Wednesday, April 16, 2008

Και αλλη καταθεση-μας υποχρεωσες Παρτ του

Σήμερα στη Δίκη του Αιώνα κατέθεσε ο Ναυτίλος. Ήθελα να ήξερα τι σας έχει κάνει ο Πρόβατος και τρέμετε όλοι και ψευδομαρτυρείτε και με συκοφαντείτε. Ειδικά από εσένα Ναυτιλούκο περίμενα μια άλφα υποστήριξη. Υποσχέθηκα ότι θα ανεβάζω τα κείμενα των μαρτύρων έτσι όπως μου τα στέλνουν με βάση το πως έζησαν εκείνοι τις καταθέσεις του και γιαυτό δε λογοκρίνω τις συκοφαντίες.... Τι να πω... τι να πω....
Την επόμενη εβδομάδα καταθέτει η γλυκιά και σοφή fevis (κανόνισε evoula, μη σε γλείφω τζάμπα και εσένα)...

-------------------------------------------------------------------------------------------
Ξεσπρέσο
Η καθημερινή σοβαρή εφημερίδα που τα λέει όλα όξω απ' τα δόντια!
Άρθρο του Τάκη Πισωπόρτα, έγκριτου κι αδέκαστου ρεπόρτερ.


Συνεχίζεται σήμερα κυρίες και κύριοι το δικαστικό θρίλερ που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες στα δικαστήρια της Αγαμήτου κι Άπαρτου γωνία. Η δίκη μεταφέρθηκε σε νέα δικαστική αίθουσα, μιάς και στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι ευέλπιδες διαμαρτύρονται έντονα για τις συνεχείς κι απροκάλυπτες σεξουαλικές παρενοχλήσεις, από τους διάφορους εμπλεκόμενους στην δίκη (φήμες μιλούν για κάποιον με προβατίσιο τρίχωμα και υπερμεγεθές πέος), αλλά και απλούς θεατές που παρακολουθούν με αγωνία την δίκη. Σήμερα κατέθεσε ο Ναυτίλος του διαδικτύου, γνωστός παπαρολόγος, με μεγάλο συγγραφικό έργο ευτελούς αξίας, και μέγας, όπως κι ο ίδιος δηλώνει, πεολάγνος. Συγκεκριμένα στην αίθουσα του δικαστηρίου διαδραματίστηκαν τα εξής γεγονότα:

Σε έκκληση του Δικαστή προσήλθε να καταθέσει ως μάρτυς υπερασπίσεως ο Ναυτίλος του Διαδικτύου, ο οποίος, αφο ύ ξεσφήνωσε από την δίφυλλη πόρτα της εισόδου του δικαστηρίου, με την βοήθεια γράσου και δύο αστυφυλάκων που κλωτσούσαν με μένος και δύναμη τα οπίσθιά του, ορκίστηκε εις την τιμήν του ως πισογλέντις να ειπεί την αλήθειαν και μόνο την αλήθειαν. Συγκεκριμένα, μετά από εντολή του Δικαστού να ξεκινήσει, δήλωσε:

«Εγώ, σεβαστό δικαστήριο, ουδέποτε είχα νομικά προβλήματα και ουδέποτε παραβίασα τον νόμο. Είμαι νομοταγέστατος πολίτης υπεράνω υποψίας. Καμία σχέση όμως με τους υπεράνω υποψίας που συλλαμβάνονται από καιρό εις καιρόν να παρενοχλούν νεαρά κορίτσια ή αγόρια. Το λέω αυτό διότι έφτασαν στα αυτιά μου φήμες πως ο αντίδικος, ο κύριος Πρόβατος δηλαδή, διαδίδει πως έχω κάνει σεξ με ανήλικα. Όχι, σας το λέω για να δείτε μέχρι που φτάνει η ηθική του κατάπτωση. Να σπιλώνει έτσι ξεδιάντροπα την τιμή και την υπόληψη μου. Ντροπή κι όνειδος! Αλλά μακρηγορώ και δεν πρέπει.

