Tuesday, October 20, 2009

work

Σήμερα στο γραφείο πέρασα ώρα να κοιτάζω φωτογραφίες από το People of Walmart.
Τα Walmart είναι μεγάλες αλυσίδες εδώ στην Αμερική που έχουν είδη σουπερμάρκετ (τρόφιμα, καλλυντικά κλπ) αλλά και ρούχα, έπιπλα και άλλα πολλά. Είναι πάρα πολύ φτηνά και καταθλιπτικά, και υποτίθεται ότι σε αυτά συχνάζουν καταναλωτές κατώτερων κοινωνικών τάξεων. Δεν είναι σωστό να βγάζουν φωτογραφίες από ανυποψίαστους πελάτες, και είναι απαράδεκτο και αισχρό, αλλά κολλάς η αλήθεια είναι. Σας παραθέτω τις αγαπημένες μου:





Στο γραφείο έχει έρθει για ένα μήνα ένας κύριος από το Λονδίνο για να εκπαιδευτεί σε ένα συγκεκριμένο λογισμικό που χρησιμοποιούμε. Σήμερα η στρίγγλα έκανε τις συστάσεις και μας είπε μετέπειτα ότι θέλει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό (δηλαδή πρέπει να βάλω το στρινγάκι και να πάω στη δουλειά?)... Αύριο θα τον βγάλουμε και για δείπνο με συναδέλφους (και τη στρίγγλα δυστυχώς) και μετά θα του κάνουμε μια ξενάγηση της πόλης μας. Την επόμενη εβδομάδα θα τον πάμε και σε άλλη πόλη, Οπότε όσο τον περιμέναμε, είχα φανταστεί κάτι σε σέξυ Εγγλέζο (αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και πολλούς σέξυ Εγγλέζους, αλλά πχ αν ήταν σαν τον Jason Isaacs από το State Within, δε θα είχα πρόβλημα) αλλά δυστυχώς δε το λες σεξ σύμπλ (είναι και παντρεμένος και με παιδιά). Η τρελοκοτσιδού σήμερα του έφερε κουλουράκια που τα έψησε η ίδια (how sweet) και η στρίγγλα στραβομουτσούνιασε γιατί φοβήθηκε μήπως η άσχετη τον δηλητηριάσει ακόμα δεν ήρθε.

Εν τω μεταξύ έχουμε ξεπαγιάσει, τι κρύο είναι αυτό!

11 comments:

Είδωλο said...

Tην δικια σου φωτο απο το εν λογω σουπερμαρκετ δεν μπορω να εντοπισω στο site, γιατι?

Α, μπα? said...

κι εγώ όταν τα είχα δει βίωσα μια ένοχη απόλαυση:)

mahler76 said...

εγώ βλέπω είμαι μέσα στη λίστα και στις επιλογές σου. Σε ευχαριστώ.

Dellaporta said...

Απο τη μια δεν εγκρίνω την φωτογράφιση ανύποπτων θυμάτων απο την άλλη όμως, που πας κυρά μου? Είσαι τόσο φτωχιά που δεν έχεις καθρέφτη?

Ίσως αν γίνουν ρεζίλι κάποιοι να τους κάνει καλό.

Anonymous said...

Τρέμω τη μέρα που θα με δω σε καμμιά σελίδα ως κακοντυμένη, άσχημη, χοντρή ή πάνω στα κεραμίδια να βγάζω τα γατίσια μου μάτια

ProFyLaKtiKo said...

αχ οι φωτογραφίες μου θύμισαν έναν κύριο με ένα καπέλο με φτερό που είδα χτες στο μετρό (u know the subway). ήταν πολύ εντυπωσιακός.

κρίμα πάντως που ο άγγλος δεν είναι παρσάμπλ (ή μήπως είναι και μας το κρύβεις). θα μπορούσες να σπάσεις το μύθο του κρυόκωλου άγγλου εραστή

bi bi my darling said...

Εμ βέβαια... όταν έρχονται 'ksenos' από άλλα μέρη τους καλοδέχεστε και τους ψήνετε και κουλουράκια... ενώ όταν έρχονται τα ελληνόπουλα στην πόλη σας κάνετε τα στραβά μάτια... σνιφ, κλαψ, λυγμ, πουτς.

Patrick said...

Στην τρίτη φωτογραφία είσαι εσύ,πες αλήθεια...

stella said...

μηπως να εκανες κι εσυ ενα απο εκεινα τα φοβερα κεικ με τα χερακια σου για τον βρωμοεγγλεζο?

(ριξε και παραθειο για την στριγγλα)

Υ.Γ βαλε φωτο σου καυτες για τους ελληνες της διασπορας!
επισης ειδα τον νοντα στην λαικη να πουλαει σαμαλι!

fevis said...

Ο Χριστός και η μάνα του!!! Που τα βρήκες καλέ όλα αυτά τα νούμερα στον ίδιο χώρο? Μπράβο σου όμως... Από κάστινγκ σκίζεις...:-)))

sikia said...

x-oyranouli πονηρούλη, τη δικά σου φωτο όμως την εντόπισα!

Α Μπα μου, όντως!

maherlouko lol!

Dellaporta μου, λες τους καημένους?

KnottyCat μου, αποκλείεται να σε δεις έτσι!

προφυλακτικούλη, τραστ μη, ήθελα πολύ να τον ακυρώσω τον μύθο και είχα πολλές ελπίδες! Αλλά φευ!

bi bi μου μη λες τέτοια και με πληγώνεις! Εγώ φταίω που τα ελληνόπουλα πάνε και έρχονται όταν τους λέω ότι δε θα είμαι εδώ, ααααχ, μη με κάνεις και κλαίω!

Patrick μου όχι, αλλά γιαυτό που είπες, σπανκ στο ποπουλίνο πάραυτα!

spy_force μου όχι δεν έφτιαξα εγώ κέικ! Που τον είδες το Νώντα, πουυυυυ?

fevis μου το κατά δύναμην!