Monday, February 27, 2006

Home Improvement

Τι με έπιασε και αποφάσισα να κάνω ανακαίνιση σε ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα μου? Και πήρα μπογιές και πινέλα, υφάσματα και μαξιλάρια για να το κάνω το δωμάτιο αυτό κάτι σα ναό του σεξ. Να εξηγήσω- σου έρχεται επισκέπτης καυτός εραστής. Αφού κάθεστε στο σαλόνι και λέτε μια βλακεία να περάσει η ώρα ("τι θα γίνει με τη γρίππη των πουλερικών, πως αυξήθηκε η τιμή του πετρελαίου" κλπ) φτάνει η ώρα εκείνη που θέλετε να γνωριστείτε καλύτερα. Το σαλόνι μου είναι άβολο για αυτά τα πράγματα, και τι να του πεις του άλλου, έλα στη κουζίνα που φτιάχνω γεμιστά? Δε λέει. Η κρεβατοκάμαρα έχει άλλο πρόβλημα, μπορεί να έχεις το δονητή σου εκεί, ή τα βιβλία σου, ή να μη θες να πεις στον άλλο, ξάπλωσε, γιατί μετά μπορεί να πάρει κανέναν ύπνο και εσύ έχεις δουλειές. Για να μη τα πολυλογώ, για τους λόγους αυτούς, αποφάσισα ένα δωμάτιο που το είχα κάτι μεταξύ αποθήκης και γραφείου να το μετατρέψω σε ρομαντικό χώρο πολιτιστικών δρώμενων, δηλαδή πεοθηλασμού, πισωκολλητού και λοιπών ολυμπιακών αθλημάτων. Βάζω μωβ και ροζ έπιπλα, κεράκια, οι τοίχοι απαλό κόκινο και ροδακινί, υφάσματα σκούρα, μαύρο βελούδο, καυτό κόκινο. Αλλά οι εργασίες ακόμα να τελιώσουν. Δεν είναι εύκολο πράγμα να φτιάχνεις το ναό του έρωτα. Θα σας βγάλω φωτογραφίες όταν τελιώσει να δείτε. Στο εν τω μεταξύ δείτε το Χανς και τον Φριτς που χαριεντίζονται κατά την διεξαγωγή οικοδομικών εργασιών.

7 comments:

vasvoe said...

Με το καλό βρε Συκιά μου...

Kόκκινο και ροδακινί ο τοίχος είπες, ε; Hm, I likes...

Alexandros said...

Μην ξεχάσετε να βάλετε και ένα συντριβινάκι κάπου.. Δημιουργεί καλό feng shui! :)

. said...

κρέμασε και τίποτις κρίκους στο ταβάνι, ακόμα και να μηντο επισκεφθεί ο ταμπάκος, όλο και κάποιος θα τις χρησιμοποιήσει =)

loretta said...

Παροξυσμός θα ασς πιάσει με τόσα χρώματα και όχι ερωτική κάψα.

nanakos said...

Μην ξεχάσεις να βάλεις κούνια!!! Κούνια!!! ΚΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Dellaporta said...

Και όταν τελειώσεις στείλε τους εργάτες κι' απο δω. Έχω κάτι μερεμετάκια που θέλω να κάνω (λέμε τώρα) ...

Storyteller said...

Αμα είναι να βάλεις κούνια, να βάλεις και τραμπάλα και μύλο και σκάμα και άλλα τέτοια συναφή kinky things! Η θα το κάνεις ναό ή μπαρμπούτσαλα!