Εγώ την Συκιά, είναι αλήθεια, δεν την γνωρίζω αρκετό καιρό. Είχα μόλις μετακομίσει σε μία νέα γειτονιά , μετά από την μεγάλη επιτυχία του τελευταίου μου βιβλίου με τίτλο: "Η τέχνη της αποπλάνησης του σχολιαρόπαιδου" από τις εκδόσεις "Αλκιβιάδης". Τα τόσα χρήματα που απέκτησα, μου επέτρεψαν να πραγματοποιήσω το δικό μου Ελληνικό όνειρο. Να μετακομίσω σε καλή γειτονία με βιλάρες, πισίνα και σπορ κάμπριο. Ωραίο σπίτι, με αυλή και γύρω-γύρω δέντρα.

Που λέτε... Είχα μόλις ειδοποιηθεί πως οσονούπω θα κατέφθαναν τα παιδιά της μεταφορικής με τα βαριά μου έπιπλα. Όλα καινούργια εννοείται! Μιλάμε... Αγόρασα ένα καναπέ από γνήσιο δέρμα Ντό-ντο κι ένα τραπεζάκι από σκαλιστό ελεφαντόδοντο Μαμούθ... ή μαμουθόδοντο; Αχ δεν ξέρω... Τέλος πάντων. Ταιριάξανε τέλεια με την βαλσαμωμένη αρκούδα στην αριστερή γωνία, απέναντι από το τρίμετρο καταρράχτη φενκ-σούι...

Που λέτε... Έχω βάλει κάτι πρόχειρό, γιατί Αύγουστος μήνας ήτανε τότε κι είχε καύσωνα. Φοράω ένα σορτς κι ένα φανελάκι που έγραφε: "Ι'm the one who slept with your son last night" με στρας και βγαίνω να υποδεχτώ τα παιδιά. Πράγματι, σε λίγο το φορτηγό σταμάτησε μπροστά στο σπίτι. Μιλάμε, τρεις υπέροχοι άνδρες, γυμνασμένοι υπέρ του δέοντος, με μπράτσα-ατσάλι, πλατύ στέρνο και κοιλιακοί φέτες! Ήταν κι αυτοί ελαφρά ενδεδυμένοι, λόγό της ζέστης βλέπετε, κι ήσαν ημίγυμνοι από την μέση και κάτω. Αρχίζουν και ξεφορτώνουν τα έπιπλα και στην δεύτερη διαδρομή, διαπιστώνω έκπληκτος πως τα άτομα είχαν γίνει τέσσερα. Βέβαια, το νέο μέλος της παρέας ουδόλως συνταίριαζε με τους κατά τα άλλα, εργατικότατους μεταφορείς. Ήταν μία λεπτεπίλεπτη, ντελικάτη παρουσία, με όμορφο παρουσιαστικό και υπέροχο χαμόγελο. Αυτό δε, που μου τράβηξε την προσοχή, ήταν το όλο νάζι που εξέπεμπε. Ο βηματισμός, η κίνησης των χεριών, ο τρόπος που τίναζε τα μαλλιά της κάνοντας τον κόσμο να πηγαίνει σε slow-motion.

Ήρθε, μου έτεινε το χέρι κι έχω μηχανικά το φίλησα. Μου συστήθηκε. Ήταν η γειτόνισσα. Την έλεγαν Συκιά και συζούσε στο διπλανό σπίτι με τον τότε σύζυγό της τον κύριο Πρόβατο. Λίγα ήξερα τότε πως άθελά μου θα έμπλεξα μ ελλοντικά σε αυτή την δικαστική διαμάχη. Φευ, τώρα είναι αργά. Προσφέρθηκε να βοηθήσει κι εγώ φυσικά αρνήθηκα. Παρόλα αυτά όμως επέμεινε και τελικώς ενέδωσα στο... τσαχπίνικο της νάζι. Δεν πέρασε πολύ ώρα όταν διαπίστωσα πως οι εργασίες είχαν σταματήσει και οι μεταφορείς μου ήταν άφαντοι. Φωνές και χαρούμενα γέλια, σύντομα με οδήγησαν στην πίσω αυλή της γειτόνισσάς μου. Εκεί είδα την Συκιά ξαπλωμένη σε ένα φουσκωτό στρώμα μέσα στην πισίνα, περιτριγυρισμένη από τους μεταφορείς μου. Ήταν προκλητικότατα ενδεδυμένη με ένα μικροσκοπικό μαγιό που μετά βίας έκρυβε την γενετήσια αξιοπρέπειά της. Σύντομα έγινα μάρτυρας σκηνών που με έκαναν να ντραπώ και ταυτοχρόνως να νιώσω ανείπωτη ζήλια. Τους είχε μαγέψει και καταχτήσει με το, θεσπέσιο οφείλω να ομολογήσω, κορμί της. Είπα από μέσα μου: Γιατί αυτή, κι όχι εγώ; Τι φταίει; Επειδή έχω στήθος μεγαλύτερο κι από το κεφάλι μου; Ε και λοιπόν; Δεν αρέσουν στους άνδρες τα στήθη; Αλλά τι τα θέλετε αγαπητοί κύριοι δικαστές; Γέμισε ο κόσμος με κ ίναιδους.

