Monday, April 21, 2008

Finally the truth!

Η τελευταία πριν το Πάσχα κατάθεση στη δίκη του αιώνα ήταν από την γλυκιά, σοφή, και σέξυ fevis, η οποία δε δίστασε να πει την αλήθεια. Μπράβο και πάλι μπράβο της που δεν ενέδωσε στις απειλές του ποταπού Πρόβατου (σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενες καταθέσεις που ήταν φρικτές ψευδομαρτυρίες, προϊόντα εκβιασμού και σεξουαλικών διευκολύνσεων και ανταλλαγών. Σας παραθέτω την κατάθεση της όπως μου την έστειλε (η γλυκιά, σοφή και σέξυ fevis)!

______________________________________________________


Αγαπητό δικαστήριο και λατρεμένο μου κοινό,

Δεν θα σας κουράσω μια που οι προηγούμενοι μάρτυρες έλεγαν, έλεγαν και σταματημό δεν είχαν και σας βλέπω έτοιμους να πέσετε πάνω στα έδρανα με τα μούτρα και καθόλου δεν το θέλω αυτό… Η ιστορία είναι γνωστή και την ξέρει όλος ο κόσμος.. Η Συκιά λάτρεψε τον Πρόβατο με όλο της το είναι, τον είχε σαν Θεό της, και έκανε τα πάντα για να τον έχει ευτυχισμένο… Δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην του λείπει τίποτα, και παρόλη την κούραση της, όταν επέστρεφε στο σπίτι μαγείρευε τα αγαπημένα του φαγητά, κολλάριζε τα πουκάμισα του με την Stirella, μέχρι και τα σώβρακα του σιδέρωνε για να καταλάβετε για τι νοικοκυρά μιλάμε… Και του έκανε και καταπληκτικό σεξ, πράγμα που αποδεικνύεται περίτρανα από τα πολλά τραγούδια που ο ίδιος ο Πρόβατος έχει αφιερώσει στην ερωτική τους ζωή…
Παρόλα αυτά όμως κύριε Πρόεδρε, ο ποταπός Πρόβατος αντί να λατρεύει το χώμα που πατάει η καημένη η Συκιά, όταν εκείνη έλειπε φρόντιζε να ξενοκοιμάται με ότι πετούσε και ότι ανέπνεε… Και με ότι σερνόταν, για να μην το ξεχάσω και αυτό… Τάρανδο την είχε κάνει την pauvre και εκείνη, παρόλο που τα ήξερε όλα γιατί πέρα από βαθιά καλλιεργημένη είναι και πανέξυπνη, τα ανεχόταν αγόγγυστα γιατί τον αγαπούσε.. Και γιατί πίστευε πως κάποια στιγμή θα κουραζόταν από τις ξένες, βρώμικες αγκαλιές και θα επέστρεφε μετανοιωμένος κοντά της..
Λάθος της γιατί εκείνος επέστρεφε μόνο για το φαγητό και το πλύσιμο των ρούχων του, πάντα μεθυσμένος και βίαιος, και όταν είχε κέφι την υποχρέωνε να έρχονται σε επαφή – δε ξέρω αν με καταλαβαίνετε- με διάφορους αηδιαστικούς και προσβλητικούς τρόπους που η Συκιά υπέμενε μόνο από αγάπη… Και κάτι για φωνές ενθουσιασμού που ακούσατε σε προηγούμενες καταθέσεις είναι ψέματα κατασκευασμένα από τον Πρόβατο και τον ξεπεσμένο δικηγόρο του για να δημιουργήσουνε εντυπώσεις και να κατασυκοφαντήσουν αυτό το εξαιρετικό άτομο, το καλλιεργημένο, το φιλάνθρωπο, το μοναδικό.. Την Συκιά, που ακόμα και σήμερα, μιλάει για τον Πρόβατο με τα καλύτερα λόγια, παρόλα τα όσα της έκανε, γιατί τέτοιος άνθρωπος είναι… Καλός και αγαθός…
Τέλος θα ήθελα να δηλώσω πως ο Πρόβατος προσπάθησε – και κατάφερε κι όλας απ’ ότι είδα- να πλησιάσει όλους τους μάρτυρες, ακόμα και εμένα και να μας μεταπείσει… Μέχρι σεξ μας πρότεινε, γιατί χρήματα δεν έχει, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες, για να ψευδομαρτυρήσουμε αλλά έκανε μεγάλο λάθος… Εγώ θα πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς φόβο και πάθος… Ένα ρεμάλι ήταν πάντα κύριε Πρόεδρε και σεβαστό μου δικαστήριο, που σε όλη του την ζωή βασίστηκε στα 40ποντα προσόντα του, για τα οποία έχει γίνει πολλές φορές μνεία.. Δεν ήθελε ποτέ να πιάσει μια τίμια δουλειά, παρά μόνο να τρέφεται εις βάρος των αθώων θυμάτων του, ένα από τα οποία είναι και η Συκιά, τα οποία αφού ξεγελούσε και έπειθε με μεγάλα λόγια ψεύτικα, κατόπιν τα καθιστούσε έρμαια των επιθυμιών και των βίτσιων του και τα υποχρέωνε να τον υπηρετούν με κάθε τρόπο.. Και εσείς τώρα καλείστε να κάνετε την δυσκολότερη δουλειά. Να δείτε καθαρά το τέρας που κρύβεται πίσω από την κατάλευκη αυτή γούνα και τα δήθεν αθώα ματάκια και να τον τιμωρήσετε παραδειγματικά… Να τον κάνετε βέλεντζα, να τον κάνετε παλτό, να τον κάνετε μαλλί για πουλόβερ… Δεν ξέρω, δουλειά σας είναι… Πάντως αυτό το αθώο πλάσμα που ζητά σήμερα δικαίωση ενώπιον σας και που εμπιστεύεται τυφλά την δικαιοσύνη, είναι μια αληθινή ΗΡΩΙΔΑ!!!! Μην την απογοητεύσετε… God save Sykia!!!!!!

