Wednesday, August 03, 2005

TV Suggestion

Μεγάλη επιτυχία έχει λέει στην Ελλάδα το σήριαλ εκ Τουρκίας, Τα Σύνορα της αγάπης, που αναφέρεται στον έρωτα Τουρκάλας και Έλληνα. Η επιτυχία αυτή ακολουθεί αυτήν του φετεινού χειμώνα, Μη μου λες αντίο, που αφορούσε στον έρωτα Ελληνίδας χριστιανής και μουσουλμάνου στη Θράκη, και της περσινής σειράς με θέμα τον έρωτα Ελληνίδας και Αλβανού.

Προτείνω λοιπόν για την επόμενη σεζόν στα κανάλια το εξής σήριαλ, του οποίου το σενάριο έχω ήδη γράψει.
Τίτλος: Η αγάπη δεν έχει διαβατήριο (ούτε ξέρει από συνθήκες Σένγκεν)
Υπόθεση:
Εκείνη, η Σταυρούλα, χριστιανή, λευκή, Ελληνίδα member της Χρυσής Αυγής, μεγαλωμένη σε αστικό περιβάλλον από αυστηρούς γονείς.
Εκείνος, ο Αμπντουλ Τσουτσου, μαύρος, μουσουλμάνος γκει, με πατέρα Αλβανό και μητέρα Τουρκάλα και γιαγιά από τα Σκόπια που αμφισβητεί την ελληνικότητα του Μεγαλέξανδρου.
Γνωρίζονται τυχαία σε εκδήλωση πώλησης τάπερ, και η Σταυρούλα, βλέποντας τα προσπέκτους της εταιρείας στην οποία δουλεύει ο Αμπντουλ Τσουτσου, του δίνει το κινητό της για να της φέρει μασαζοκαλτσον. Ξαναβρίσκονται και ένας έρωτας γεννιέται. Η έλξη είναι πολύ δυνατή και η Σταυρούλα αδιαφορεί που ο Αμπντουλ είναι μαύρος, γκει, μουσουλμάνος, Αλβανοτουρκοσκοπιανός και κτηνοβάτης. Μα και εκέινος αδιαφορεί που η Σταυρούλα είναι χρυσαυγίτισα, θεούσα και με διασυνδέσεις στην ΚουκλουξΚλαν.
Το περιβάλλον τους θα αντιδράσει στον έρωτα τους. Οι οικογένεις αρνιούνται να δεχτούν αυτή τη σχέση. Άραγε, οι προκαταλήψεις και τα μίση που ξεκινούν μέσα από τους αιώνες θα καταφέρουν να κρατήσουν την Σταυρούλα και τον Αμπντουλ Τσουτσου μακριά, ή ο έρωτας τους θα γεφυρώσει το χάσμα? Γιατί η αγάπη δεν έχει διαβατήριο.

8 comments:

discolata said...

μα την Παναγία και τον Άγιο Λευτέρη μαζί, αν δε μου δώσεις τον ρόλο της Σταυρούλας θα πέσω να πεθάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

έχω γεννηθεί για τέτοια μεγαλεία παιδί μου εγώ, μου το φωνάζουν τα κύτταρά μου.

επίσης να σημειωθεί κάπου οτι είμαι και κόρη αξιωματικού βεβαίως βεβαίως, και οτι στην κουζίνα, δίπλα στο φούρνο υπάρχει σε κορνίζα ακόμη φωτό της Φρειδερίκης με το Στέμμα. βεβαίως βεβαίως λέγω.

φιλί

ilias n. said...

ε ναι αλλά αφού ο Τσουτσού είναι γκέι, δεν θα έπρεπε η Σταυρούλα να είναι Σταύρος νταβραντισμένος golden-dawnist με ξυρισμένο κεφάλι; Διακρίνω σεναριακά κενά.

0comments said...

Και να πάρει και το όνομα του άντρα της μετά τον γάμο.
Γιατί δηλαδή την άλλη πως τη λέγαν Βουνοτρυπίδου;

. said...

θεωρώ χ΄ρέος μου να σχολιάσω το τάλαντο σου στη διαφήμιση, ιδίως οι φωτό μέσα στην καρδια...... κλαπ κλαπ κλαπ

nonplayer said...

Ποτέ μωρέ , ποτέ θα κάαααμεί ξαστεριά....
Ποτέ θα αντικρίσουμε σε ελληνικό σήριαλ αμιγώς γκει σχέση, και τότε, ας πάει και το παλιάμπελο, θα ψηφίσω Αλαβάνο, παρότι δεξιός ανανταμ παπανταμ...

sikia said...

discolata, ο ρόλος της Σταυρούλας δικός σου! (Αυτά είναι, άμα ξέρεις τη σεναριογράφο....)
noheathen, εκεί ακριβώς είναι το χάσμα στη σχέση. Γιατί το ότι είναι κτηνοβάτης δε σε πείραξε?
0_comments, σωστή παρατήρηση.
marilina, thank you for your kind words.
maiandros, δε το βλέπω σύντομα δυστυχώς. Εκτός αν το δείξουν σα κάτι αρνητικό.

isobel said...

εμένα αυτό που με διασκεδάζει πιο πολύ απ'όλα σε αυτό το σήριαλ είναι που ενώ συνεχώς κάθονται κάπου μαζί παρεούλα όλο το καστ, συνεχώς ο ένας λέει στον άλλο κάτι -χωρίς να το ψυθιρίζει όμως- που οι υπόλοιποι δεν πρέπει να το ακούσουν κ που όπως όλοι καταλαβαίνουμε ποτέ κάποιος από αυτούς δεν το ακούει!!!

Ναυτίλος said...

ΟΧΙ!!! Αυτό το αριστούργημα δεν δύναται να μείνει στα συρτάρια να σκονίζεται! Πρέπει οπωσδήποτε να βγει στη δημοσιότητα και να γυριστή σε φιλμ, να απολαύσει όλος ο κόσμος το μεγαλείο του έρωτα!! Και μιλάω πολύ σοβαρά!