Sunday, December 04, 2011

Look who's back!

Με το βλέμα χαμηλωμένο, σεμνά και ταπεινά επιστρέφω καλοί μου φίλες και εραστές. Δεν είχα σκοπό να λείψω για τόσο μεγάλο διάστημα. Αλλά συνέβησαν τόσα που ως άνθρωπος, καλλιτέχνης και γατούλα του σεξ δεν προλάβαινα ούτε γραμμή να γράψω. Θα μου πεις τόσο καιρό που έκανα, έγραφα όταν η Ελλάδα ήταν ακόμα ανερχόμενη οικονομία που ζούσε το οικονομικό θαύμα και τώρα ζούμε την απόλυτη καταστροφή.
Ποιος θα το έλεγε ότι η χώρα μας θα γινόταν καημερινό πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων για τόσους μήνες! (Ευτυχώς που χώρισε και η Κιμ η Καρντάσιαν και γίναμε δεύτερο θέμα για μια εβδομάδα). Τόσες αναλύσεις επί αναλύσεων δεν έχουν γίνει ούτε για το παλαιστινιακό. Γιαυτό θα παραθέσω και τη δική μου. Η Ελλάδα πνίγει τις ιδέες και τα όνερα της νέας γενιάς και διαλύει κάθε υπόνοια επιχειρηματικότητας. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Όταν συζούσα με τον Πρόβατο, τα δύσκολα εκείνα χρόνια, είχα πολλές ιδέες για επιχειρήσεις, γιατί δεν ήθελα να ασχολούμαι μόνο με τα οικιακά. Είχα σκεφτεί να ανοίξω ένα μαγαζί που να πουλάει τα πάντα γύρω από το πέος, cockrings, προφυλακτικά, κρέμες, ξυριστικές μηχανές για όρχεις, λιπαντικά και εσώρουχα. Είχα μάλιστα σκεφτεί και τον τίτλο “Και του πουλιού το γάλα.” Όταν το πρότεινα στον Πρόβατο και του ζήτησα να χρηματοδοτήσει την ιδέα, έβγαλε αφρούς από το στόμα και ήταν κατηγορηματικά αντίθετος και ανένδοτος. Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία (είχα σκέψεις να επεκταθώ με αλυσίδες σε όλα τα Βαλκάνια). Και μετά όταν πρότεινα κομωτήριο για πέη (you get the concept) πάλι αρνήθηκε. Και πολλά άλλα παραδείγματα (την ιδέα μου για τηλεπαιχνίδια The Penis is Right και Blind Blow Job, μια δική μου πατέντα για εσώρουχο που στέλνει sms κλπ κλπ) Στην ιστορία αυτή δείτε παρακαλώ μεταφορικά εμένα ως τη νέα γενιά με ιδέες και όρεξη για δουλειά, και τον Πρόβατο τον δύσκαμπτο αρτηριοσκληρωτικό μηχανισμό της ελληνικής γραφειοκρατίας και των συμφερόντων που πνίγει κάθε πρωτοβουλία.

Πρέπει να αντισταθούμε και να αντιδράσουμε! Και επ’αυτού έχω προτάσεις. Να ψηφιστεί νομοσχέδιο που να απαγορεύει ρητά σε συγγενείς πρώτου βαθμού όσων έχουν κάνει πρωθυπουργοί τα τελευταία 50 χρόνια να είναι στη βουλή. Επίσης όσοι υπήρξαν υπουργοί τα τελευταία 50 χρόνια (και είναι ακόμα εν ζωή) θα απολογούνται δημοσίως για όσα έκαναν και το κοινό θα ψηφίσει ποιοι θα παραμείνουν στην τελική πεντάδα όπου θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν να ενασχολούνται με τα πολιτικά. Τέλος όσοι πολιτικοί έχουν λογαριασμούς στο εξωτερικό θα πρέπει να επιστρέψουν όλα τα επιχειρησιακά τους στοιχεία στο κράτος και να πάνε να τους φιλοξενήσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην Κινέτα.

Αλλά ας αφήσουμε τα πολιτικά και ας πιάσουμε τα προσωπικά. Μετακόμισα όπως σας έιχα πει, σε άλλη πόλη αλλά ακόμα εδώ στην παγωμένη ξενιτιά (αν και μετακόμισα σε λιγότερο παγωμένο μέρος, αλλά η ξενιτιά είναι πάντα παγωμένη). Και άφησα πίσω μου συντρίμια αλλά και τον Ιρλανδό, και ήρθα εδώ μέσα στη μοναξιά να αφοσιωθώ στην παρθενία και την πλήρη αποχή από το σεξ. Αν εξαιρέσουμε κάτι περιστασιακό με τους μεταφορείς που έφεραν τα κοβώτια, και ένα φίλο ενός φοιτητή που κάνει πρακτική στη δουλειά, και τον κύριο στο καθαριστήριο, έχω πλήρη αποχή από το σεξ, αφού κοντεύω να ξεχάσω πως γίνεται. Επίσης δεν έχω γνωρίσει εδώ και κανένα Έλληνα και ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ το ελληνικό… στοιχείο.


In summary, περνάμε δύσκολους καιρούς αλλά χρειάζεται να κάνουμε υπομονή, να μη το βάζουμε κάτω, Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές πρέπει να σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι, να τραγουδάμε “Τράβα μπρος” και να κουνάμε το ποπουλίνο μας ρυθμικά!

20 comments:

mahler76 said...

αν έχεις πάει Δυτική ακτή να σου προτείνω ένα βαρβάτο ελληνόπουλου ψωλαρά??? Wellcum form the back.

sikia said...

ναι maherouko μου, δυτική ακτή είμαι η ξενιτεμένη, στείλε στοιχεία καυτού βαρβάτου εραστή πάραυτα! I missed you!

mahler76 said...

