Saturday, February 04, 2006

Scandal





Τώρα με τις υποκλοπές δε πιστεύω να εκτεθώ και εγώ γιατί έκανα phonesex με υπουργό!
Δε θα το ήθελα να αναμειχθεί το όνομα μου στο σκάνδαλο αυτό.

6 comments:

Νίκος said...

καλό :-)

terrangirl said...

Θα εκτεθείς, λόγω κακού γούστου.
Μα με υπουργό βρε παιδί μου(μπλιάχ):p

nanakos said...

Είμαι σίγουρος πως πήγες με τον Βενιζέλο! Μόνο αυτός δέρνει!!!

sikia said...

Βρε nanako μου, τρελάθηκες εντελώς? Δεν είμαι κτηνοβάτισα για να πάω με το Βενιζέλο-για όνομα! Κατάρχάς πώς πάει κανείς με το Βενιζέλο-αυτό μόνο το National Geographic ή το Discovery Channel ξέρει να μας το πει.
Anyway, εγώ θα σας πώ την αμαρτία μου, με εξιτάρει πολύ ο Βουλγαράκης, τον είχα δει και με εφαρμοστή φόρμα να κάνει ράφτινγκ και είχα αναστατωθεί. Αλλά ο συγκεκριμένος υπουργός είναι άλλος, σας παρακαλώ μη με πιέζετε να πω, είναι πρώην υπουργός και το όνομα του αρχίζει από Παπα και καταλήγει σε αντωνίου. Σας παρακαλώ, μη με πιέζετε!

Storyteller said...

Με το Παπαντωνίου...σουσ Χριστός! έχω να καταγγείλω ότι ψεύδεσαι γιατί ο συγκεκριμένος κύριος έχει καβούρα στις τσέπες του και δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνα αν πρόκειται να κρατήσουν πάνω απο μισή ώρα...κι από ότι σε κόβω...αργεί κομμάτι! Εκτός κι αν τον πήρες εσύ τηλέφωνο οπότε αλλάζει το πραγμα!
Μα με τον Παπαντωνίου; Και ποιον φαντασιώνεσαι ενω "μιλάς" μαζί του;

sikia said...

Storyteller μου, εγώ πλήρωνα τα τηλεφωνήματα γιατί είμαι blogger του γλεντιού και δεν υπολογίζω....Όσο μιλούσα με το Παπαντωνίου είχα μπροστά μου φωτογραφίες του Γεωργούλη. Αλλά ας όψεται η αμερικανική κυβέρνηση που με έβαζε να κάνω φον σεξ με τον Έλληνα υπουργό για να του αποσπώ πληροφορίες για το ελληνικό οικονομικό θαύμα.