Wednesday, November 12, 2008

Love the Duck

Τρέχω με τη δουλειά και δε προλαβαίνω… Δεν είναι κατάσταση αυτή δηλαδή, δουλειά και μόνο δουλειά και καθόλου σεξ… Τώρα που είπα σεξ, βγήκα με τον τύπο που είχα γνωρίσει στο ελληνικό πάρτυ (που πήγαμε και Halloween μαζί εκείνος ντυμένος καουμπόυης-και τον οποίο από εδώ και στο εξής θα αποκαλούμε Ντόναλντ γιατί μοιάζει λίγο στο Ντόλαντ Ντακ) και πήγαμε χθες το βράδυ για ένα ποτό. Δε μπορώ ακόμα να καταλάβω σε ποιο σημείο βρίσκεται η σχέση μας και κυρίως αν θα προχωρήσει. Ο billzoukoulis με το κληρονομικό το χάρισμα προέβλεψε σχέση γι’αυτό και εγώ το παλεύω, αλλά δε του την πέφτω, αντιθέτως το προσεγγίζω το θέμα σεμνά και ταπεινά. Εκεί που πίναμε το ποτό μας, άρχισε να μου λέει ότι νιώθει μεγάλη μοναξιά (αυτό συνήθως όταν το ακούς ξέρεις ότι μετά από δέκα λεπτά θα είσαι με τα πόδια στον αέρα και τον άλλο επάνω σου και εσύ να κοιτάς το καθρέφτη που κρέμεται από το ταβάνι-αυτό βέβαια αν πας στο κατάλληλο μοτέλ με το καθρέφτη στο ταβάνι, γιατί υπάρχουν και αυτά που δεν έχουν τέτοιες παροχές-but I digress). Όμως δε προέκυψε κάτι τέτοιο, απλά ο Ντόναλντ μου ανέλυσε ότι νιώθει μοναξιά, ότι γυρνάει σπίτι και δεν τον περιμένει κανείς να του πει μια γλυκιά κουβέντα, να του έχει ζεστό φαγητό (μήπως με θέλει για υπηρέτρια) και κάποιος να του χαμογελάσει. Του είπα ότι καταλαβαίνω πως νιώθει και με κοίταξε επίμονα και είπε “το ξέρω.” Αλλά μετά δε προχώρησε το πράγμα και φοβάμαι να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση (αφού δε του είπα στο τέλος ούτε τη στάνταρ φράση “θες να έρθεις επάνω για καφέ?”). Νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσω με πιο αποφασιστικότητα και την επόμενη φορά που θα βγούμε να του πω στα ίσα αν θέλει να πάμε στο κρεβάτι για κολασμένο σεξ.

16 comments:

hourglass said...

Μήπως στο επόμενο ραντεβού να πας ντυμένος Νταίζη Ντακ? :P

Marvin said...

με προλαβε ο προλαλησας. Μα σεξ με τον Ντοναλντ; με τι μουτρα θα βγεις στην κενωνια μετα;

fevis said...

Όχι... Να αφήσεις να περάσουν ένα δυο ραντεβού ακόμα... Δώσ' του την ευκαιρία να σε παρακαλέσει λίγο...:-)

ProFyLaKtiKo said...

αχ σε καταλαβαίνω. το δικό μου ύφος μετά τη φράση του "το ξέρω" θα ήταν τόσο κενή, όπως όταν σκέφτομαι το κυπριακό...

πάντως σε βρίσκω σε πολύ καλό δρόμο! γύρισε ο τροχός...

One Big DJ said...

ax sykoulini mou ti pernas. tin epomeni fora, epikentrwsou se ayto me ta podia sto tabani!

episis nai na pas ntymenos daisy duck

Christos said...

aporw pws den sou exei katsei akoma, einai xekatharo oti se thelei!

natasha hassiotis said...

Λοιπόν συκιά@ εγώ που ήμουν πάντοτε ο ερμηνευτής ονείρων και καταστάσεων της παρέας, σου λέω να μην προχωρήσεις, ο τύπος -αν σου κάτσει, που χλωμό- θα σε παρατήσει λίαν συντόμως για να μην τον μαλώσει η οικογένεια, μην το μάθουν κ.ο.κ. Έχω δει εγώ τέτοια...Άστο και τράβα για άλλα. Τουλάχιστον αν είναι να 'ρθει για λίγο, να 'ρθει βάσει αδιαφορίας και παρακαλώντας. Μα δούλα θες να γίνεις και φτυσμένος; Και μοιάζει και με τον Ντόναλντ; (και οικονομικά; α παπαπά!!!)

natasha hassiotis said...
This comment has been removed by the author.
ethanandthecity said...

Και υποτίθεται ότι ένας αυστηρά τοπ είθισται να κάνει την πρώτη κίνηση αλλά φευ?

comingThrough said...

tin epomeni fora xtypa to xeri sto bar kai pes apofasistika "exo kati na sou po.... de ksero pos tha to pareis, tha to po omos... mou areseis... de mporo tis amfibolies kai ithela na to ksekathariso..." edo tha pareis mia anasa k sunexizeis irema pia... "opos k na xei ego to ebgala apo mesa mou..." pineis ti teleytaia goulia apo to poto sou kai sikonesai na fygeis!!!
apo ekei k pera as kanei autos oti thelei... bebaia tha itan oraia na se piasei apo to mpratso tin ora pou feygeis kai na se filisei xoris na milisei, apla na se filisei kai to blema tou na pei ta upoloipa!!! aaaaaaaax:D

natasha hassiotis said...

Μην ακούς κανένα. Βρες άλλον. Θα 'χει και μούτρα αν είναι κρυφή, γιατί σου λέει δείχνω γκέης; Και επαγγελματικά δε λέει.

stella said...

χουφτωστο χουφτωστο!
Καλε τι βλεμα και χαζα!
Πεστου στα ισια, παμε απο το σπιτι να
ξελασκαρουμε το σουμιε?
αν παλι δεν καταλαβει, εμφανισου στο επομενο ραντεβου με νυφικο!
(παντος αν μιλησε ετσι μαλλον ψηνετε)!

Είδωλο said...

Τι Σικιαγο τι Ψαροκωστενα το συμπερασμα ειναι ενα. Μια φορα πουτσο δεν εχει πουθενα

me said...

τι θα λεγες να τον ποτιζες κανα ποτακι παραπανω κ την αλλη μερα που θα του ειχες ετοιμασει πρωινο στο κρεβατι να του ανακοινωνες οτι ηθελες (ξανα) κολασμενο σεξ?????

sikia said...

hourglass μου, λες?

marvinouli μου, γιατί καλέ, αφού είναι γλυκούλης ο Ντόναλντ (δεν είναι Γκούφυ, εκεί μάλιστα να κρυφτείς από την κενωνία)

fevis μου, νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο!

profylaktiko μου λολ!

one big dj-ouli μου, στο ταβάνι το μυαλό σου εσένα πονηρούλη!

christo μου λες ε?

highvoltagepress μου, λες? μα είναι γλυκούλης!

αχ ethanouli μου, πάει πια, χαλάσανε και οι αυστηρά τοπ... τι να πει κανείς...

comingthrough μου, έτσι όπως το περιγράφεις μου φαίνεται απολύτως λογικό, αλλά θέλει θάρρος...

στέλλα με νυφικό στο δεύτερο κιόλας ραντεβού? λολ!

x-oyranouli spank στον ποπουλίνο σου ΤΩΡΑ!

me μου lol! Θέλω να τον κερδίσω με νόμιμα μέσα!

comingThrough said...

sfinakia tequilas!!! tha deis....:P