Sunday, May 18, 2008

Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ continues

Ο Πρόβατος έπεσε ένα ακόμα σκαλοπάτι πιο χαμηλά ο δόλιος και στη δίκη του αιώνα που όπως πολύ σωστά επισήμανε ο ethanoulis εκδικάζεται στο Πρωκτοδικείο Αθηνών, φώναξε για μάρτυρα υπεράσπισης το καβλοράπανο-σκαμπό Τανίλα.
Το να φωνάξεις τη Τανίλα ως μάρτυρα για το χαρακτήρα σου, είναι σα να διοργανώνεις συνέδριο για το Πλάτωνα και τις επιρροές του στην Αναγέννηση και φωνάζεις κεντρικό ομιλητή το Μάρκο Σεφερλή.
Όλο το ακροατήριο στο δικαστήριο είχε βάλει τα γέλια με την εμφάνιση της. Η Τανίλα κάθε τόσο γύρναγε στον Πρόβατο και του έλεγε "να πω και άλλα?" και εκείνος απαντούσε "ναι ναι πες" (και τον σιγοντάρανε και ο Pavloukos και ο blueprintsoulis που είναι οι back-up bitches του Πρόβατου) και εκείνη με δάκρυα στα μάτια τον εκλιπαρούσε "ναι αλλά μετά και εσύ θα κρατήσεις τη συμφωνία μας και θα με βιάσεις, έχει να με ακουμπήσει άντρας από τότε που είχε πάει η Βίσση στη Γιουροβίζιον.... τη πρώτη φορά, με το Ωτοστοπ". Όταν τελίωσε την κατάθεση της που ήταν μέσα στις ψευτιές και στη λασπολογία, χύμηξε πάνω στον Πρόβατο ο οποίος την κλώτσησε και της είπε "άλλαξα γνώμη, δε γουστάρω να κάνουμε κατάσταση". Εκείνη ούρλιαζε, χτυπιότανε, μάτωσε η καρδιά μου, της έδωσα πέντε ευρώ γιατί τη λυπήθηκα. Ένας άλλος περαστικός της έδωσε ιμόντιουμ για τη διάροια (γιατί ως μέρος της κατάθεσης της, μας είπε πάλι για τα εντερικά της προβλήματα), μια άλλη κυρία της είπε να πάει για εξορκισμό.
Στεναχωρήθηκα πολύ με τη κατάντια και της Τανίλας και του Πρόβατου, ποιος θα περίμενε ότι θα έπεφταν τόσο χαμηλά οι παθέτικ λουζαρς, θλίβομαι....

13 comments:

revqueer said...

Ιμόντιουμ?

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Dr_MAD said...

Κι εμένα θα με δωροδοκήσει ο Provatos, αλλά για να μη μιλήσω

Κατά τα άλλα συμφωνούμε. Μα καλά... οι γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση ήξερα ότι δε θέλουν σεξάκι. Τι πληγές σκαλίζει κι αυτή η γυναίκα

@ Rev
Δεν κατάλαβα, τι αστείο έχει το Imodium? Επειδή δηλαδή το Lexotanil(a) αντενδείκνυται σε συγχορήγησή με αυτό?

Tanila said...

Σε λυπάμαι καημένε.
Κατ'αρχήν προσπαθείς να ξεγελάσει αθώα αγοράκια στο ίντερνετ, κρύβοντας ότι ζυγίζεις 125 κιλά και είσαι καραφλός και βλογιοκομμένος, ότι η μόνη μόρφωση που έχεις είναι το χαρτί νυχτερινού δημοτικού που τελείωσες στο Κωλοκοτρωνίτσι, και ότι στην πραγματικότητα δε δουλεύεις σε γραφείο αλλά είσαι ιδρωμένος φορτηγατζής.
Κατά δεύτερον, άλλα μου έλεγες όταν μου έδινες τα 5 ευρώ και σε έχω μαγνητοφωνήσει στο κινητό μου: " Πάρε αυτά και θ'ακολουθήσουν άλλα 20.000" για να κάνεις την ψυχολογικά ασταθή". Περιμένω την επιταγή μου τζαμπατζή τσίπη!

Nικόλας! said...

ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΤΟΣ SYKIA δεν είναι καραφλός, δεν είναι χοντρός και είναι αξιαγάπητος και αξιαγάμητος.Όταν είχα κερδίσει το ταξίδι για Αμερική (που δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμα και περιμένω τα εισητήρια), είχαμε ανταλάξει ΄΄απειρες φότος...οπότε και κούκλος είναι και δουλεύει σε γραφείο...μόνο την σκύλα δεν είδα...αλλά βλέπω την τανίλα...οπότε ένα και το αυτό

Φιλικά (και ερωτικά αν θέλει ο Sykias μου) Νικόλας

Είδωλο said...

Πες κι αλλα πες πες...

me said...

Για τη δικη δεν εχω τι να πω,ταπεινη μου γνωμη,καλυτερα να λυνατε τις διαφορες σας in bed κ να τελειωνε αυτη η ιστορια.ειμαι κατα των νομικων διακανονισμων γενικα,φρονω, σου χαλανε το δερμα κ τη διαθεση,καταλαβαινεις.
παντως για το previous post εχω να πω: Jesus,cat!θα φυγεις απ το Αμερικα κ θα χεις αφησει εποχη!θα συζητουν τις επιτυχιες σου (κ τις δικες σου) για τα επομενα 50 χρονια τουλαχιστον!
κ επισης,κατα πως τα περιγραφεις οι Ελληνοαμερικανοι δε μου φαινεται να εχουν συμφιλιωθει με τη σεξουαλικοτητα τους κ καλα θα κανω να το θυμαμαι αυτο ετσι κ πετυχω κανεναν στον δρομο μου!
Τσ!Τσ!Αν δεν ησουν κ συ να μας ανοιγεις τα ματιααααααα.....

BLUEPRINTS said...

δεν έχεις τσιπ ον γιου; ακούς εκεί back-up bitch του πρόβατου... και ξανά σέιμ ον γιου και ντροπ ον γιου, κι εγώ που πήγα να σε λυπηθώ προς στιγμή... θα σε καταραστώ: "που να μην σε ξανα-απαγάγουν Κολομβιανοί", πραγματικά λυπάμαι, ειδικά μετά από τα τόσα σχέδια περί μοναστικής ζωής...

George Tsitiridis said...

afiste ta misi
kai piaste to gamisi leo ego..

g for george said...

Δεν είναι δυνατόν να είναι όλες οι ατάκες μαζεμένες σε ένα ποστ! Δεν είναι!!!!

Ιδομενέας said...

Χαχαχχααχαχ!!!

Ψόφησααααααααααααααα!

billzouk said...

axaxaxaxaxaxaxaxa

So_Far said...

Εγώ πάλι αδυνατώ να συνέρθω από τα γέλια...
αυτό δεν είναι δίκη, είναι έμπλαστρο ( ό,τι και να σημαίνει το τελευταίο )

sikia said...

revqueerouli μου, όπως τα ακούς, ιμόντιουμ!

madouli πρέπει να ξεχάσεις τη δωροδοκία και να πείς όλη την αλήθεια!!!

Τανίλα βρωμερό σκουλίκι, θα ανεχτώ πολλές λάσπες και ψευτιές από εσένα αλλά όχι και να με πεις χοντρό φαλακρό! Εμένα μωρή, τη γατούλα του σεξ??? Αχ αν σε πιάσω στα χέρια μου, θα σε ξεμαλλιάσω.

αχ Νικόλα μου γλυκέ και σέξυ, πες την αλήθεια να σκάσει η συκοφάντρια που θα με πει εμένα άσχημο η κλώσσα! Πέστα καυτέ και λατρεμένε Νικόλα μου, και τα εισιτήρια θα στα στείλω αμέσως!

x-oyranouli την είδες την βλαμένη?

αχ me μου, δεν είναι όλοι οι ελληνοαμερικάνοι ίδιοι, είχα γνωρίσει πέρσυ έναν που ήταν πιο απελευθερωμένος!

blueprints η αλήθεια πονάει!

pisoglendi μου, george μου, billzoukouli μου, ιδομενέα μου και so_far μου, να έχετε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, η αλήθεια θα λάμψει!