Saturday, September 11, 2010

Paint

Ο Ιρλανδός μετακόμισε σε ένα σπίτι το οποίο θέλει πολύ δουλειά (είναι βασικά ένα ετοιμόροπο αχούρι). Και εγώ προσφέρθηκα γενικά και αόριστα να βοηθήσω. Όταν μου είπε λοιπόν να τον βοηθήσω να βάψει χθες ένα από τα δωμάτια (το υπνοδωμάτιο συγκεκριμένα) δέχτηκα και προσποιήθηκα και χαρά (γιατί οι σχέσεις θέλουν θυσίες και δουλειά).

Έρχεται λοιπόν το πρωί με το αυτοκίνητο. Ξεκινάμε να πάρουμε τις μπογιές. Αρχίζουμε να κοιτάμε δείγματα και ξαφνικά βλέποντας ένα απαίσιο μείγμα καναρινί λαχανί, ο Ιρλανδός μέσα στον ενθουσιασμό φωνάζει “oh that’s it! That’s exactly it!” Στην αρχή γελώ νομίζοντας ότι αστειεύεται, αλλά καθώς τον κοιτάζω, διαπιστώνω με τρόμο ότι σοβαρολογεί. Όσα επιχειρήματα και αν χρησιμοποίησα, ότι παρακάλια και αν του έκανα, ήταν αμετακίνητος. Δοκίμασα να του δείξω άλλα δείγματα, τίποτε! Κοίτα τι ωραίο που είναι και αυτό, να λέω εγώ, νόου γουέη, να λέει αυτός. Και τελικά αγοράζουμε κουτιά με αυτό το χρώμα το ….. του εμετού της νυφίτσας. (και για υπνοδωμάτιο, να το τονίσω και αυτό!)

Και γυρνάμε στο σπίτι του να αρχίσουμε το βάψιμο. Εγώ φυσικά δεν έχω ξαναβάψει ποτέ στη ζωή μου, και επιπλέον έπεσα και στον Ιρλανδό ο οποίος το είχε δει λες και αναστηλώναμε την Ακρόπολη. Αν μου ξέφευγε λίγη μπογιά στο ταβάνι (πέρα από την μπλε ταινία που είχε βάλει για να προστατέψει τις γωνίες) φώναζε και χτυπιόταν, λες και κόλλησα τσίχλα στη Μόνα Λίζα στο Λούβρο. Όταν μου έπεσε λιγουλάκι μπογίτσα στη μοκέτα κάτω από τις εφημερίδες, άρχισε να φωνάζει ότι είμαι fucking incompetent. Επειδή όμως είμαι άνθρωπος ανώτερος, δεν έδωσα συνέχεια (αν και ήμουν στο τσακ να του ρίξω ένα κουβά λαχανί μπογιά στη μούρη).

Φτάνει το μεσημέρι, εγώ έχω πεθάνει στην κούραση και λυσσάξει στην πείνα. Ο Ιρλανδός λέει κάτι για τρίτο χέρι μπογιά που θα χρειαστεί, αλλά εγώ έχω φτάσει να έχω παραισθήσεις. Του λέω δε κάνουμε επιτέλους το πολυπόθητο lunch break? Είχε αναλάβει εκείνος να φέρει σνακς κλπ και μου είπε να μην ανησυχώ, τα είχε όλα τακτοποιήσει. Ανοίγει το σάκο του και βγάζει από μέσα δυο μπουκάλια ζεστή μπύρα (εγώ δεν πίνω μπύρα, πόσο μάλλον ζεστή). Μετά βγάζει ένα πράγμα με αλουμινόχαρτο, το ανοίγει και βλέπω μέσα δυο λουκάνικα. Εγώ λατρεμένοι μου φίλοι όπως ξέρετε έχω πάθος για τα λουκάνικα, αλλά αυτό το κίτρινο λουκάνικο το περίεργο που μύριζε και περίεργα δεν υπήρχε περίπτωση να το φάω! Τι άλλο έφερες του λέω, “that’s it” μου απαντάει, “this is not a fucking all you can eat lunch buffet.” Τα νεύρα μου φυσικά τσατάλια. Αλλά δεν απαντάω γιατί κάνω υπομονή. Συνεχίζω να βάφω όσο εκείνος τρώει και τα δυο τα βρωμερά λουκάνικα και πίνει και τις ζεστές τις μπύρες.

