Thursday, May 05, 2005

Να ζήσετε


wedding cake Posted by Hello


Παντρεύτηκε μια φίλη μου στο Σικάγο. Άντε και στα δικά μας στις λεύθερες.

Πήγα στο γάμο και μετά στη δεξίωση όπου παραλίγο να πέσω θύμα βιασμού από ξάδελφο της νύφης ο οποίος είναι Ελληνοαμερικάνος οργανοπαίχτης. Τι όργανο παίζει (δε θέλω σχόλια)? Παίζει μπουζούκι και τον καλούν σε όλους τους ελληνικούς γάμους και τα πανηγύρια στις Μεσοδυτικές Πολιτείες. Είχε πιει και το κατιτίς και μου υποσχέθηκε να με κάνει βασίλισα του παλκοσένικου. Δεν ενέδωσα, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή είναι παντρεμένος και η γυναίκα του καθόταν παραδίπλα.

Το Σαββατοκύριακο θα πάμε κάποια άτομα από τη δουλειά για εκδρομή. Θα έρθει και ο Μπράιαν που σας έλεγα, ο καυτός εραστής, ο θεικός άνδρας, ο Σάκης Ρουβάς της Αμερικής (βασικά κλητήρας είναι αλλά εννοώ σε βαθμό σεξ απηλ), ο τέλειος άνδρας ο άνδρας ο σωστός (ωχ πέσαμε σε ελληνική βλαχοποπ). Σκέφτομαι λοιπόν τα εξής τρία εναλλακτικά σενάρια,
1) να κάνω ότι πέφτω στη λίμνη και φωνάζω βοήθεια ώσπου να έρθει να με σώσει
(ο κίνδυνος είναι να προσφερθεί η λεσβία συνάδελφος που είναι και μπρατσωμένη)
2) να κάνω ότι λιποθυμώ για να με κρατήσει να μη πέσω
(ο κίνδυνος είναι να μη με κρατήσει και να πέσω)
3) να του ριχτώ στα ίσα και να του πω, έλα πάρε με και πέτα με στα βράχια, βρίσε με και σκίσε με (δε βλέπω κίνδυνο σε αυτό οπότε μάλλον για αυτή την επιλογή με βλέπω).

Ι λαβ χιμ. Αλλά επειδή το Σάββατο αργεί να έρθει, απόψε έχω ραντεβού με έλληνα εστιάτορα. Updates to follow.

3 comments:

alex said...

egw eimai uper tis triths epiloghs...rikse sta isia ta dixtia sou :)
kai an den katsei exeis kai mia tetarth epilogh pou den katalabainw giati arneisai...thn lesbia sunadelfo,allwste apo oti katalabainw eisai anoixth se kainourgies empeiries.
(mhn paei xamenh kai ekdromh dhladh :P)
Kalh epityxia giati apo oti diabazw to paleueis kairo kai den exeis polu xrono sthn dia8esh sou.

ΤΑΣΟΣ said...

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ:

»… η ομοφυλοφιλία αποτελεί αμάρτημα ενώπιον του Θεού…»
»… Αυτό που είναι αμαρτία διακεκηρυγμένη βοώσα και κράζουσα θέλει να την καλύψει, να μην μιλάμε γιατί ενοχλούνται αυτοί που έχουν το «κουσούρι» …»
ΤΑ ΝΕΑ 1/11/2004

Κάποιος πρέπει να του μιλήσει:
ότι η ομοφυλοφιλία οφείλεται κύρια σε κληρονομικούς παράγοντες. Εχει γραφεί ότι έχει αποκαλυφθεί γονίδιο που σχετίζεται με την ομοφυλοφιλία.

Ότι τέτοιες αντιλήψεις είναι αντιλήψεις racism και δεν συνάδουν με το ρόλο ενός ιεράρχη

Ο ίδιος που πάσχει από «διαβήτη- σάκχαρο» με τη λογική του θεωρείται ότι έχει «κουσούρι»;

sikia said...

Ναι Τάσο μου, είναι ρατσιστικές οι αντιλήψεις του αλλά εκεί που βρίσκεται τώρα δε τον παίρνει και πολύ να επιδίδεται σε αφορισμούς, με τα σκάνδαλα και τα χάλια που αντιμετωπίζει. Πως μπορεί να αποκαλεί αμάρτημα ενώπιον του Θεού κάτι που είναι της φύσης και ΄αρα δημιούργημα του θεού?