Κι εκεί που είχα κρυφθεί πίσω από κάτι μικρά θαμνάκια κι έπαιζα με... το... μόριό μου, έγινα μάρτυρας μιάς ανείπωτης σκηνής αγριότητας, της οποίας την περιγραφή επιφυλάσσομαι να κάνω με πλήρη λεπτομέρεια. Την ώρα που συντελούνταν η πράξης της τριπλής διείσδυσης... Τι εννοείτε; Και βέβαια γίνεται τριπλή διείσδυση! Μα τί είναι αυτά που με ρωτάτε; Τέλος πάντων... Στο προκείμενο. Ανοίγει την πόρτα ένας κύριος, με ωραίο κι ανδροπρεπέστατο παρουσιαστικό, οφείλω να ομολογήσω, και λέει: "Αγάπη μου, γύρισ..." και του πέφτει το σαγόνι με αυτά που βλέπει. Δεν θα μακρηγορήσω σεβαστό δικαστήριο, αλλά όταν ο κύριος αυτός είπε: "Θα σας... απαυτώσω όλους", το είπε και το έκανε. Και ώ Θεοί. Τί είδαν τα μάτια μου! Ο τύπος αυτός είχε ένα πέος τεράστιο! Όχι απλά τεράστιο, ΘΕΟΡΑΤΟ! Αφού τους σούβλισε και τους τρεις και έβλεπα το μόριο του να μπαίνει από πίσω και να βγαίνει από το στόμα. Τρομοκρατήθηκα και ερεθίστηκα ταυτοχρόνως. Τέτοιος άνδρας, σκέφτηκα, και πάει η τρελή με τον έναν και με τον άλλον; Α! Το παραδέχομαι κύριε πρόεδρε, το παραδέχομαι. Την αγαπώ την φιλενάδα μου, αλλά εδώ είχε άδικο. Τα σύκα σύκα, και η σκάφη, σκάφη!

Στο τέλος ήρθε κανονιστεί, ο αναμεταξύ της μοιχαλίδας και του σκληρά εργαζόμενου συζύγου, ο λογαριασμός. Εκεί είδα την άλλη όψη του συζύγου, ο οποίος βιαιοπράγησε αγρίως εναντίων της άμοιρης Συκιάς. Δε λέω, έσφαλε! Άλλα όχι και να της σπάσει την αγαπημένη συλλογή με πορσελάνινα σερβίτσια χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα γοβάκια. Αίσχος! Ντροπή! Πόσο ζώο μπορεί να είναι κάποιος;

Τέλος πάντων. Από εκείνη την μέρα, αγαπητό δικαστήριο, τα πράγματα πήγαιναν έτσι εσαεί. Καθημερινά έβλεπα άνδρες να μπαίνουν στο σπίτι και βογκητά να ακούγονται μετά από λίγο. Ο Ταχυδρόμος, ο γαλατάς, ο υδραυλικός, ο ηλεκτρολόγος, ο μανάβης, ο πωλητής λαχείων, ο γύφτος που μάζευε τα παλιά τα μπακιρένια, ένας πιλότος, μία ομάδα μπάσκετ, την πρεσβεία του Θιβέτ και τέλος, ένα άλογο, μάλλον ράτσας. Και το απόγευμα η ίδια σκηνή: Να βγαίνουν όλοι απαυτωμένοι, να τρεκλίζουν στο πεζοδρόμιο και να μην μπορούν να σηκώσουν τα πόδια τους από την μανιασμένη οργή του κυρίου Πρόβατου.