Τελιώσαμε μετά από τέσσερις ώρες. Έχω πιαστεί, πονάει όλο μου το σώμα (τέτοιο πιάσιμο ούτε όταν είχα πάει διακοπές στο Ζούμπερι με πέντε πεζοναύτες). Φυσικά τον φιλοξενώ εδώ γιατί δε μπορεί να μείνει στο σπίτι που μυρίζει ακόμα μπογιά (και λουκάνικα)-εγώ δε θα μπορούσα να κοιμηθώ εκεί λόγω χρώματος. Με ρώτησε τι θα κάνουμε το βράδυ, του είπα να κάνει ότι θέλει, εγώ θα κοιμηθώ γιατί δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου (και τώρα που σας γράφω ακούω να ανοίγει ντουλάπια στην κουζίνα και να τραγουδάει με φωνή τενόρου). Κάτι μου λέει ότι η σχέση αυτή δε τραβάει….

29 comments:

Hfaistiwnas said...

Δηλαδή μόνο 4 ώρες κάνατε;
Πολύ λίγο είναι βασικά..
χαχαχαχαχαχα!
Ήταν αναίσθητος όντως! Το ήθελε το κατσάδιαζμα του!!!

fevis said...

Και λαχανί τοίχοι, και ζεστή μπύρα, και κίτρινα λουκάνικα... Όχι, αυτή η σχέση δεν τραβάει με τίποτα...:-) Φιλιά

mahler76 said...

εγώ θα τους έβαφα διαφορετικά τους τοίχους χαχαχαχα

BLUEPRINTS said...

ε όχι, εσύ να βάφεις; και μάλιστα κάτω από αυτές τις συνθήκες; δεν το περίμενα αυτό, κάνεις πολλές θυσίες (από την άλλη μαθαίνεις για εκείνο το περιβόητο χτίσιμο - βάψιμο του μοναστηριού που λέγαμε...), φιλιά και πρόσεχε

Anonymous said...

καλά κάθε φορα περιμένω με αγωνία νέα σου ανάρτηση, της σχέσης σου με τον ιρλανδό.Όχι όχι όχι μην τυχόν και τον αφήσεις.Τέτοιο κελεπούρι που θα ξαναβρείς.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Μα λαχανί? Λαχανί? Και καλά αυτός, αλλά εσύ να ενδώσεις τόσο γρήγορα και χωρίς ανταλλάγματα?

Απαπα, πως χαλάει η ξενητειά τον άνθρωπο!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Μα λαχανί? Λαχανί? Και καλά αυτός, αλλά εσύ να ενδώσεις τόσο γρήγορα και χωρίς ανταλλάγματα?

Απαπα, πως χαλάει η ξενητειά τον άνθρωπο!

Tanila said...

Βρε αγάπη μου, συγνώμη κιόλας, αλλά λίγο μαχλιάπουρας μου φαίνεσαι και καθόλου ανθεκτικός.
Τι ακριβώς έκανες με 5 πεζοναύτες στο Ζούμπερι, παίζατε χαρτιά ε;

stella said...

μετα απο ολα αυτα ειναι να απορει κανεις πως φτασαμε στις εφημερες σχεσεις και την αποξενωση?

δεν φτανει που θα βαψει το υπνοδωματιο που θα στεγασει τον ερωτα σας ,σαν καμπια
δεν φτανει που δεν αξιωθηκε να φερει ενα ποτηρι νερο (να καταπιεις το φαρμακι για το χρωμα)
αλλα τι?
σου εφερε και δυο παλιολουκανικα ,χωρις να σκεφτει οτι αμεσως θα τα συγκρινες με αυτα τις πατριδας και δη τζουμαγιας

αχ συκουλακουλακι μου σε νιωθω!
αν ειναι να περνας ολα αυτα τα παθη,καλυτερα με τον ακατανομαστο...

