Monday, September 20, 2010

Χάπια

Χθες ο Ιρλανδός με κάλεσε για δείπνο σε ελληνικό εστιατόριο για να με ευχαριστήσει που τον βοήθησα με την μετακόμιση και ανακαίνιση του σπιτιού. Αχ τι γλυκούλης, και τον είχα παρεξηγήσει. Μάλισα αφού κάτσαμε να φάμε, έσκυψε και στηρίχτηκε στο ένα γόνατο και ήμουν στο τσακ να αρχίζω να φωνάζω “yes yes I do” γιατί νόμιζα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου. Αλλά τελικά είχε σκύψει να πιάσει το μαχαίρι που του έπεσε, και ευτυχώς που δε μίλησα γιατί θα γινόμουνα ρόμπα. Το δείπνο ήταν πολύ ρομαντικό, δοκιμάσαμε μουσακά και τυρόπιτα και ο Ιρλανδός είπε ότι είναι πολύ πιο νόστιμα αυτά που μαγειρεύω εγώ από αυτά του εστιατορίου (μα όχι είδατε τι ευγενικό παιδί είναι κατά βάθος).

Και τώρα που είπα βάθος, η Mrs Petrochilos και ο εραστής της με παρακάλεσαν να τους ποτίζω τα φυτά όσο θα λείπουν (ναι πάλι για ταξίδι πάνε τα πιτσουνάκια μου, στο Σινσινάτι αυτή τη φορά αλλά μη με ρωτάτε τι πάνε εκεί να κάνουν, δε ξέρω). Πήγα το πρωί και αφού πότισα όλα τα φυτά στο σαλόνι, πήγα και στο υπνοδωμάτιο σύμφωνα με τις υποδείξεις τους για να ποτίσω μια τεράστια γλάστρα δέντρο. Και έριξα ένα γρήγορο βλέμα στο κομοδίνο που ήταν γεμάτο μπουκαλάκια φάρμακα, και όχι ότι είμαι κανένας περίεργος, αλλά τυχαία πάλι, πήρε το μάτι μου ότι το ένα κουτάκι έλεγε Viagra. Και έτσι λύθηκε το μυστήριο για το πως αποδίδει ο εραστής της Mrs Petrochilos στο κρεβάτι.

Υ.Γ. Χθες δέχτηκα για μια ακόμη φορά επίθεση λάσπης και κακοήθιας από τον ποταπό Πρόβατο Γαμηκουλίδη. Οι δικηγόροι μου, Τάνια Μπίρταχα, Τάκης Δίτσουνος και Paul Poulos δουλεύουν πυρετωδώς για να καταθέσουν μήνυση, και η καλή μου φίλη Γωγώ Αντζολετάκη στέκεται για μια ακόμη φορά στο πλευρό μου. Πρόβατε, ο καιρός γαρ εγγυς!

14 comments:

Provato said...

απαιτώ αντημάντ αντημάντ να ανακαλέσεις τη απάντηση στην πρόταση γάμου!
Α κ Πούστε:
Η Γωγώ δεσμεύτηκε να καταθέσει υπέρ μου, βαρέθηκε να υπηρετεί τις αναζητήσεις σου φτηνής ηδονής

Anonymous said...

Αλήθεια τι κάνει η Γωγούλα; Καιρό έχουμε να τη δούμε, τα φιλιά μου και τις ευχές μου τις θερμές να της δώκετε

Anonymous said...

Αχ γλυκιά μου Συκιά! τι τραβάς κ εσύ .... ποιός να το φανταζότανε ότι ο Πρόβατος Γαμηκουλίδης θα σε παιδεύει έτσι... Κ όπως ο βλέπω εγώ, μάλλον θα σε παιδεύει εφόρου ζωής!!
Υπομονή!!!!

Provato said...

πρόσεχε κακομοίρα μου γιατί μαθαίνω συνεχώς τα αίσχη σου, κ θα είμαι ανελέητος! πρόσεχε.

she said...

χαχαα. τώρα σε ανακάλυψα. πολύ γέλιο. θα γίνω φανατική

Hfaistiwnas said...

χαχαχαχαχα!
Μα ακόμη να κάνει πρόταση;;;
Το θέμα είναι να αποδίδει, ας είναι και με βιάγκρα!!

mahler76 said...

θα είμαι κι εγώ στο πλευρό σου (βέβαια μετά δεν θα υπάρχει χώρος δια τους δικηγόρους και την Γωγώ αλλά τουλάχιστον θα κάνουμε εντύπωση.

Provato said...

αντί να με ευγνωμονήσεις που έκανα τον κόσμο να σε συμπαθήσει κ να σε λυπηθεί αντί να σε κοιτά κ να λέει "τι τσούλα θέμου" εσύ μου επιτέθεσαι ακόμα μία φορά.

BLUEPRINTS said...

sikia μου θα σταθώ στο πλευρό σου για άλλη μια φορά (βέβαια απ'ότι θυμάμαι στην τελευταία δίκη μόνο βοήθεια δεν σου έδωσα τελικά)... ας είναι, τουλάχιστον θα λάμψει η αλήθεια

Anonymous said...

@ πρόβατο "τι τσουλα θεμου" ή "η τσούλα του Θέμου" που την ψάχνουν κι όλας;

Συκιά μου, γλυκιά μου συκιά, ο διασυρμός σου δεν έχει σταματημό, μην ακούς κανέναν (ούτε τη Γωγώ) keep writing!

Voutyro said...

Είδες ο Ιρλανδός; Αχου τον, να δεις που κάνει πρόβα για την πρόταση.... Όσο για τον Πρόβατο, ζηλεύει παιδί μου, ζηλεύει γιατί τον παράτησες..

^elfakos^ said...

Αχαχαχαχαχαχα, Θα ήθελα να είμαι ο σκιτσογράφος της δίκης παρακαλώ αν θα θέλατε και σεις... Αυτή η δίκη δεν χάνεται! Όσο για τον Ιρλανδο, αλήθεια θα παντρευόσουν κάποιον που θα έβαφε την κρεβατοκάμαρα σας, καναρινο-τσιρλί και το πρωί θα σου έφερνε για πρωινό κίτρινα λουκάνικα? :Ρ

sikia said...

πρόβατε η γωγώ θα σου κάνεί μήνυση αυτοπροσώπως γιατί πιάνεις το όνομα της στο στόμα σου!

σουρικάτο μου θα της τα δώσω και τα φιλιά και τις ευχές!

ανώνυμε μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

πρόβατε μην με απειλείς γιατί ξέρεις τι θα γίνει....


she demon μου welcome και σε ευχαριστώ!

ηφαιστιωνάκο μου, ακόμα δεν έχει κάνει πρόταση....

mahlerouko μου γλυκέ, ναι σε θέλω στο πλευρό μου!

πρόβατο να σε ευγνωμονώ?!? τι πίνεις και δε μας δίνεις?

sikia said...

blueprintsouli η αλήθεια είναι ότι στη δίκη η κατάθεση σου ήταν άκρως βλαβερή, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε εσένα!

αιώνια ερωμένη μου σε ευχαριστώ! Δε θα με φιμώσει ο ποταπός!

jaiel μου λες να κάνει πρόβες ο Ιρλανδός? Μακάρι!

elfako μου εννοείται ότι θα είσαι εσύ ο επίσημος σκιτσογράφος της δίκης!Όσο για τον Ιρλανδό έχει και τα καλά του δε λέω....