Monday, October 26, 2009

Plane sex

Λοιπόν για τον Εγγλέζο έχω κάποιες επιφυλάξεις. Είναι μεσήλικας και παντρεμένος με παιδιά. Σήμερα πήγαμε για μίτιγκ στο απέναντι κτίριο και μετά από ένα πολύωρο και εξαντλητικό μίτιγκ, η τρελοκοτσιδού, ο Εγγλέζος και εγώ είπαμε να πάμε στη καφετέρια να φάμε στα γρήγορα ένα γεύμα. Εκεί λοιπόν που με το δίσκο στο χέρι βλέπαμε τι είχαν πίσω από τα τζαμάκια, φτάνουμε και στα γλυκά όπου είχαν τοποθετήσει λιμπιστερά τολμώ να ομολογήσω εκλεράκια, κομάτια τούρτας, πουτίγκες, μηλόπιτες και ντόνατς. Ο Εγγλέζος με φωνή Γωγουλίνι λέει "Mmmm they all look so yummy, but I really shouldn't. No I shouldn't. A girl has got to watch her figure!" και άρχισε να χαμογελάει. Ο τρόπος που το είπε και κυρίως που χάιδεψε τους γοφούς του, με κάνουν να πιστεύω ότι ο Εγγλέζος παρά τη γυναίκα και τα παιδιά είναι ξεφωνημένη. Η τρελοκοτσιδού όμως με την οποία το συζήτησα μετά μου είπε ότι υπερβάλω, απλά έκανε χιούμορ και ότι τα γλυκά ήταν όντως δελεαστικά (το οποίο δε το αμφισβητώ, αλλά δε θα ήταν αυτό λόγο ένας στρέιτ να χώσει και αγγούρι στο ποπουλίνο του για να δείξει πόσο πολύ του αρέσουν τα γλυκά). Δε καταλήξαμε σε συμπέρασμα, αλλά I am watching him closely. Είναι θέμα ημερών να τον δω να βάφει τα νύχια των ποδιών του στο γραφείο, τώρα που είναι μακριά από τη γυναίκα του πιστεύω θα ξεσαλώσει. Η στρίγγλα θα βγει μαζί του για δείπνο, νομίζω ότι του την πέφτει, οπότε και να μην είναι γκέι ακόμα ο Εγγλέζος, θα γίνει.

Και μια και λέμε για σεξουαλικά, έχουν λυσσάξει εδώ στην Αμερική στα μέσα ενημέρωσης για τους πιλότους που πήρανε το αεροπλάνο της Delta/ Northwest και περάσανε το αεροδρόμιο της Μιννεάπολης που ήταν να προσγειωθούν και συνέχισαν να πετάνε για 150 μίλια μέχρι να απαντήσουν στα ραντάρ που για σχεδόν μία ώρα προσπαθούσαν απεγνωσμένα να επικοινωνήσουν μαζί τους. Πρώτα μας είπαν ότι τους είχε πάρει ο ύπνος, μετά ότι τσακωνόντουσαν, τώρα λένε ότι είχαν βγάλει τα λάπτοπ τους και χαζεύανε. Το να κάνανε κολασμένο και αδυσώπητο σεξ στο πιλοτήριο γιατί δε το σκέφτεται κανείς? Και το οποίο θα εξηγούσε γιατί μπορεί να ήταν μπουκωμένοι και δε μπορούσαν να απαντήσουν. Όταν ανέφερα αυτή την εκδοχή στο γραφείο με βρίσανε ότι έχω πρόστυχο μυαλό και όλο εκεί πάει ο νους μου, όμως εμένα γιατί αυτό μου φαίνεται η μόνη λογική εκδοχή?!? Γίνεται να κοιμόντουσαν τόσο βαθιά ΚΑΙ οι δύο και δεν ξυπνούσαν με τίποτε και μετά ξύπνησαν την ίδια στιγμή? Ή γίνεται να τσακώνονταν τόσο έντονα που ξεχάσανε ότι είναι σε αεροπλάνο (η θέα με τα σύννεφα μπροστά τους δε τους έλεγε κάτι)??? Ή ότι κοιτάζανε στο λάπτοπ, τι κοιτάζανε δηλαδή, είχαν κατεβάσει το σήριαλ του Παπακαλιάτη και πάθανε αποβλάκωση? Ε όχι, σεξ σίγουρα, σεξ δαγκωτό!!!!!

16 comments:

Anonymous said...

Σεξ στο πιλοτήριο, η θέα με τα σύννεφα δεν του έλεγε τίποτα.....????? χα,χα,χα.... Άπαιχτη Συκιά μου σε λατρεύω!!!!!! Keep writing!!!!

Anonymous said...

Οπωσδήποτε κολασμένο σεξ στο πιλοτήριο και ανοργάνωτοι τόσο που δεν βρήκαν μια καλή δικαιολογία να λένε σταθερά τα ίδια κι όχι άλλα ντ'άλλων κι ο Εγγλέζος μου φαίνεται ότι "ανιχνεύει" και αν προλάβει θα εκδηλωθεί

Dellaporta said...

Λοιπόν μια παρόμοια ιστορία είχε γίνει περισυ εδώ στο Ελλαδιστάν.

Αεροπλάνο της Ολυμπιακής έφυγε ξημερώματα απο Ελ Βενιζέλος με προορισμό την Λέσβο (νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρη).

Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας έβαλε το ξυπνητήρι του κινητού του να κτυπήσει την σωστή ώρα αλλά ξέχασε να το φορτίσει ... οπότε έμεινε απο μπαταρία και δεν ξύπνησε.

