Wednesday, July 25, 2007

yes

Λατρεμένοι αναγνώστες, ξύπνησα το πρωϊ από εφιάλτη. Έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχα πάει για ψώνια με την Τζοβάνα Φραγκούλη στη Σοβιετική Ρωσία του παλιού καιρού, όπου Ρώσοι αξιωματούχοι έκανα έλεγχο στα πράγματα μας και βρήκαν στην τσάντα της Τζοβάνας ένα στρινγκ με την αμερικανική σημαία και διέταξαν την προσαγωγή μας σε φυλακές της Σιβηρίας. Στις δε φυλακές ήταν ήδη κρατούμενη η Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Και το έλεγα, να μη φάω την spicy sausage pizza πριν πέσω για ύπνο.
Και μια και είπα για pizza θυμήθηκα την στρίγγλα στη δουλειά και το καινούργιο της αντικείμενο του πόθου. Πρόκειται για έναν Ιταλό ο οποίος δουλευει σε συνεργείο αυτοκινήτων δύο τετράγωνα από τη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι είναι όντως καυτός και σέξυ, αλλά η στρίγγλα έχει παρερμηνεύσει κάποια πράγματα. Το ότι την χρέωσε για να αλλάξει λάδια, το διπλάσιο ποσό απ’ότι συνήθως χρεώνει, εκείνη το εξέλαβε ως σημάδι ότι την θέλει κολασμένα (και όχι ότι απλά την καράκλεψε). Και το ότι ο Ιταλός κάθε δύο λεπτά πήγαινε στην τουαλέτα όσο μιλούσαν, το ερμήνευσε ως σεμνότητα και αμηχανία εκ μέρους του (και όχι απλά ως κόψιμο). Τέλος πάντων, η στρίγγλα με στέλνει με συνάδελφο για τέσσερις ημέρες στη Γερμανία για τη δουλειά. Φυσικά και θα σας στείλω ανταπόκριση με φωτογραφίες (του συναδέλφου καλέ, όχι των γερμανικών τοπίων).

9 comments:

Anonymous said...

"Στρίγγλα" και σε στέλνει στη Γερμανία; Φαντάζομαι εκεί που θα πας δε θα πας για σκάψιμο υπό τον καυτό Αυγουστιάτικο ήλιο (ίδιο καιρό δεν έχει και στη Γερμανία;)

Provato said...

αχ μανάρι μου θυμάσαι τι πίτσες σου ριχνα όταν ήμασταν μαζί; εκείνο το καλοκαίρι που είχαμε πάει στην Ριμανία;


ήταν τεράστιες, καυτές και δεν σου προκαλούσαν και εφιάλτες.


αααααχ κακούργε γιατί με απάτησες και με παράτησες....

πότε πας γερμανία;

ethanandthecity said...

καλό ταξίδι μικρή μας συκιά!

Cookie Basher said...

Αχ συκιά μου, δίπλα δίπλα θα ΄μαστε!
Μάλλον όμως δε θα με προλάβεις. Ε;

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλό σου ταξίδι, περιμένουμε με αγωνία την ανταπόκριση!

BLUEPRINTS said...

και σου είπα μην τρως καυτερά (το σχόλιο του πρόβατου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο δικαστήριο, γιατί ως γνωστόν τα γραπτά μένουν). Περιμένουμε - καυτές εξελίξεις από Germany λοιπόν (απ' εδώ πότε θα μας έρθεις;)

sikia said...

αχ porn0star μου, στρίγγλα είναι, στη Γερμανία για δουλειά με στέλνει, μη περιμένεις να κάνει καμιά φιλανθρωπία αυτή.

προβατούκο μου, θυμάμαι όντως τις πίτσες, θυμάμαι όμως και πόσο με πλήγωσες καυτέ πρώην εραστή. You have no tsip on you.
Γερμανία φεύγω την Κυριακή.

ethanouli μου, thank you!!! :)

cookiebasherouli μου, αχ πότε φεύγεις? εγώ δυστυτχώς θα μείνω μόνο πέντε μέρες....

αυτούλι μου, και βέβαια θα στείλω ανταπόκριση.

blueprintsouli μου, είδες ο πρόστυχος τι έγραψε? Και βέβαια θα το χρησιμοποιήσω στο δικαστήριο!! Ελπίζω να έρθω στη λατρεμένη πατρίδα αλλά φοβάμαι ότι θα είναι μάλλον τα Χριστούγεννα....

Είδωλο said...

E.. Aυτος ο Ιταλος που ειναι γιατι εγω εχω Fiat... χαχαχαχα
Οσο για το ονειρο σου ειναι τραγικο! Εγω το παθαινω το ιδιο με τον πατσα και τα κρουτονς χχχαχαΧΑΧΑ

Nikos Chrisikakis said...

SYKIA .EIMAI HAMBURG KAI BERLIN FOR A DAY.KEEP IN TOUCH.EXEI KAI KALES SODES AN KRATAEI AKOMA H PIZZA !!!
N