Sunday, July 31, 2005

In Greece

Στην Ελλάδα για διακοπές...
Όμως και στο καθήκον μου ως μπλογκερ και ανταποκρίτρια σεξουαλικών σκανδάλων συνεχίζω με τις καταχωρήσεις μου. Καταρχάς θα ήθελα να σχολιάσω ότι την ώρα που έφτανα στην Αθήνα με το αεροπλάνο, καιγόταν η Ραφήνα και οι ηλίθιοι τουρίστες στο αεροπλάνο κοίταγαν μέσα στη χαρά τη μισή Αττική να καίγεται και χαμογελούσαν και τραβούσαν φωτογραφίες. Τι να πω, δηλαδή, ή νόμισαν ότι βάλαμε φωτιά για να τους υποδεχτούμε ή είναι εντελώς αναίσθητοι. Βγαίνοντας έξω από το αεροδρόμιο για ταξί, μύριζε τόσο καμένο που έλεγες ότι όλα πήραν φωτιά. Και οι ταξιτζήδες με ευγένεια σου έλεγαν ότι κάποιοι δρόμοι έχουν κλείσει και αν θες να πας σε συγκεκριμένες περιοχές που είναι αποκλεισμένες, να πας να γαμηθείς.
Κάθησα στην Αθήνα μια μέρα. Τη χαρά της επιστροφής διαδέχεται η κατάθλιψη, δεν μένουν όλα ίδια, αλλάζουν , αλλά προς το χειρότερο. Έφυγα για Σαντορίνη με τρεις φαντάρους (σας γράφω από Σαντορίνη τώρα). Ακόμα και στις διακοπές φροντίζω για τον ελληνικό στρατό. Και για τα φουκαριάρικα τα αδέσποτα που τρέχουν απελπισμένα και ψάχνουν λίγη στοργή.
Μια φορά πριν χρόνια είχα έρθει ξανά Σαντορίνη και είχα γνωρίσει έναν άνδρα πολύ μάτσο και καλά, στυλ νταλικιέρη, γαμάω και δέρνω, στρατιωτικό, παντρεμένο και μάγκα. Τον έτρεμαν όλοι όπως έλεγε, αλλά μια φορά μου ζήτησε να φορέσει τη νυχτικιά μου και να βαφτεί λίγο και αν με πείραζε να τον βιάσω με ένα αγγούρι, και όλο αυτό με ξενέρωσε λιγάκι. Αυτό συμβαίνει συχνά με μάτσο Έλληνες που κρύβουν απωθημένα, και εγώ δεν έχω πρόβλημα να μοιραστώ το άιλάινερ με τον νταλικιέρη και το καλτσόν με τον ιερέα, αλλά βγες βρε κούκλε/α μου και πες το από την αρχή. Μη βγαίνεις προς τα έξω ο γαμίκουλας και με λίγο κρασάκι γίνεσαι η Μενεγάκη και κάνεις γούτσου γούτσου. Τι να πει κανείς πια.
Πάμε για μπάνιο.

4 comments:

yk said...

καλωσήλθες και καλά μπάνια (και ότι άλλο...)

όσο για τις φωτιές πάντως...
μπορεί οι ξένοι να τις φωτογραφίζουν από το αεροπλάνο,
εν τούτοις τις ανάβουν οι έλληνες...

discolata said...

α εγώ δεν μπορώ να μοιραστώ ούτε αιλάινερ ούτε βρακί με ξένο άνθρωπο...δεν το συζητώ καν...

αγγούρι; καλέ που ζει αυτός; με τόσα υπέροχα ντίλντο στην αγορά;

υπάρχουν και σε φλούο χρώματα τώρα...ε όχι με αγγούρι γλυκιά μου, ενίσταμαι...
αυτός την Γκόλφω στα χακί θέλει όχι ένα μωρό σαν εσένα..

να πάει να αγοράσει ρε...δεν κατάλαβα...τζάμπα τα σκάμε στο Χόντος κάθε βδομάδα;

Marina said...

Ασε που το αγγούρι είναι και ανθυγιεινό, γιατί αν σπάσει μέσα, δεν βγαίνει, θέλει γιατρό..και σκέψου τον εαυτό σου να τρέχεις τον γαμίκουλα στο τοπικό ιατρικό κέντρο, γιατί "να ξέρετε, εκεί που το κάναμε, αυτό μας προέκυψε"...

Lili said...

Ta είχα με έναν που φερόταν έτσι.
καλό παιδί αλλά μπερδεμένο...
(αλλιώς τι δουλειά είχε μαζί μου? :P)