Sunday, September 03, 2006

The bitch is back

Επέστρεψα από συντομότατες διακοπές. Και διακοπές ουχί στην πολυαγαπημένη μου πατρίδα, αλλά στον Καναδά.
Ενώ είχα μεγάλα σχέδια να πάω Ελλάδα, να δει και ο Μπάμπης την πατρίδα του και να κάνω κολασμένο σεξ με τον Πρόβατο, βρέθηκα τελικά στο γραφείο όλο το μήνα, εκτός από μια εβδομάδα εκδρομής στον Καναδά.
Αααχ, θα πέρναγα τέλεια στην Ελλάδα (ο Πρόβατος, με πληροφορούν ότι τον έχει 32 εκατοστά) αλλά ας όψεται ένα καινούργιο πρότζεκτ στην δουλειά που μας ανάγκασε να αναβάλουμε τις άδειες μας.
Πήγα λοιπόν με έναν κύριο που γνωρίζω εδώ και 2 μήνες στον Καναδά να δούμε λίμνες και βουνά. Εγώ γενικά δε θέλω ορειβασίες και εκδρομές, προτιμώ τον καναπέ, την τηλεόραση και το αιρ κοντίσιον. Αλλά δεν ήθελα να του χαλάσω το χατίρι του ανθρώπου και όταν πήγαμε στο εξοχικό του (γνωστό και ως καλύβα του Μπαρμπά Θωμά) εγώ το έπαιξα κυρία, ότι δε με πειράζει η έλλειψη ανέσεων, σημασία έχει η παρέα και άλλα τέτοια. Αλλά όταν τα βράδια δεν είχαμε τηλεόραση και ήθελε να μου διαβάζει από το ημερολόγιο της νεκρής γιαγιάς του, ανατρίχιασα και πρότεινα να φύγουμε νωρίτερα.

Ο Μπάμπης πέρασε τέλεια (τον είχαμε πάρει μαζί μας), εγώ πάλι όχι. Και τώρα επιστροφή στα θρανία.
Πρόβατε, τι κάνεις τα Χριστούγεννα? Μην κανονίσεις τίποτε, έρχομαι για κολασμένο σεξ.


Η παρακάτω φωτογραφία μου εστάλθη από τον ίδιο τον Πρόβατο και απεικονίζει τον ίδιο να χαριεντίζεται με ντόπιους σε πρόσφατη του εκδρομή στην Μογγολία.

5 comments:

amvro said...

pethamena ta pragmata ston kanada i kano lathos?

Provato said...

τι μαλάκες υπάρχουν στο κόσμο ρε παιδί μου... άκου να λένε ότι την έχω 32 εκατοστά... όλο να με μειώνουν θέλουν.


και καλά να κόβανε 5 πόντους, να το καταλάβω. να κόψουν 13 πόντους είναι αδύνατο.

Μπεεεεε

(όλο από δω το πας, όλο από κει το πας από αρχές καλοκαιριού έφτασε τεικά χριστούγεννα το sex μας... δεν μου άρέσουν αυτά καθόλου...)

sikia said...

Αμβροσιούλη μου, στον Καναδά και συγκεκριμένα εκεί που πήγαμε είχε καταράκτες και πράσινα λιβάδια, αλλά ήμασταν σε μια παράγκα μέσα στα βουνά. Αν ήμασταν Τορόντο ή Βανκούβερ ή Μοντρεάλ, θα περνούσα τέλεια, αλλά στην εξοχή παρέα με τα ελάφια, τι να έκανα να περάσει η ώρα? (Εκτός από σεξ με τον κύριο, το οποίο δεν έλεγε και πολλά...)
Και μια και είπα σεξ, Προβατούκο μου, οι συνθήκες με ανάγκασαν να αναβάλλω το καυτό, παθιασμένο και τολμώ να πω κολασμένο σεξ που θα κάνουμε. Ελπίζω να παίρνεις βιταμίνες και να ετοιμάζεσαι για τα χριστούγεννα. Βέβαια με τα 45 εκατοστά σου, δε ξέρω πως θα κάθομαι στο αεροπλάνο στην επιστροφή που είναι και τόσες ώρες ταξίδι...

amvro said...

ναι αυτό εννοούσα πεθαμένα πράγματα, η εξοχή δεν είναι πεθαμένη καθόλου.

τα χριστούγεννα έχω σχέδιο απαγωγής του πρόβατου στην αγία πετρούπολη, μη μου χαλάς τα σχέδια, καλέ μου!


[ασφαλώς μπορείς να ρθείς να παρακολουθήσεις την απαγωγή!]

sikia said...

Αμβροσιούλη μου, θα μου κλέψεις τον εραστή μου? Ένα χρόνο περιμένουμε να βρεθούμε για να κάνουμε κολασμένο σεξ και εσύ θα τον πας στην Αγία Πετρούπολη!!! Θα έρθω και εγώ μαζί σας, έχω και εγώ ανάγκες!