Tuesday, July 25, 2006

Bloggers in my mind

Τελικά η μπλογκόσφαιρα με έχει επηρεάσει πολύ. Χτες συνάντησα στην δουλειά έναν Κύπριο ο οποίος άρχισε να μου μιλά για τον όσιο Αμβρόσιο, και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου μιλούσε για τον Αμβροσιούλη, τον γλυκό μπλόγκερ.



Το ίδιο μου είχε συμβεί πριν καιρό όταν ένας γνωστός που έχει μανία με γιαπωνέζικα καρτουνς και ανιματιον, κάλεσε κόσμο στο σπίτι του και μας είπε γεμάτος χαρά ότι θα δούμε Nanako's secrets, και εγώ κόντεψα να λιποθυμήσω από τη χαρά μου ότι πρόκειται για ταινία με θέμα τον Νανάκο, αλλά τελικά το animation αναφέρεται στη Νανάκο, γιαπωνέζα νοσοκόμα και ηρωίδα (βασικά με πήρε ο ύπνος μετά τα πρώτα δέκα λεπτά).






On other news: Δε μπορώ τον καύσωνα καθόλου και δε λέει να σταματήσει.

9 comments:

Provato said...

σόρυ που στο χαλάω αλλά η Nanako Η γιαπωνέζα νοσοκόμα και ο Νανάκος ο δικός μας, ο blogger, είναι το ίδιο πρόσωπο...


Μπεεεεε! μπεεε μπε

amvro said...

poy eisai trelopaido? kausona akouo ? kausona opos ellada?

nanakos said...

Ηλίφια Προβατίνα! Προφανώς δεν ξέρεις τι θα πει SECRET identity!!
Aρνούμαι τα πάντα. Ούτως ή άλλως πως θα ήταν δυνατόν να κοιμηθεί η αγαπημένη μας Συκιά σε μια ταινία που πρωταγωνιστώ εγώ? Πες εσύ!

sikia said...

Προβατούκο μου, καλά σου λέει ο Νανάκος! Αν πρωταγωνιστούσε στο Nanako's secrets όχι μόνο δε θα κοιμόμουν, αλλά θα είχα πάει να αγοράσω όλο το σετ DVD να το βλέπω κάθε μέρα. Αντ'αυτού όμως η συγκεκριμένη ταινία είχε τη γιαπωνέζα η οποία σε κάποια στιγμή μετατρεπόταν και σε ρομπότ αν κατάλαβα καλά. Όχι, όχι, όχι καμία σχέση με τον hot blogger.
Αμβροσιούλη μου, Σικάγο είμαι ακόμα και ψήνομαι. Ελπίζω να έρθω τέλος Αυγούστου Ελλάδα γιατί ο Προβατούκος μου έχει υποσχεθεί κολασμένο σεξ. Are u coming to Greece Amvrosiouli?

amvro said...

i am in greece, i am. it s hot not as hot as i'd wish but never mind. filiaaaaa

discolata said...

κουράγιο φίλτατε, κουράγιο....θα δροσίσει και για μας...

φιλί, σμουτς

Παράφωνος... said...

από σήμερα όταν θα ακούς κανένα τύπο να καταστρέφει με τα φωνητικά του προσόντα ένα τραγούδι να σκέφτεσαι ότι ίσως είμαι εγώ... ;)

Καλή η παρέα σουμ αν μου επιτρέψεις θα ξαναέρθω...

Παράφωνος

http://parafoniades.wordpress.com/

sikia said...

discolata μου, φιλάκια!


Νίκο μου καλωσόρισες και να μας έρχεσαι συχνά!!!

Ιδομενέας said...

Αχ αυτό το άνημε απορώ γιατί λέγεται nurse, δεν τη δειχνει (τη νανάκο-γιαπωνέζα άνημε χάρακτερ) ουτε μια φορά με ασθενή, δεν ειναι σε καν σε νοσοκομειο και πιο πολυ θα το ελεγα maid nanako. xD