Sunday, November 11, 2012

Elections

Νιαου καλοί μου φίλοι! Δεν έχω γράψει τόσο καιρό γιατί και εγώ δε μπορώ να πιστέψω αυτά όλα που γίνονται. Αλλά αν στις πιο δύσκολες στιγμές δεν προτάσουμε το ποπουλίνο μας να αντιμετωπίσουμε όσα έρχονται, πότε θα το κάνουμε? Μέσα στη μαύρη μαυρίλα όλων των εξελίξεων είχαμε και ένα ευχάριστο νέο με την επανεκλογή του Ομπάμα! Ο οποίος επισήμως πήγε στο Σικιάγο να αναμένει τα αποτελέσματα των εκλογών καθότι είναι η παλιά του γειτονιά. Εκεί είχαμε γνωριστεί άλλωστε, αυτός έφυγε μετά για την Ουάσινγκτον και εγώ μετά για τη Δυτική Ακτή. Αλλά η φλόγα του καυτού του πάθους έμεινε άσβηστη όλα αυτά τα χρόνια. Το βράδυ των εκλογών λοιπόν είχα βρεθεί και εγώ στα παλιά λημέρια (τάχα μου για επαγγελματικούς λόγους) και ο Μπαράκ με κάλεσε στη σουίτα του ξενοδοχείου (στο Φαίρμοντ συγκεκριμένα) και εκεί, στη σούιτα 1248 κάναμε κολασμένο και αδυσώπητο σεξ με την προσωπική του φρουρά μέσα και έξω από το δωμάτιο και τη Μισέλ στη ρεσεψιόν να βλέπει τα αποτελέσματα των εκλογών στην τηλεόραση και να ταϊζει τα παιδάκια μπρόκολο και κουνουπίδι καθότι έχει λυσσάξει με το θέμα της παιδικής παχυσαρκίας και έχει βαλθεί να βάζει όλους τους Αμερικάνους να τρέχουν και να χοροπηδάνε και αντί για σοκολάτες και παγωτά, να τρώνε χορτάρι και τόφου και βραστή σόγια με ωμές μπάμιες. Άσε μας χρυσή μου, που το ωμό το μπρόκολο είναι λέει νόστιμο φτάνει να πειστούμε ότι μας αρέσει. Στις ειδήσεις ειπώθηκε ότι την ημέρα των εκλογών ο Ομπάμα ήταν στο Σικάγο και έφαγε πρωινό σε ένα γειτονικό μαγαζί και μετά έπαιξε μπάσκετ με τους συνεργάτες του, όπως ακριβώς είχε κάνει πριν 4 χρόνια, για να του φέρει γούρι το ίδιο τελετουργικό. Αυτό όμως που τα μέσα τα κατευθυνόμενα, απέκρυψαν, είναι ότι γούρι του έφερε όχι το μπάσκετ, αλλά το αδυσώπητο σεξ που προανέφερα, σε αυτό που είχαν αναλωθεί τα κορμιά μας, όπως τέσσερα χρόνια πριν, στην πρώτη του νίκη. Το ίδιο γούρι είχα φέρει και στον Σαρκοζί (μετά τα έφτιαξε με τη γκαμίλα τη Κάρλα, και η πολιτική του καριέρα πήγε κατά διαόλου). Αχ αν υπήρχαν στην Ελλάδα κάποιοι πολιτικοί ικανοί, θα είχα βάλει το χεράκι μου (?) και τώρα θα είχαμε σωστούς ηγέτες.

13 comments:

Hfaistiwnas said...

Δεν έρχεσαι και προς τα δω λιγάκι;;;;
Καλημέρα!

BLUEPRINTS said...

εμ πες την αλήθεια καλό μου γιατί τα ΜΜΕ λένε ότι τους κατέβει... όπως λέει κι ο Ηφ. παραπάνω δεν έρχεσαι και από τα μέρη μας;

Provato said...
This comment has been removed by the author.
Provato said...

Με αυτά τα elections
μου έρχονται erections

(είχες δεν είχες πάλι μου το έριξες το κέρατο.... τι να πω πια, εγώ φταίω που σε περιμένω ακόμα...)

sikia said...

Ηφαιστιωνάκο μου, θα έρθω για το καλό της πατρίδας!

Μπλουπριντσούλι μου, τα κρύβουν επίτηδες τα ΜΜΕ! Αν έρθω θα είναι για να πάμε στο μοναστήρι που λέγαμε!

Προβατούκο, αλήθεια με περιμένεις ακόμα? Αν λες αλήθεια, έρχομαι αμέσως!!! (Αλλά σε ξέρω τι ποταπός είσαι, κάποιο δολοπλόκο σχέδιο θα έχεις πάλι!)

Hfaistiwnas said...

Μα φυσικά! Για τι άλλο;;; Η ευχαρίστηση πάντα δεύτερη!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Που είσαι βρε χαμένη τσούλα της αλλοδαπής?

υγ Μας λείπεις πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.....

Anonymous said...

Σε παρακαλώ, γράφε πιο συχνά...

g for george said...

Αχ, σε σκεφτόμουν χθες! ότι έχεις τόσο καιρό να γράψεις και απόψε τσέκαρα μπας και.. και είχες!!!

sikia said...

Ηφαιστιωνάκο πάνω από όλα η πατρίδα!

Παυλούκο μου, αχ και εσύ πολύ μου έλειψες, πότε θα βρεθούμε και με τον μπλουπριντσούλι να κάνουμε τριγωνικό σεξ?

ανωνυμούκο μου, προσπαθώ!

george μου είσαι τόσο γλυκός!

ΠΑΥΛΟΣ said...

αχ λατρεμένη, όποτε θέλεις!!!!!

vatraxokoritso said...

Και δλδ, έχεις σκοπό να γράφει μόνο μετά από εκλογές;! Για σε παρακαλώ, έστω ένα το μήνα, σαν μπόνους...

Tremens said...

@Παύλος
ντροπή νεαρέ!