Tuesday, March 29, 2005

Back to work

Α πα πα, τι έπαθα με αυτό το κρυολόγημα και ακόμη να συνέλθω.. Αλλά που έχουμε ένα σωρό projects και deadlines και ήρθα στη δουλειά με κούτες χαρτομάντιλα και καραμέλες για το λαιμό, θερμόμετρα, κασκόλ και λοιπά αξεσουάρ. Και η στριμένη της δουλειάς με κοίταγε με τη κακία στο μάτι. Τι να πεις...
Έχει έρθει στη δουλειά εδώ και δύο εβδομάδες ένας φοιτητής για πρακτική εργασία για τρεις μήνες. Είναι ένας Θεός, πανέμορφος, κούκλος, τον λένε Μπράιαν (not to be confused with Ryan the porn director), τον θέλω, τον θέλω σα κολασμένη........
Συνεχίζω λοιπόν την καταχώρηση αφού λυποθύμησα σε στιγμή παροξυσμού και δυνατού πόθου. Συνήλθα. Τι έλεγα? Α ναι, ότι είναι super sexy... Μήπως να φέρω κανένα κινητό με κάμερα να τον αποθανατίσω ή να του χακέψω το κινητό μπας και έχει φωτό του γυμνός, αλλά θα μου πείτε τον εαυτό του θα τραβάει, δε ξέρεις καμιά φορά.
Προτού επιστρέψω στη ζάλη του πυρετού και της φαρμακευτικής αγωγής, να στείλω πολλά φιλιά στη Damsel και στον Αρκούδο.
On other news, εδώ στην Αμερική και λόγω της υπόθεσης Schiavo γίνεται τώρα πολύ συζήτηση για το δικαίωμα αφαίρεσης της ζωής ενός ασθενή έπειτα από αίτημα του και της υποστοριζόμενης αυτοκτονίας (assisted suicide). Ένας φίλος μου έλεγε ότι στην Ελλάδα θα αργήσουν να θήξουν τέτοια θέματα λόγω της Εκκλησίας. Στην Ολλανδία όχι μόνο τα θίξανε, αλλά έκαναν και σχετική νομοθεσία.

Το μουσικό link της ημέρας: http://gaydarradio.com (Μπορείτε να το ακούσετε live, ναι και στη δουλειά, αν δε σας πειράζει να σας πουν gay στη δουλειά, που μάλλον σας πειράζει.

2 comments:

Η Κουρούνα said...

Καλώς ξανάρθες, λοιπόν! Έπρεπε να κρατήσεις λίγα μικρόβια, να τα βάλεις πάνω σε ένα τριαντάφυλλο και να το αφήσεις κρυφά στο γραφείο της Κακίστρως.

Sofia said...

Θα ομολογήσω ότι το GayRadio είναι γαμώ τους σταθμούς - έργο επιτελούν λέμε.