Anonymous said...

Γεια σου και μας έλειψες!

Το νου σου με τον Ιρλανδό, όσο πάει και σε χαλάει, το επόμενο ποστ θα έχει μαγειρική για το παλικάρι σου ή φασίνα στα τέσσερα και εξιστόρηση χρώματος σφουγγαρόπανου;

Χμ... μήπως να έρθεις εδώ να πάρεις το προβατάκι μπαλωμένο;

dimitris.jp said...

οπως εγραψε και καποιος ανωνυμος, οντως περιμενουμε να διαβασουμε τα νεα με τον ιρλανδο γιατι ειναι ολα τα λεφτα!
αλλα για το καλο το δικο σου δεν ξερω τι ειναι σωστο.
προς το παρον εμεις διασκεδαζουμε :)

Voutyro said...

Mα καλά τόσες ώρες μόνο βάφατε;;;; Τς τς τς, μάλλον δεν πάει καλά η σχέση σου με τον Ιρλανδό, νομίζω ότι την έχει δει "είμαι ο άντρας του σπιτιού" και σε κάνει ότι θέλει με φαίνεται.. Πρέπει να πατήσεις πόδι ή καλύτερα να τον βάλεις κάτω και να του δείξεις ότι υπάρχουν κι άλλα ωραία πράγματα γύρω του πέρα από την κιτρινολαχανί αηδία.

Voutyro said...
This comment has been removed by the author.
oni said...

Ti trabas kahmene mou apo to sadisth, satraph Irlando! Emeis eimaste edw k se sthrizoume me thn agaph mas na to 8ymasai.

g for george said...

This is so not working.

ProFyLaKtiKo said...

Κάτι δεν πάει καλά? Είναι δυνατό να σου μιλάει έτσι? Και κυριότερο : Είναι δυνατό να μην κάνατε αχαλίνωτο σεξ εκεί που παίζατε με τις μπογιές και είχατε πάρει μπει σε αυτό το "εργατέ" mood?

Χωρισμός εδώ και τώρα!

Sotiris said...

Ti einai auto to inexcusable verbal abuse? Ti einai auti i sumperifora? San den ntrepetai o sardanapalos! Pos tolmise na se pei esena "incompetent", auto to remali, me low IQ, pou den katafere mallon na teleiwsei oute to lukeio! He's a boorish, low-life, boring, unrefined, uncultured, douche!

Tha erthw ekei sto America kai tha ton kanw me ta kremmudakia an se ksanaprosvalei!

To 'xeis katalavei edw kai kairo pos eiste incompatible. To ksero, se krata me to sex. Se katalavainw. Den einai kai ligo pragma. Akou, esu krata to Irlando pros to paron kathws psaxneis neo amore, kai otan vreis kati kalo tote na ton tzaseis ton Irlando. Ti na pw, pantos exei kai ola ta Irish stereotypes panathema ton ne.

Koitakse, an itan kapoios allos tha sou elega na prospathiseis na doulepsete tin sxesi sas, alla me auton pws na miliseis gia sxeseis, epikoinwnia kai pligwmena aisthimata? Den mporeis dustuxws!

sCaTterBraiN said...

περιμένω με αγωνία την περιγραφή του shopping trip για τα matching bed-spreads.
;-)

Έγραψα πάλι ο πούστης ... said...

Θα θελα χρυσο μου να ξερα γιατι τον ανεχεσαι...ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΑ κανει?:P

Unknown said...

Να βάψεις το δικό σου σπίτι, και μετά θα σου έρθω επίσκεψη να πάμε παρέα στο boy's town ;-)
Ξέρεις εσύ. Μη στα μαθαίνω εγώ! λολολ

Unknown said...

Αααα ξέχασα. Θα με πας και sweet home blue Chicago,και wild hare να ακούσουμε ρέγκε.
Αχ τώρα κάπως μου ρθε που γράφω για την windy city.

Anonymous said...