καλά αν είσαι και Σακραμέντο την κλείσαμε την δουλειά :)

Υ.Γ: Δηλαδή τόσο καιρό ούτε facebooking δεν έκανες??

sikia said...

ε όχι και Σακραμέντο, εκεί τους ψεκάζουν με το πέπερ σπρέι στο Ντέιβις, δεν είμαι για τέτοια εγώ, εγώ είμαι πιο ψηλά (προς τα σύνορα με Καναδά ένα πράγμα-Σηατλ)
Ελάχιστο φέισμπουκ, σου λέω, νηστεία και προσευχή!

mahler76 said...

ΑΑΑΑ το Σηάτλ. Έχει έναν ωραίο και μακρύ πύργο το space needle!!!
Πάντως αν δείς τα σκούρα από πλευράς "βροχοπτώσεων" μπορείς να κάνεις μια δρασκελιά στον Καναδά. Έχω ακούσει καλά λόγια για το κρέας εκεί.

bi bi my darling said...

Mε δάκρυα συγκίνησης και ηδονής διάβασα το ποστ σου αγαπημένη Σιουκιά. Πίστεψα πως δεν προεκειται να ξαναπιαστεις πεος... ε πληκτρολόγιο στα χέρια σου. Και να που σαν αχτίδα φωτός της πρώτης αυγής της άνοιξης του πρώτου σωτήριου έτους της αναγέννησης και εορτασμού της πλάσης όλης (;), φτάνει στ'αυτιά μου το γεγονός ότι επέστρεψες ξανά!

Ειλικρινά υμέτερος,
bi bi my darling!

Neverlandean said...

Blind Blow Job!! Μα αυτό είναι θεσπέσιο! Κρίμα που άφησες τον Πρόβατο να γίνει ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην καριέρα σου!

sikia said...

mahlerouko ναι κάτι έχω ακούσει και εγώ για Καναδά!

bi bi take me now!! Με φούντωσες πολύ!

neverlandeanako όντως, τροχοπέδη και στα επιχειρηματικά μου σχέδια αλλά και στα καλλιτεχνικά στα οποία θα αναφερθώ σε επόμενο ποστ!

Anonymous said...

Missed ya!

Revqueer

Jimmy Rose said...

Επιτέλους, σαν τα χιόνια (που λέμε και στην πατρίδα). Καλώς ήρθες και καλή εγκατάσταση στην νέα πόλη.
Δεν σε φοβάμαι, θα προσαρμοστείς. Θα βρεις το δρόμο σου (έστω και αν σε οδηγήσει στον Καναδά). και θα στενάξουν οι σομιέδες...
Όσο για τις επιχειρηματικές σου ιδέες, έχεις την ευκαιρία, απαλλαγμένος από τον ακατανόμαστο, να αναδειχθείς και να γίνεις μεγάλο όνομα εκεί στα ξένα. Έτσι θα επιβεβαιώσεις τον κανόνα, ότι οι Έλληνες διαπρέπουν μακριά από την πατρίδα...
And remember, the penis is ALWAYS right!
Καλημέρα...

mahler76 said...

επίσης, ο πούτσος είναι το μουνί του μέλλοντός.

Anonymous said...

Μέσα σε όλο αυτό συμβαίνουν εκ του κυανού και πολύ ωραία πράγματα.

Καλωσήρθες πίσω.

Μη ξαναφύγεις σε παρακαλώ. Πολύ!

Θεία Λένα said...

Κάνει καλό η ξενιτειά και η σεξοαποχή,
μετά άμα βρεθεί το κατι τι, όλα θα τα δίνεις.

Οι Καναδοί πάντως μμμ! Δεν το τρίβουν το πιπέρι..καλύτεροι οι Μεξικανοί

Hfaistiwnas said...

Καλωσορίσατε!
Μα που είναι ο Πρόβατος πια; Χάθηκε τελείως.. να μας τον φέρεις πίσω!!!
Δεν έχεις καθόλου επαφή με το θέμα, και τότε όλοι αυτοί ποιοί είναι;;; χεχεχε

g for george said...

Επιτέλους επέστρεψες. Αν το πιστεύεις, χθες μόλις σκεφτόμουν πότε επιτέλους θα ξαναγράψεις!

Anonymous said...

epitelous epetrepses sukia!nomizame oti den 8a 3anaegrafes!!!!h patrida se latrevei!!!!

BLUEPRINTS said...

επιτέλους μαθαίνουμε νέα σου, να ξέρεις πάντως πως το μοναστήρι σε περιμένει όποτε αποφασίσεις νέα καριέρα, φιλιά

bi bi my darling said...

sikia always has the most loyal fan base <3

sikia said...

revqueerouli I missed you too! Write more often!

Jimmy Rose, και εσύ μου έλειψες πολύ, χοτ χοτ χοτ!

mahlerouko θα συμφωνήσω!

anonymous thank u so much!

Θεία Λένα, λες μεξικανό να δοκιμάσω ε?

Ηφαιστιωνάκο, απλά διαλείματα στο τοπίο με την ομίχλη ήτανε...

george μου, σε φιλώ!

anonymous μου και εγώ σε λατρεύω για τα καλά σου λόγια!

blueprintsouli σε ποθώ κολασμένα και θέλω μαζί σου να μονάσω!

bi bi awww you are so cute!

Provato said...

τώρα τι να σου πω, εγώ φταίω που δεν βγάζω τα video στον αέρα να δούνε όλοι πως έπαιρνες τις επιδοτήσεις για νεανική gay επιχειρηματικότητα και μετά έτρωγες τα λεφτά με γκομενάκια όσο εγώ δούλευα για να σε έχω στα όπα όπα