Friday, June 10, 2005

Friday Morning Fever

Α πα πα, δε ξαναβγαίνω με το ρεμπουπλικάνο που σας έλεγα. Κατ'αρχάς επέμενε να τον φωνάζω Daddy το οποίο λίγο με ξενερώνει (αλλά εντάξει, υπάρχουν και χειρότερα, πχ μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ που επέμενε στο κρεβάτι να λέω "τι μου κάνεις σύντροφε"). Πήγαμε σπίτι του και είχε ένα σωρό καραμπίνες. Αυτό με αγρίεψε λίγο. Άσε που όσα έλεγε θύμιζαν καρτούν συντηρητικού Ρεμπουπλικάνου. Μόνο τη φωτογραφία του Ράμσφελντ που δεν είδα να ξενερώσω μια και καλή να πάω να γίνω καλόγρια. Απα πα, ποτέ ξανά. Καλύτερα με τον Έλληνα τον εστιάτορα, γιατί όπως λέει και η παροιμία, (πα)πούτσα από τον τόπο σου και ας είν' και μπαλωμένη. Και ο άνθρωπος πάντα φιλόξενος, μετά το άγριο σεξ πάντα λέει, "φτιάξαμε τρια ταψιά μουσακά, να σου βάλω να πάρεις στο σπίτι" Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να υφίσταμαι όλα τα χιτς της Άντζελας Δημητρίου κάθε φορά που βρισκόμαστε, και να τον βλέπω να συγκινείται όταν ακούει το "Εξαιρούνται τα μεγάλα σου μάτια" αλλά τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος.
Πότε θα έρθει το γουικέντ επιτέλους? Μια εβδομάδα κόλασης στη δουλειά. Λες ο Μάικλ Τζάκσον να πάει φυλακή? Γιατί ακόμα να βγάλουν απόφαση? Εμένα τι με νοιάζει? Αχ τι λέω, πάω να τελιώσω κανα report στη δουλειά γιατί με βλέπω να νυχτώνω εδώ μέσα. Kisses xxx

3 comments:

Sraosha said...

μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ που επέμενε στο κρεβάτι να λέω "τι μου κάνεις σύντροφε")

Αυτό είναι αλήθεια; ή έτσι σχήμα λόγου; Μού κινείς την περιέργεια τώρα.

Όσο για τα ρεπουμπλικάνια, το έχεις δει το 'Angels in America', ε;

sikia said...

Dean, μια χαρά είναι τα ελληνικά σου. Δε ξέρω πως σε οδήγησε η αναζήτηση για τον Όλυμπο εδώ, μια και όντως δεν έχω γράψει ποτέ για τον Όλυμπο. Να σου πω την αλήθεια, μόνο τον Μύτακα στη Μήλο, το νησί, γνωρίζω. Αλλά γενικά απο γεωγραφία δε πάω πολύ καλά. Θα σου στείλω email.
Sraosha μου, δυστυχώς είναι αλήθεια, αν και προσπαθώ να το ξεχάσω. Ναι το έχω δει το Angels in America, είναι τέλειο.

comingThrough said...

MOUSAKAS!!! theos!
gia na doume parakato...