γεια σου ιρλανδέ μάστορα

και στα τσιμπούσια κάστορα!

(μη το πεις ούτε του πάστορα)

Anonymous said...

ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΚΑΛΑΚΙ ΜΟΥ... ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ Η ΕΣΤΩ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΟΔΙΑΘΕΣΗ.
ΤΟΝ ΙΡΛΑΝΔΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ...
ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ?
ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ, ΣΕ ΦΙΛΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΙΤΣΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Provato said...

όλο παράπονα είσαι με τις σχέσεις σου, για να βρίσκεις αφορμές να ξενοποηδιέσαιαιαιαιαιαιαιαι, αλλά εγώ επιτέλους θα μιλήσω

Provato said...

μετά τις αποκαλύψεις μου, όλη η Ελλάδα λυπάται κ κλαίει για σένα.

Αιθεροβάμων said...

Όοοοχι, να μην τον χωρίσεις το γλυκομίλητο Ιρλανδό σου. Είναι προφανές ότι αυτό που περιγράφεις είναι η τέλεια σχέση. Όμως μπορείς να στείλεις την αστυνομία κακογουστιάς και το υγειονομικό να τον συλλάβουν για το λαχανί των τοίχων του και τα κίτρινα λουκάνικα του αντιστοίχως. (Μα κίτρινα;;;Κίτρινα;;; Σίγουρα πρόκειται για λουκάνικα; Μήπως ήταν τσουπακάμπρα στα κάρβουνα;)

Ό,τι και να κάνεις όμως, προς Θεού (λέμε τώρα) μη μας απαλλάξεις από την ποαρουσία του Ιρλανδού από το blog σου! Seriously! :)

sikia said...

ηφαιστιωνάκο μου ναι αναίσθητος εντελώς!

Έφη μου, αυτό λέω και εγώ μου φαίνεται.

Μαλερούκο γιατί εσύ έχεις γούστο!

Μπλουπριντσούλη, θυσίες πάντα κάνω, που να δεις τι θυσίες θα κάνω στο μοναστήρι όταν πάμε!

Ανώνυμε μου, λες?

Παυλούκο μου τι να κάνω, είναι που είμαι καλόβολο άτομο...

Τανίλα μου, τι σημαίνει μαχλιάπουρας? Αχ εσείς της τρίτης ηλικίας όλο τέτοιες λέξεις λέτε που εμείς οι νέοι δε καταλαβαίνουμε. Με τους πεζοναύτες κάναμε γιόγκα!

sikia said...

στέλλα μου, χρειάζομαι έναν άντρα να με σέβεται και να με καταλαβαίνει!

αιώνια ερωμένη, άσε γιατί ο ποταπός είναι σατράπης! άκου με που σου λέω!

Δημήτρη μου, και εγώ προς το παρών διασκεδάζω τη σχέση με τον Ιρλανδό αλλά για το μέλλον δε ξέρω...

jaiel μου έχεις απόλυτο δίκιο!

oni μου, thank u, u are so sweet!

george mou, i know.... :-(

profylaktikouli μου πολύ σωστά λες! αλλά η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχει προσόντα στο κρεβάτι!

Σωτήρη μου, έτσι όπως τα λες είναι. Καλό το σεξ αλλά χρειάζεται και μια επικοινωνία!

scatterbrain lol! :*

sikia said...

"έγραψα πάλι" ότι κάνει καλό κρεβάτι, ναι το κάνει!

bearouli μου σε περιμένω πως και πως, να καεί το πελεκούδι στο Σικιάγο!

patosmepatise, u are a poet! :*

Κωνσταντίνα μου γλυκιά σε ευχαριστώ!

Πρόβατε, ένα έχω να σου πω, έτσι και σε πιάσω στα χέρια μου ξέρεις τι έχει να γίνει? Ε? Σε ρωτάω? Ξέρεις? Δεν απαντάς ε?

Αιθεροβάμων μου, δε θα τον χωρίσω (προς το παρόν) γιατί έχει και κάποια άλλα προσόντα (παρόλη τη κακογουστιά του σε επιλογές χρωμάτων)