Wednesday, April 30, 2008

After Easter



Τη Κυριακή γιόρτασα το Πάσχα με την αγαπημένη μου φίδη την Τσουτσουνέλα και τον αγαπημένο μου πρώην Νώντα. Πήγαμε πρώτα στην ελληνική εκκλησία στα γρήγορα για μια έκτακτη εμφάνιση και μετά στο σπίτι μου για να περιδρομιάσουν. Εκεί είχα καλέσει και δύο ακόμη Έλληνες για να μην είναι μόνο οι δύο προδότες και αισθανόμαστε όλοι άβολα. Αλλά και πάλι ήταν ψιλοάβολα. Είχα πάρει τα μέτρα μου και είχα βεντούζες, τανάλιες και άλλα εργαλεία στο μπάνιο σε περίπτωση που ο Νώντας παρουσίαζε τα ίδια προβλήματα με την άλλη φορά και μου βούλωνε την λεκάνη, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε τέτοιες περιπέτειες. Εστιάσαμε τη συζήτηση στους Ολυμπιακούς αγώνες (όπου μάθαμε ότι η Τσουτσουνέλα δεν εμπιστεύεται τους Κινέζους γιατί πουλάνε ατμοσίδερα που ανατινάσονται την ώρα που κάνεις ένα πάτημα στο γιακά), μετά καλύψαμε το θέμα των αμερικανικών εκλογών (όποου ο Νώντας μας ενημέρωσε ότι η Χίλαρυ θέλει ένα χέρι ξύλο να έρθει στα συγκαλά της) και τέλος αναλύσαμε και την παγκόσμια οικονομική κρίση (όπου η Τσουτσουνέλα μς ενημέρωσε πως υπάρχει μεγάλη φτώχια στον κόσμο και όταν βλέπει άστεγους νέους την πιάνει η καρδιά της και θέλει να τους πάρει σπίτι της-αλλά δε θα το σχολιάσω αυτό γιατί το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης).

Και στη δουλειά η στρίγγλα μας έχει σπάσει τα νεύρα όπως συνήθως. Χρειάζομαι διακοπές επειγόντως!

14 comments:

hnioxos said...

Ε, άντε καλέ έλα κατά δω. Αλλά μη νομίζεις ότι κι εδώ καλύτερα είναι! Έχει σκόνη από τη Σαχάρα και άμα δεν προσέξεις όπως εγώ προχθές πάει η μπουγάδα! Γίνεται περτικαλί! Κι όχι τίποτα άλλο, ξεβάψανε τα καινούργια μου εσώρουχα! φτου...

hnioxos said...

Ε, άντε καλέ έλα κατά δω. Αλλά μη νομίζεις ότι κι εδώ καλύτερα είναι! Έχει σκόνη από τη Σαχάρα και άμα δεν προσέξεις όπως εγώ προχθές πάει η μπουγάδα! Γίνεται περτικαλί! Κι όχι τίποτα άλλο, ξεβάψανε τα καινούργια μου εσώρουχα! φτου...

hnioxos said...

Εεεεε, κατά λάθος το σχόλιο βγήκε διπλό! Μη δίνεις σημασία, είναι η ταραχή από το ξέβαμα των εσωρούχων γμτ...

revqueer said...

Έκανες ΠΑΡΑ πολύ καλά και εξοπλίστικες με τα ανάλογα εργαλεία!

david santos said...

Excellent post.
Have a nice day.

Είδωλο said...

Τελικα η Τσουτσουνελα ειναι μεγαλη καρδια.
Αυτος ο Νωντας πρεπει να τα εκανε ολα.

fevis said...

Καλό μήνα αγαπημένη μου ηρωίδα!!!!

billzouk said...

Ωραιο εορταστικο ποστ και με τους γκεστ που αγαπησαμε ολοι!
Μεχρι και στον santos αρεσε! lol.

BLUEPRINTS said...

χρόνια πολλά καλό μου, συναρπαστικά πέρασες, ελπίζω να σε απαγάγουν σύντομα και πάλι Κολομβιανοί να έρθεις στα συγκαλά σου... (γιατί διακοπές άνευ απαγωγής δε λέει)

Provato said...

καλό μήνα.


και καλό καταπέλτη εύχομαι.

StarDust said...

τι τραβάς και συ καλή μου.. Χρόνια Πολλά :)

g for george said...

Άμα ο Σάντος λέει ότι είναι excellent το ποστ, τι να πω κι εγώ... σιωπώ!

Καλό άφτερ ήστερ, συκιά μου!

(μιλάει ο Σάντος ελληνικά;)

Unknown said...

αχ μικρό Συκαλακουλίνι χρειάζεσαι καινούριες παρέες. Θες να έρθω εγώ να σου δώσω ένα χέρι βοηθείας? Έχω και μεγάλη καρδιά χιχιχιχ

sikia said...

hnioxos μου, α πα πα, τα εσώρουχα πορτοκαλί γίνανε? Αλλά θα είναι ενδιαφέροντα!

revqueerouli μου, το πάθημα έγινε μάθημα!

λατρεμένε david, τα καλά σου λόγια με συγκίνησαν, ατιμούτσικο! Μόνο εσύ έπιασες το δεύτερο επίπεδο που έκρυβε αυτό το ποστ, και φυσικά ήταν γραμένο με στοιχεία στρουκτουραλισμού.

x-oyranouli μου, μη σε ξεγελάει, είναι μεγάλο φίδι αυτή!

fevis μου γλυκιά, καλό μήνα!!!

billzoukouli μου γλυκέ, ναι το είδα ότι του άρεσε και χάρηκα πολύ, γιατί ο Σάντος είναι κάτι σα τον Γεωργουσόπουλο των μπλογκς, σκληρός κριτικός!

αχ blueprintsouli δε θα σε πιάσω στα χέρια μου, θα σε κάνω spank!

provatouko, η λάσπη και οι συκοφαντίες σου είναι το κάτι άλλο πια, ντροπή!!! Θα σε κάνω και εσένα spank!

stardust μου, χρόνια πολλά!!

george μου γλυκέ, σε ευχαριστώ!

ethanouli μου, σέξυ και καλέ, και βέβαια θέλω να γίνεις ο καινούργιος και αποκλειστικός μου φίλος, είχα στο παρελθόν τις λάθος παρέες, αλλά εσύ και εγώ θα είμαστε παράδειγμα φιλίας και σεβασμού (και αχαλίνωτου σεξ!).