Το αεροπλάνο αφού έκανε μάταια πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον πύργο (που ήταν άδειος) αναγκάστηκε τελικά να προσγειωθεί σε γειτονικό νηση (Χίος).

Δεν θυμάμαι ακριβώς τα νησιά μπορεί να ήταν και αντίστροφα αλλά πάντως το ρεζίλι δεν το γλυτώσαμε πάλι ...

BLUEPRINTS said...

έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα όπως τα περιγράφεις, μην ακούς φτηνές δικαιολογίες είτε πρόκειται για τον Εγγλέζο είτε για το αεροπλάνο...

ProFyLaKtiKo said...

Και που να ακούσεις τη νέα ιστορία με ένα α/φος της delta που προσγειώθηκε στον τροχόδρομο αντί στο διάδρομο!
Είμαι σίγουρος ότι την κρίσιμη στιγμή της προσγείωσης, έγινε μία έντονη διείσδυση που ανάγκασε τον πιλότο να σπρώξει το πηδάλιο αριστερά! θα με στηρίξεις ελπίζω!

Anonymous said...

να γράφεις πιο συχνά σε παρακαλώ. σε παρακαλώ πολύ.

bi bi my darling said...

Κι εγώ με την Northwest πετούσα τις προάλλες (ας μην το ξανακάνω θέμα και με πεις (πορνο)γραφικό αλλά ούτε σεξ ούτε τίποτα. Ούτε καν ένα καναπεδάκι για τη λιγούρα. ... Μόνο νηστεία και Marie Claire...

bi bi my darling said...

Πάντως όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, τόσο πιο πολύ νομίζω ότι έχεις δίκιο για το αεροπλάνο - φως φανάρι. Άσε που είναι και η απόλυτη φαντασίωση ε... Ειδικά τώρα με τον κανονισμό που κλειδώνουνε τα πιλοτήρια... τυχαία θεσπίζονται νομίζεις αυτά;

Όταν θα έρθω θα κάνουμε αεροπλανάτο! Ξέρεις... αυτό που παίρνεις φόρα τρέχοντας και βζζζζζζ...! ...απογειώνεσαι στους αιθέρες της αβάσταχτης ηδονής!!! Να πάρουμε και τον Profylaktiko πou ξέρει από αεροπλάνα (και ποιος ξέρει τι άλλα κόλπα!).

GIANNIS XAZOS said...

AGAPITE SIKIA SIMFONO APOLITA MAZI SOU GIA TOUS PILOTOUS...KE EGO POU TO AKOUSA AFTO AKRIVOS SKEFTIKA OPOS KE ESI...SIGOURA KANANE SEX STO PILOTIRIIO

stella said...

αγαπητη μου συκια!
ειμαι σιγουρι πως η τρελλοεγγλεζα ντυνετε θατσερ κρυφα!

οσο για το αεροπλανο τοσα μιλια δεν κανανε μονο σεξ αλλα σιγουρα πηραν και καμια μυτια και ειχαν τον ατελειωτο!
αχ αυτα ειναι σκεψου οχι σκεψου 150 μιλια σκληρο σεξ!



καλε θα ουρλιαξω,.................παω να πλυνω το μπαλκονι!

Patrick said...

Δεν ξέρω αν έχετε τηλεοπτικά παράθυρα εκεί στο Αμέρικα ,αλλά αν έχετε να βγεις σε απευθείας σύνδεση και να το καταγγείλεις.Η καταγγελία θα έγκειται στο ότι δε σε φώναξαν και εσένα στο πιλοτήριο...Έλεος δηλαδή!

Είδωλο said...

I feel you,
it is just like that,
everybody has it, but not us.

me said...

πολυ σωστη και εμπεριστατομενη προσεγγυση του γεγονοτος οφειλω να ομολογησω!ευγε!

Anonymous said...

plane sex, eh? δεν είσαι απλά μια γατούλα του σεξ, είσαι και ένας barthes του μεταγλωσσικού. μπράβο.

mahler76 said...

εεεε ναι ο Εγγλέζος είναι αδερφάρα τελειωμένη. Όσο για το σέξ κι εγώ αυτό είπα στους δικούς μου όταν μου το είπαν στο φαγητό ότι θα τσιμπουκώνονταν γιαυτό χάσανε το αεροδρόμιο. Η μητέρα μου με κοίταξε λίγο επιτιμητικά αλλά δεν διαφώνησε μαζί μου.

sikia said...

ανώνυμε μου, και εγώ σε λατρεύω!!!

πέστα KnottyCat μου!

Dellaporta μου, γίνονται τέτοια και στην πατρίδα??

blueprintsouli χαίρομαι που με υποστηρίζεις!

προφυλακτικούλι, σίγουρα η διείσδυση επέφερε το πηδάλιο στη λάθος θέση. Αν ήξερα ότι οι πιλότοι παίρνονται ασύστολα, θα είχα γίνει αεροπόρος!

anonymous μου σε ευχαριστώ πολύ!

αχ bi bi μου, εσύ κάνεις συνεχώς και ασύστολα σεξ, τις μαθαίνω τις πομπές σου! όσο για το αεροπλανάτο και με τον προφυλακτικούλη, με φούντωσες πολύ, ανυπομονώ!

γιάννη μου, είναι πλέον φανερό!

spy_force μου ότι το καυτό σεξ είναι hot, είναι!

Πάτρικ μου δε με βγάζουν στα παράθυρα γιατί φοβούνται την αλήθεια!

x-oyranouli μου, άστα, νιάου!

me μου thanks!

ανώνυμε, σε ευχαριστώ!

μαλερούκο, είδες που έχουμε την ίδια οπτική γωνία!