Sunday, April 13, 2008

Αποριες

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί στην Αμερική φοράνε όλοι σαγιονάρες με το που θα ζεστάνει έστω και λίγο ο καιρός. Και όλοι, άντρες και γυναίκες, βγαίνουν έξω με τη σαγιονάρα (χάλια τα νεύρα μου....). Μια άλλη απορία που έχω είναι γιατί είναι τόσο δημοφιλής όχι μόνο στα παιδάκια αλλά και στους μεγάλους η Χάνα η Μοντάνα. Δηλαδή έλεος! Και όχι τίποτε άλλο, αλλά νιώθω τύψεις που τόσα χρόνια συμβούλευα τη ξαδέλφη μου, τη Χάνα τη Φακλάνα, να αλλάξει όνομα.
Και μια άλλη απορία που έχω είναι το τραγούδι "Τι όμορφη που είσαι όταν κλαις"-αυτοί οι στίχοι είναι σαδιστικοί, δηλαδή η άλλη πλαντάζει στο κλάμα, και εσύ της λες, αχ τι όμορφη που είσαι όταν υποφέρεις και χτυπιέσαι.... very cruel, no? Ο Πρόβατος τους έγραψε τους στίχους? Αααα και τώρα που είπα Πρόβατο...

Η δίκη του αιώνα συνεχίζεται, και ελπίζω να πάνε τα πράγματα καλύτερα μετά την ψεύτικη και άνανδρη κατάθεση του προδοτούλη.

Ελπίζω αυτή την εδβομάδα να φανεί η αλήθεια για όλες τις θυσίες που έκανα στη σχέση αυτή με τον ποταπό Πρόβατο, που του έδωσα τα καλύτερα μου χρόνια, που έκανα τόσες θυσίες που μέχρι σε ειδικούς πήγα και διάβασα όλα τα βιβλία που βρήκα, για να κρατήσω τη σχέση μας ζωντανή.



Και υπέμενα όλες του τις ζήλιες... Και ζήλευε τους πάντες, είχε παθολογική εμμονή ότι θα τον απατούσα, και θύμωνε ακόμα και όταν άνοιγα την πόρτα στον ταχυδρόμο. Μια φορά του είπα "Τι κάνεις κουνελάκη μου" και μου έκανε σκηνή ζήλιας ότι τα έχω με τον αδελφό της Μιράντα Κουνελάκη και μπέρδεψα τα ονόματα. Δε με άφηνε ούτε ψώνια να κάνω, μου είχε απαγορέψει να αγοράζω λουκάνικα Φρανκφούρτης και αγγούρια. Δε με άφηνε να πηγαίνω σε αγώνες πόλο, ένα άθλημα που τόσο αγαπώ. Πέρασα πολλά.... Αλλά η αλήθεια θα λάμψει, καθώς την Παρασκευή καταθέτει η γλυκιά και σοφή fevis και ο γλυκός και σοφός Ναυτίλος.

6 comments:

revqueer said...

Ποιός να μου το έλεγε πως η κόρυ του 'Achy Breaky Heart' θα έκανε θράυση! Εγώ σιχαίνομαι εξίσου και τους Jonas Brothers που, λέει, φοράνε δαχτυλίδι αγνότητας για να παραμείνουν παρθένοι μέχρι να παντρευτούν (στο δάχτυλο ανώμαλοι!).

Εγώ στη δίκη θα υποστηρίξω όποιον μου προσφέρει περισσότερο σεξ. Κανονίστε τη πορεία σας.

Jimmy Rose said...

Τι έχεις τραβήξει και εσύ δόλια sikia!!!
Βέβαια άλλα λένε οι μάρτυρες μέχρι τώρα, αλλά δεν πειράζει. Θα δείξει.
Καλημέρα.

υ.γ. το πόλο αρέσει σε όλους μας, κυρίως για τους αθλητές τους. Από την ομάδα του Καναδά μήπως περισσεύει κάποιος αναπληρωματικός; δεχόμεθα και τιμωρημένους!

Tanila said...

Αγαπώ σαγιονάρες

Είδωλο said...

Ενα δραμα η ζωη σου
Flip Flop

me said...

ναι κ εγω αυτο με τη σαγιοναρα δε το καταλαβαινω αλλα ετσι κ αλλιως,νομιζω οτι οι Αμερικανοι,μπαινουν στη ντουλαπα τους με το φως σβηστο.Διαλεγουν τι θα βαλουν -παντα με σβηστο φως- το φορανε,βγαινουνε κ νομιζουν κιολας οτι ειναι καλοντυμενοι!!!!!
υπομονη με τη δικη.μου θυμιζει τη δικη του πασχαλη...ειναι κ η δικη σου ενα σικουελ
σε καλεσα να μας πεις τις εμμονες σου.

sikia said...

revqueerouli, εννοείται ότι εγώ θα σου προσφέρω πιο πολύ, κολασμένο, αδυσώπητο σεξ!!!!

jimmy rose μου, οι μάρτυρες ψευδομαρτυρούν και πολύ με λυπεί το γεγονός!

τανίλα, όχι μη!!!!

x-ouranouli, πεστο ψέματα, πεστο με ένα φιλί, πεστο ταλιατέλες.

me μου σε ευχαριστώ για την πρόσκληση, τη Πέμπτη θα ανεβάσω ποστ με τις εμμονές και θα τα πω όλα με το νι και με το σίγμα!