Μετά τιμής, fevis...

fevis 21-4-08

22 comments:

Provato said...

α! έχω μείνει ακόμεντος.


ακόμεντος.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Εγώ δεν έδωσα ακόμα κατάθεση. Για τα ψέματα και τις μηχανοραφίες.

υγ. τι έταξες στην Fevis, για να τα πει αυτά?
Visa ή green card?

Provato said...

"μέχρι και τα σώβρακα του σιδέρωνε για να καταλάβετε για τι νοικοκυρά μιλάμε"

δεν κατάλαβα τσαλακωμένο θα το βάλω ο βρακί, πάτε καλά;

Provato said...

pavlo είσαι η μεγάλη ελπίδα να αποκατασταθεί η απόλυτη αλήθεια.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Άσε που με το σίδερο ψοφάνε και τα μικρόβια. Τι έτσι απροστάτευτο θα άφηνε το 41ποντο?
Υποχρέωσή του ήταν

Provato said...

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΓΓΕΛΩ ΟΤΙ Η FEVIS ΜΕ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΤΣΑ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΛΟΥΜΠ στην μύκονο όπου ο κόσμος θα ερχόταν να βλέπει το πουλί μου να κρέμεται και να χορεύει με τα τελευταία χιτάκια και είπα όχι γιατί ήθελε να με έχει με μία και εξήντα.


για αυτό τώρα με εκδικείται.

Provato said...

"Να τον κάνετε βέλεντζα, να τον κάνετε παλτό, να τον κάνετε μαλλί για πουλόβερ…"

αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη.

fevis


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΘΕΙΣ ΕΤΣΙ άγιες μέρες που συν τοις άλλοις φοβάμαι και για την ζωή μου;

ένα έχω να πω. ΝΤΡΟΠ ΟΝ ΓΙΟΥ!

καλά λένε ότι η Μύκονος είναι το νησί της ακολασίας.

Provato said...

όσο για σένα Sikia παρακάλαγα τον δικηγόρο μου να μην χρησιμοποιήσουμε τα μεγάλα μας όπλα, αυτά που θα σε εκμηδενίσουν αλλά τώρα...


και να σκεφτείς ότι ήθελα να γίνεις ο πατέρας και η μάνα του παιδιού μας όσο εγώ θα ήμουν γυμναστήριο.

Provato said...

σνιφ λιγμ κλαψ

BLUEPRINTS said...

έχω μείνει άφωνος... αλλά εκτός των άλλων έχω να παρατηρήσω 2 ανακρίβειες:
1η: δεν σιδέρωνε με Στιρέλα, αλλά με εκείνο το άλλο με το κάρβουνο που πατούσες με όλη soy τη φόρα, μετά πήρε ένα κινέζικο και της έσκασε στα χέρια, για αυτό έπιασε κι ο προβατούκος την 5η δουλειά για να της πάρει την Στιρέλα φάιναλι...
2η: δε μιλάμε για 40 αλλά για 41...
τσ, τσ, με τέτοιες ανακρίβειες θα βγει ψευδής τελικά αυτή η κατάθεση

fevis said...