Τελικώς, ήρθε η μέρα που Συκιά βρήκε καταφύγιο στο σπίτι μου, αφού χτύπησε με δύναμη την πόρτα. "Βάλε με μέσα! Κρύψε με! Θα με σκοτώσει!" ούρλιαξε μόλις άνοιξα την πόρτα κι είδα αυτό το θλιβερό θέαμα. Η γλυκιά Συκιά είχε πάψει να είναι αυτό το θεσπέσιο, ερωτικό, άκρα θελκτικό πλάσμα που είχα γνωρίσει στις αρχές. Το πρόσωπό της μελανιασμένο από τις γροθιές, το ένα μάτι κλεισμένο και πρησμένο, δύο δόντια να λείπουνε. Το φόρεμά της ξεσχισμένο, τα γοβάκια, και τα δύο, με πριονισμένα τα τακούνια! Νυχίες και γδαρσίματα σε όλο το σώμα. Κατάλαβα πως τα πράγματα είχαν φύγει εκτός ελέγχου, και πράγματι την έκρυψα ώσπου να περάσει η μπόρα.

Κι έτσι φτάνουμε στο σήμερα αγαπητό και σεβαστό δικαστήριο. Η Συκιά βρήκε καταφύγιο στο εξωτερικό, ενώ ο Πρόβατος να την λασπολογεί αγαστά στο εσωτερικό της χώρας. Κάποια στιγμή έμαθ α πως βγαίνει διαζύγιο και πως με καλούνε να καταθέσω ως μάρτυρας. Και να, ήρθα και σας τα κατέθεσα όλα. Όπως τα γνωρίζω κι όπως έγιναν. Εάν δεν έχετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο... θα μπορούσα ίσως να σας εκλιπαρήσω να ρίχνατε μια δεύτερη ματιά και στην δική μου υπόθεση;»

Σε αυτό το σημείο, ο δικαστής έκανε νόημα στους δύο αστυφύλακες να συνοδέψουν έξω από την αίθουσα τον χειροπόδαρα αλυσοδεμένο συγγραφέα. Αυτός φώναξε μερικές ακατάληπτες φράσεις όπως: «Σας παρακαλώ! Δεν ήξερα! Φαινότανε πολύ μεγαλύτερος! Δεν ήξερα πως είναι δεκαέξι! Νόμιζα πως εννοούσε εκατοστά! Αλήθεια σας λέω! Βοήθεια! Δεν μαντέψω άλλο στην γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού! Βάλτε με τουλάχιστον την αντρική! Μαμάααα!»

Σε αυτό το σημείο το δικαστήριο διέκοψε την δίκη μιάς και πληροφορήθηκαν πως στο ισόγειο είχαν έρθει νέες κοπέλες από την Μολδοβλαχία και την Τσεχία. Σε δηλώσεις του δικηγόρου ανακοινώθηκε πως εάν χρειαστεί, μπορεί να κλιθεί ξανά ο Ναυτίλος του Διαδικτύου για συμπληρωματική κατάθε ση. Ένα είναι σίγουρο: Πως οι θεατές που παρακολουθούν με αγωνία τα τεκταινόμενα έχουν εκπλαγεί μετά από τις, πραγματικά συγκλονιστικές αποκαλύψείς. Μέλλεται να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ναυτίλος του Διαδικτύου 16-4-08

21 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Ωραίους μάρτυρες διάλεξες, χιχιχι
Σε βλέπω χαμένο από χέρι...

Tanila said...

Nτροπή σου!

revqueer said...

3 μεταφορείς;;;;;; 3;

Σε θαυμάζω.

fevis said...

