Tuesday, May 02, 2006

Γνώσεις Γεωγραφίας

Geography Greek to Americans λέει. Πως λέμε άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη? Δε μπορεί λέει να σου δείξει ο Αμερικανός το Ιράκ στο χάρτη αλλά ούτε και τη Νέα Ορλεάνη. Γιαυτό όταν μας λένε ειδήσεις μας δείχνουν το χάρτη μία ώρα, αλλά που να μάθει ο τηλεθεατής, δε βαριέσαι....
Ακόμα δεν έχω βρει θάρρος να βγάλω φωτογραφία τον καυτό εραστή των Σταρμπακς, ντρέπομαι να του το ζητήσω, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μη με περάσει και για καμιά λυσασμένη (δε θέλω σχόλια επ'αυτού).
Αντί λοιπόν για φωτό του τεκνού, σας παραθέτω μια μωρουδιακή φωτογραφία του σεξ συμβόλου, συγγραφέα, μπλογκερ, υποψήφιου νομάρχη Λαμπρούκου. Η φωτογραφία αυτή είναι από το καιρό που πήγαινε ο Λαμπρούκος νηπιαγωγείο και μου την παραχώρησε με ευγενική καλοσύνη η πάλαι ποτέ νηπιαγωγός του (και νυν υπερήλιξ) Τούλα Κουλουμπή.

3 comments:

Λαμπρούκος said...

Μαρή αυτή είναι θηλυκιά! Είπαμε ότι μας αρέσουν τα ξυνά αλλά όχι και σε αυτή την ηλικία. Τότε ήμουν πιθήκι του straight δρόμου!

me said...

Ρε λαμπρούκο

γιατί επέλεξες

τη μαιμού

ως σύμβολο;

Καταβαίνεις

τι συνειρμοί

δημιουργούνται

αβίαστα

για το άτομό σου;

sikia said...

αχ συγγνώμη Λαμπρούκο μου, διορθώθηκε το μικρό λάθος, δε φταίω εγώ, η κυρία Κουλουμπή έμπλεξε τις φωτογραφίες συμμαθητών. Τώρα όμως εκόπη το lower part οπότε είναι φλου η καταστάση. I love you Λαμπρούκο μου.