Sunday, May 20, 2012

Ντοντ κράι φορ μι δραπετσώνα

Λατρεμένοι φίλοι, συμπατριώτες, εραστές και θαυμαστές, σας κάνω έκκληση να σώσουμε την Ελλάδα μας! Δε γνωρίζω ακριβώς πως θα συμβεί αυτό, αλλά ευελπιστώ ότι όλοι μαζί με τη δύναμη του έρωτα και της σαρκικής απόλαυσης θα τα καταφέρουμε. Παρακολουθώ από εδώ στην παγωμένη ξενιτιά τα τεκταινόμενα όπου έχουμε πια γίνει πρωτοσέλιδο καθημερινά, και θέλω να πιστέψω ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Επέστρεψα στο αραχνιασμένο μου μπλογκ για να σας κάνω αυτή την έκκληση και επίσης να διαδώσω το μήνυμα της ερωτικής απελευθέρωσης! Γδυθείτε πάραυτα και βγείτε στους δρόμους. Εγώ όπως ξέρετε χρόνια τώρα υπηρετώ το πολιτικοποιημένο τραγούδι για να εξυπνήσω το κόσμο να ξεσηκωθεί (γιαυτό και με λένε Τζοαν Μπαεζ της Δραπετσώνας). Με το δίσκο μου "Νιαου νιαου" τάραξα τα πολιτικά δρώμενα, τόσα τραγούδια σε αυτό το άλμπουμ χαστούκια στο κοινωνικό κατεστημένο, το αξέχαστο "Είσαι γυμνός, είμαι γυμνή, έλα να κάνουμε παιδί" που ρίχνει άπλετο φως στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας, το λατρεμένο "έχω απόψε αποδείξεις ότι θες να με πηδήξεις" (που μιλά για τη θέση μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση) ή το "μου ζητάς να σ'αγαπήσω, έλα πάρε με από πίσω" που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει... Τι να πρωτοθυμηθώ... Αν και ιέρεια του σεξ, βιώνω την απόλυτη αποχή. Εγώ μετακομίζοντας στην καινούργια πόλη άφησα πίσω μου τον Ιρλανδό με τον οποίο έχουμε βρεθεί μόνο 2 φορές από τότε (μια φορά που πήγα να τον δω εγώ και μια που ήρθε αυτός). Τώρα πια μιλάμε μόνο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και βιαστικών τηλεφωνημάτων. Και όλο αυτό το διάστημα λόγω αποχής έγινα για μια ακόμα φορά reborn virgin. Το σεξ μόνο στις ταινίες και τα περιοδικά το βιώνω πια, και κάθε βράδυ μετά από μια ακόμα μέρα νηστείας και προσευχής. πέφτω στο άδειο μου κρεβάτι. Έχει έρθει στη δουλειά ένας Χιλιανός που είναι πάρα πολύ χοτ (αλλά δυστυχώς είναι παντρεμένος....) και τον βλέπω στα όνειρα μου. Ένας σέξυ αναγνώστης στο προηγούμενο ποστ σχολίασε ότι αν γυρίσω πίσω θα προσφέρει το καυτό στρέιτ κορμί του για 2 βραδιές. Since I kept my end of the deal, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου άμεσα! (με πληροφορίες για το που και πότε).

15 comments:

mahler76 said...

καλή μου Sikia, μήπως να αφήσεις την κρύα ξενιτιά και να έρθεις από εδώ που ψάχνουμε πρωθυπουργό??? Το Έθνος σε χρειάζεται.

g for george said...

Επιτέλους επέστρεψες.

amvro said...

thymise moy se poia gonia tis amerikis eisai? uparxei logos ;)

BLUEPRINTS said...

sikia μου που γίνεσαι πάντα θυσία για το έθνος παρότι στα ξένα, ποτέ δεν μας ξεχνάς, σε περιμένουμε πάντα με ανοιχτές αγκάλες... φιλιά

Anonymous said...

Εγώ προσφέρω τα πάντα. Άμεσα.

Anonymous said...