Θα έχεις την κατάθεση μου άμεσα... Είμαι ξανθιά βλέπεις και δεν είχα καταλάβει πως πρέπει να την γράψω εγώ....:-) Τρέμε Πρόβατε!!!!!

Ναυτίλος said...

Αγαπητή μου Συκιά,

Σου γράφω από τις γυναικείες πτέρυγες του Κορυδαλλού όπου μόλις υποχρεώθηκα να προσφέρω στοματικό σεξ σε μια μεγάλη νταρντάνα γυναίκα με μεγάλα αιδοιόχειλα κι ακόμη τρέμουν τα χέρια μου από το σοκ (και η γεύση δεν λέει να φύγει παρ’ ολο που έχω κάνει γαργάρες και με ασετόν!)

Θέλω σε αυτό μου το μικρό διάλειμμα να προσθέσω τα εξής:

1)
Φυσικά κι είμαι με το μέρος σου. Θεωρό λογικό το ότι έψαχνες για στοργή, αγάπη και σεξ, μετά την καθημερινότητα με τον βίαιο Πρόβατο. Δεν είπα πως έκανες κάτι κακό.

2) Βέβαια, δεν ξέρω πως ξεκίνησε το όλο κακό. Εσύ τον πρωτοκεράτωσες ή αυτός σε πρωτοέδειρε. Επιφυλάσσομαι.

Υ.Γ.: Παρακαλώ πολύ! Μαζέψτε λίγες υπογραφές και βγάλτε με από εδώ μέσα! Δεν αντέχω άλλο, θα κόψω τις φλέβες μου!!!!!!!

:-(

Patrick said...

Πότε θα μεταφερθεί η δικαστική περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη?Αναμένουμε τις εξελίξεις με αγωνία...

Ιφιμέδεια said...

Πωπω καλέ τι σεξ και βία ήταν αυτή η κατάθεση;

Παιδί μου Ναυτίλε, πολύ φοβάμαι ότι η αφήγησίς σου δεν θα έχει μεγάλη βαρύτητα στο δικαστήριο αφού είσαι υπόδικος!

Συκιά μου μου ράγισε η καρδιά με τις βιαιοπραγίες που δεχόσουν! Ω Θεέ μου τι αμφίρροπη δίκη (αυτό το γράφω πάντα μετά τις καταθέσεις).

Provato said...

"Ήθελα να ήξερα τι σας έχει κάνει ο Πρόβατος και τρέμετε όλοι και ψευδομαρτυρείτε και με συκοφαντείτε."

χαχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

τίποτε δεν έχω κάνει, τίποτε τίποτε απλά οι άθρωπες λένε την αλήθεια εν νάτηγκ μπατ δη τρουθ. εντ χάου κουλ ιζ δατ?

sikia, αν έρθεις να γονατίσεις στα πόδια μου μπροστά μπορεί να σκεφτώ να σε δεχτώ να με παρακαλέσεις να σε συγχωρήσω. τώρα είναι η ευκαιρία σου να μην καταστραφείς ολοκληρωτικά. τώρα.

Provato said...

ναυτίλε μου όσο για σένα ο Άνθιμος Σαλονίκης που όλα τα βλέπει από εκεί ψηλά και ευλογάει τους ενάρετους σου έχει κρατήσει πρώτο τραπέζι πίστα στο Salonica Gay Parade.

γιατί σου αξίζει.

πότε θα περάσεις για το σεξάκοι που σου χρωστώ που υπερασπίστηκες την αλήθεια και την τιμιότητα;

Jimmy Rose said...

Αυτόν είχες ως μάρτυρα υπεράσπισης; Αλίμονο, χαμένος από χέρι είσαι (όπως λέει και ο pavlos).
Ελπίζω τουλάχιστον η fevis να έρθει καλύτερα δασκαλεμένη...
Ανυπομονώ.

So_Far said...

