωνε το σεντόνι, το στρώμα, τη μοκέτα, την πολυκατοικία (έχω πέσει από το γραφείο στα μωσαϊκά και γελώ) νομίζω λάδωσε και την ψυχή σου! Αφήνωντας μια τεράστια λαδιά στάμπα-τραύμα! Σώπα γατούλα, με τη ροζ μυτούλα!!!!!! Όταν θα γλιστράμε πάνω στα καινούρια πανάκριβα σατέν σεντόνια (σε κατωσέντονα και κουβερλί με διπλό βολάν), θα νιώσεις princess cat και πάλι!!!!

υ.γ. Τον Σαρκοζεί δεν τον βλέπω να ζει για πολύ ακόμη... :(

apparos said...

αν χρειάζεστε μετόχους στις επιχειρηματικές δραστηριότητες σας, επικοινωνήστε μαζί μου μέσο του γραμματέα μου (he's cute)

jaiel said...

mia vdomada twra diavasa to blog apo thn arxh...respect! pe8ana sta gelia me tis peripeteies sou..!

Anonymous said...

πωπωπω, μα με τι έχεις μπλέξει χρυσέ μου? Τουπεσε κεφτές του αχαίρευτου και δεν πηρε χαμπάρι?
Αυτος ειναι ντιπ τεστοστερονάκιας.
Για να τον περι ποιήσαι έτσι εχω βάσιμες υποψίες περί των επιδόσεών του.
Τυχεράκια , ποιος γαμεί λίγη λίγδα στα σεντόνια εν τοιάυτη περιπτώσει???
dirtyold woman.

Anonymous said...

και του αγαμήτου οπως καταλάβατε απο τα συμφραζόμενα, αλλοιώς τη χτυπάω κι εγώ μια κανονική υστερία.
d.o.w.

Yris79 said...

hi! proti fora diavazo to blog sou kai me to keftedaki erixa poli gelio na se kala

Dr_MAD said...

στον κεφτέ τι βάζεις?

natasha hassiotis said...

άριστα δέκα (mad@)

stella said...

συκουλακουλακι μου ο κεφτες τηγανιτος ηταν?
Για τιμωρια να μην του δωθεις για ενα μηνα,κανε απεργια.



Καλο πασχα καλο μου
Με το αισθημα θα φατε το κατσικακι?
κανονισε μονο μην βρεις την σουβλα στο κρεββατι.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Μα τόση φασαρία για ένα κεφτεδάκι? Ίσα ίσα που σου είχε αφήσει και κάτι για πρωινό, για να δεις πόσο σε σκέφτετα!!!

Είδωλο said...

Τωρα τι θες να μας πεις?
Για τι ακριβως θες να μας πεισεις?

Οτι δεν εχει ξαναπεσει κρεας στο κρεββατι σου?

eClaire Me Sokolata said...

Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο εγώ ανατρίχιασα και συφιλίαστηκα στην περιγραφή του κιοφτέ πάνω στο σεντόνι όλη νύχτα???? Παναγία μου!!! Με κιοφτέ δεν την έχω πάθει, την έπαθα όμως με τον Fidel τον κούνελο που είχα (απεβίωσε εις τόπο χλοερό) που είχε στρογγυλοκάτσει πάνω στο μαξιλάρι μου κι αμόλησε ΜΙΑ κατρούλα… (όχι δεν τον σκότωσα εγώ, το ορκίζομαι, έφαγε το χαλί και τα τίναξε!).

Σουσουράδα said...

Μόλις ανακάλυψα το μπλογκ σου και έχω τρελαθεί με τα κείμενά σου! Καλά, έσταξε ο κιοφτές σε όλη την πολυκατοικία;;; Πόσο μπαχάρι έβαλες μέσα καλέ;;;