Επιτέλους βρε συκιά -γύρισες!!! Τόσο καιρό μπαίνω στο μπλογκ για να πάρω τις αράχνες!!! Καλά, δεν μας λυπάσαι καθόλου; Δύο λόγοι υπάρχουν για την εθνική μας κατάθλιψη - η κρίση και η απουσία σου από τη μπλογκόσφαιρα.
I love you <3
Joan Athens

sikia said...

mahlerouko, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εγώ για το έθνος γίνομαι χαλί να με πατήσεις, αν μου υποσχεθείτε πλειοψηφία στη βουλή και απόλυτη αυτοδυναμία, δέχομαι!

τζορτζ μου, I missed you!

amvrosiouli μου, στο Σηατλ είμαι η ξενιτεμένη γατούλα του σεξ! Πες μου ότι έρχεσαι να σε περιμένω με ανοικτές αγκάλες!

blueprintsouli μου, σε ποθώ κολασμένα!

anonymousouli μου, δέχομαι! Πάρε με τηλέφωνο για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες!

Τζόαν μου και εγώ σε αγαπώ, και μαζί θα πολεμήσουμε την εθνική κατάθλιψη!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Σικιά μου μοσχοαναθρεμένη, γύρνα πίσω στην πατρίδα, σε θέλουμε για πρωθυπουργό!!!!

Ιφιμέδεια said...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Γύρνα στη γενέτειρά σου πολυαγαπημένο τέκνο και υπόσχομαι να οργανώσω υποδοχή στο ΕλΒελ καλύτερη από του Καραμαλή μετά τη Χούντα.

Σαν να σε βλέπω να βγαίνεις από το αεροπλάνο και να γνέφεις στον Προβατούκο να σταθεί πλάϊ σου. Αυτό θα σημάνει ασφαλώς μιά νέα σελίδα για τον ταλαιπωρημένο αυτό τόπο.

Στα μεγάφωνα θα ακούγεται το "έχω απόψε αποδείξεις ότι θες να με πηδήξεις" μόνο που αυτή τη φορά θα είναι ένα τραγούδι αισιοδοξίας, ένας ύμνος για την αρχή μιας νέας δημοσιονομικής πολτικής.

ΕΛΑ!

amvro said...

conditionhumaine@gmail.com

Urfurslaag said...

Λατρεμένη και ξενιτεμένη μου Συκιά.

Σου γράφω από τα οδοφράγματα του Παλαιού Ψυχικού για να σου πω πως στην Πατρίδα άρχισε η επανάσταση και όχι δεν είναι η επανάσταση στην αποτρίχωση.

Η λευτεριά θέλει θυσίες και λοιπά οπότε φρόντισε να βοηθήσεις τον αγώνα τροφοδοτώντας το ιστολόγιο σου -το δικό σου μετερίζι στον κοινό αγώνα συντρόφισσα, με επαναστατικά κείμενα και αφυπνιστηκές μπροσούρες.

Ίσως έχεις ακούσει πως σύντομα θα επικρατήσει στην Ελλάδα μας ο αναρχοκομμουνισμός του Σύριζα, με τον Τσίπρα μεγάλο τιμονιέρη και θα έχουμε πολλά να κάνουμε με την κολεκτιβοποίηση και τα τοπικά σοβιέτ.

Ζήτω η επανάσταση! Πουτάνα Όλα!

φιλιά
Ουρφ

sikia said...

Παυλούκο, αν έρθω, θα με περιμένει πλήθος γυμνόστηθων πεζοναυτών στο αεροδρόμιο?

Ιφιμέδεια μου, έτσι όπως τα περιγράφεις με συγκίνησες και σκέφτομαι σοβαρά να επιστέψω για να σώσω αυτό τον τόπο! Άι μιστ γιου!

Ουρφουσάκο, καρμικέ εραστή, θα είμαι στο μετερίζι, στην πρώτη γραμμή της επανάστασης και θα προτάσω τον ποπουλίνο μου! Για την Ελλάδα! Για το καλάθι της νοικοκυράς! Για το φαντάρο, το πεζοναύτη με το στιβαρό κορμί, τον αθλητή του πόλο!

ice creaminal said...

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ

ολα θα πανε καλα... said...

τυχαία πέρασα από εδώ,γέλασα πολύ με τον τίτλο της ανάρτησης!
Να'σαι καλά!

afroO said...

γύρνα πίσω, θα πεθάνωωωωωω.
γράφε ρε κουτσουνάκι. λυπήσου. συμπόνα. αφουγκράσου.
ΓΡΑΦΕ. <3