Θα ισχυριστώ το αντίθετο αγαπητή Συκιά ! Αυτη η κατάθεση μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου και πολύ μάλιστα !!
Αλλά θα χρειαστεί να αλλάξουμε λίγο την πραγματικότητα:
Το θηριώδες μέγεθος του Πρόβατου ήταν βασανιστική σωματική καταπόνηση για την ντελικάτη και μινιόν διαστάσεων Συκιά. Ο Πρόβατος εκμεταλλευόμενος τα συναισθήματά της , τη χρησιμοποιούσε ωε σκεύος ηδονής και μόνο αδιαφορώντας για τον ανείπωτο σωματικό και ψυχικόο πόνο που της προκαλούσε.
Χαρακτηριστική έκφραση του μπρουτάλ Πρόβατου ήταν : Θα σου δείξω ποιος είναι το αρνί εδώ μέσα ή Θέλεις να παίξουμε τον Αθανάσιο Διάκο στην Αλαμάνα;
Η γλυκιά και λεπτεπιλεπτη ΣΥκιά υπέφερε αλλά δεν μιλούσε. Μέχρι που σωματκά αδυνατούσε πλέον να ικανοποιήσει τα πασχαλινά ήθη και έθιμα του Πρόβατου. Τότε εκείνος της πρότεινε ότι ο μόνος λόγος για να την κρατήσει κοντά του θα ήταν η συμμετοχή της στην εξεύρεση νέων ερωτικών συντρόφων που θα ικανοποιούσαν τα ακόρεστα πάθη του.
Η Καημένη λεπτεπίλεπτη κα ντελικάτη Συκιά υπέκυψε στις ορέξεις του με βαριά καρδιά, ήταν πολύ ερωτευμένη για να πει όχι. Με τον Πρόβατο σημειώνουμε.
Μετά τη σκηνή πο περιγράφει ο Ναυτίλος, Η γλυκιά και λεπτεπίλεπτη Συκιά αρνήθηκε να επαναλάβει το διεστραμμένο παιχνίδι, οπότε ο Πρόβατος προέβει σε άγριο ξυλοδαρμό. Δεν ήταν απιστία η αιτία, όπως καταλαβαίνετε η "απιστία" εδώ ήταν επιβεβλημένη και δόλια μεθόδευση εις βάρος των αγαθών συναισθημάτων της Συκιάς, προς ικανοποίηση του ακόρεστου και υπερμεγέθους μορίου του Προβάτου.
Συνειδητοποιούμε όλοι το δόλιο σχέδιο του Πρόβατου που ήταν απόλυτα καλυμμένος από κάθε άποψη ( εντός του πλαισίου του εγγάμου βίου ) έχοντας μάλιστα το θράσος να οδηγήσει τη γλυκιά Συκιά στις δικαστικές αίθουσες με την κατηγορία της απιστίας.

*
Και σε περίπτωση που μας ρωτήσουν γιατί ο Πρόβατος δεν εύρισκε μόνος του τους εραστές του, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ΜΟΝΟ έτσι ήθελε να παίζεται το σκηνικό με συμμετοχή τη γλυκιάς και λεπτεπίλεπτης Συκιάς "τιμωρώντας" την με την παρουσία της μπροστά στην πολλαπλή συνεύρεση στην οποία της απαγόρευε κάθε συμμετοχή αφενός
αλλά και ότι δεν προλάβαινε λόγω των 4(;) αν δεν κάνω λάθος διαφορετικών επαγγελματικών ενασχολήσεών του ..και της απύθμενης εργασιομανίας του.
*
Τρίμετρο φενγκ-σούι καταρράκτη; συγνώμη Ναυτιλε μου, αυτό δεν είναι σπίτι το Ταζ Μαχάλ είναι

blue piccadilly said...

Γιατι ολοι οι μαρτυρες δηλωνουν διευθυνση κατοικιας Rue de la pathetique?

Ναυτίλος said...

@ so_far:

Ω! Τί μου θυμίζεις τώρα... Ξέρεις... Μπορεί και να έχεις και δίκιο. Διότι ο Πρόβατος «τιμωρούσε» πάντα τους επίδοξες εραστές της Συκιάς με ένα πρέπον σούβλισμα με το τεραστίων διαστάσεων (ααααχ!...) πέος του. Δεν μου είχε εγείρει την προσοχή τότε, αλλά... Χμμ... Μούμπλε-μούμπλε...