Εγώ είπα την αλήθεια και μόνο την αλήθεια... Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν... Πρόβατε τρέμε... Η ώρα της σούβλας πλησιάζει!!!!!
Υ.Γ. 'Αντε και του χρόνου κοκορέτσι....:-)

Dr_MAD said...

Εγώ είμαι το εξώγαμο του Provatou

ήρθε η ώρα να το αποκαλύψω

[κλαίει]

[Μάρθα Βούρτση mode on]

Η μάνα μου είναι η/

So_Far said...

Μα αυτή είναι και η αλήθεια after all !!!

Ναυτίλος said...

Παιδιά! Σόρρυ που επεμβαίνω κι’ όλας, αλλά τα παρακολουθώ όλα πίσω από τα σίδερα των γυναικείων φυλακών.

Θα ήθελα να σημειώσω πως είμαι ακέραιος χαρακτήρας και πως ουδέποτε με πλησίασε ο Πρόβατος ή η Συκιά (φιλενάδα σ’ αγαπώ! Σώσε με!!) για να με δωροδοκήσουν... Κι ορίστε το ευχαριστώ: Να είμαι στο ίδιο κελί με την Βαγγέλα.

Προβατε, σ’ εσένα απευθύνομαι. Φέρε τους δικηγόρους σου, πλήρωσε την εγγύηση και βγάλε με έξω! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΕΞ με την Βαγγέλα!!! Θα σφαχτώ σου λέω! ΘΑ ΣΦΑΧΤΩ!!!!

:-(

Ιφιμέδεια said...

πωπω κόλαφος η κατάθεσις!!!!

Πρόβατε δεν σε βλέπω καλά. Ίσως είναι τα μαύρα γυαλιά φοράω, ίσως η σκόνη της Αφρικής, αλλά μοιάζεις θολός.

Η fevis συγκλόνισε με την κατάθεσή της....

g for george said...

Κατά πρώτον, χαίρομαι που ο Ναυτίλος πήζει ακόμα στις γυναικείες φυλακές.

Κατά δεύτερον, ενώ τρέφω μια συμπάθεια προς τον Πρόβατο, τις αδικίες δεν τις μπορώ. Νομίζω πως η fevis έθεσε τα πράγματα στην σωστή βάση.

ethanandthecity said...

respect στην fevis!

sikia said...

Πρόβατε η αλήθεια σε πονάει!

Παυλούκο, εσύ έχεις πια ξεσαλώσει εντελώς, και το έπαιζες και αμερόληπτος, προβατοτσιράκι!

blueprints, πας να βγάλεις άκυρη τη κατάθεση γιατί δε σε συμφέρει!!! Α πα πα ούτε τα προσχήματα δε κρατάς πια!

fevis μου μπράβο και σε ευχαριστώ!!!

madouli τι πως που? Ποιος είναι η μάνα σου? Έχω σοκαριστεί!

so_far μου, έτσι, έτσι!!!

ναυτίλε μου, ματώνει η καρδιά μου που τα διαβάζω αυτά! Και ας με πούλησες στη δίκη, και ας ψευδομαρτύρησες, δε θέλω να τα τραβάς αυτά! Κάνε κουράγιο, θα μιλήσω στο δικηγόρο μου να σε βγάλει από εκεί μέσα!

ιφιμέδεια μου όντως η αλήθεια είναι συγκλονιστική!

george μου, είσαι σωστός και δίκαιος! Μπράβο και πάλι μπράβο!

ethanouli μου, respect indeed!

Provato said...

g for george?????

ethan????


και εσείς τεκνά βρούτες; Κι εσείς;

Provato said...

ναυτίλε στηρίξου στο πέος μου. θα σε βγλάω έξω το συντομότερο δυνατό. το επιτελείο μου δουλεύει ήδη στην υπόθεσή σου.

(η βαγγέλα πάντως δεν είναι τόσο κακή, δως της μία εφκουρία).

Provato said...

MAD! ΚΡΎΒΕ ΛΟΓΙΑ ΓΑΜΏΤΟ!

Unknown said...

απιθανο!!!