:-O

So_Far said...

@ ναυτίλος,

είδες τί μπορεί να παίζει στη συζυγική παστάδα;
Αγνή και αθώα κόρη η Συκιά, σφόδρα ερωτευμένη, μπρουτάλ και ακόρεστος ο Πρόβατος ( τα 41 cm δεν βολεύονται όπως και να το κάνεις ) , να το αποτέλεσμα...

Ο Ψυχοβγαλτης said...

Τυγχανω φιλη γκαρδιακη, του ενος απο τους τρεις μεταφορεις, και μου χει διηγηθει το περιστατικο με καθε λεπτομερεια. Ειμαι διατεθημενη να καταθεσω στο δικαστηριο την αληθινη πλευρα της ιστοριας. οχι οτι αυτη που παρουσιασε ο ναυτιλος ειναι ψευδης, απλως στερειται της αναφορας των κοινωνικοπολιτικοφιλοσοφικων μοτιβων της κεχαριτωμενης συκιας, μοτιβων που εχουν νευραλγικο ρολο στην ορθη κατανοηση της στασης(και των στασεων γιατι η συκια ειναι μια γυναικα με παθος και φαντασια).

g for george said...

Ναυτίλε ελπίζω να πήξεις στις γυναικείες φυλακές όπου βρίσκεσαι.

Αλλά υπάρχει Θεός, γι'αυτό και σε χώσανε εκεί πέρα, συκοφάντη του διαδικτύου.

Συκιά μου, χαλαρά εσύ. Φιλί.

BLUEPRINTS said...

χμμμ, αυτά δεν τα γνώριζα ούτε κι εγώ, νομίζω ότι τα χειρότερα έπονται

υ.γ.: ότι θα έβγαινε θύμα ο πρόβατος απ'αυτή την ιστορία ούτε κι εγώ δεν το υποπτευόμουν

david santos said...

Verry good Eurovision song. Good lack Greece

Provato said...

@david santos

όντως, πολύ καλή λάκ η γκρήσ. λολ

sikia said...

pavlouko, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, η αλήθεια θα λάμψει!!

Τανίλα μη μου πεις ότι πιστεύεις τις ψευδομαρτυρίες?

revqueerouli μου είναι όλα ψέματα!!!

fevis μου, μπράβο!! Να λάμψει η αλήθεια!!

ναυτίλε μου, θα σου στείλω κουλουράκια στις φυλακές, τίποτε παραπάνω δε μπορώ να κάνω, καθότι είπες τόσα ψέματα στο δικαστήριο!

patrick μου, η αλήθεια θα λάμψει και στο δικαστήριο και στη μεγάλη οθόνη!

ιφιμέδεια μου, ελπίζω να είσαι με το μέρος μου! Η αλήθεια θα λάμψει, το είπα, δε το είπα?

sikia said...

Πρόβατε, πως τολμάς? Τι έκανες στον Ναυτίλο και είπε αυτές τις ψευτιές? Τον εκβίασες? Ή μήπως τον βίασες?

jimmy rose μου η fevis θα πει την αλήθεια, της έχω εμπιστοσύνη!

so_far μου, προσλαμβάνεσαι στο δικηγορικό μου team πάραυτα!!!

blue piccadilly μου, γιατί τους τρομοκράτησε ο Πρόβατος!

ψυχοβγάλτη μου, θα κληθείς να καταθέσεις πάραυτα!!!

george μου, σε ευχαριστώ για την υποστήριξη!

κοιτάξτε τον σουπιά τον blueprintsouli, πάει και καταθέτει ψευτιές για να με καταστρέψει και μετά λέει "πω πω δε το περίμενα αυτό, τι αποκαλύψεις ήταν αυτές οι καταθέσεις" αφού η μία από τις δύο ήταν η δική σου κατάθεση!!! Και είπες τόσες ψευτιές. Μίλησε μου ελεύθερα, σε απείλησε ο Πρόβατος? Σε εκβιάζει?

dear david, thank u for your kind words!

Πρόβατε, θα ψεκάσω με λακ το πέος σου!