Sunday, September 17, 2006

TV

Χάρη στο γλυκύτατο CrazyMonkey χθες είδα ελληνική τηλεόραση (όλα τα λινκς που μας έδωσε) και έπαθα Greek TV overdose.
Να σας πω μόνο δύο πραγματάκια που μου έκαναν εντύπωση (όχι που δε θα έκανα σχολιασμό):

-δείχνει στις ειδήσεις ρεπορτάζ για μια 15λεπτη βροχή που προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην Κέρκυρα.
Ένας καταστηματάρχης αγριεμένος δηλώνει μπροστά στις κάμερες "που είναι το κράτος? που είναι η κυβέρνηση, πνιγόμαστε με μια βροχή.
Τα φρεάτια έχουν βουλώσει, τα κοιτούσαμε τις προάλλες που είχαν γεμίσει σκουπίδια και λέγαμε, με μια βροχή θα πνιγούμε."

Αυτό μου θύμισε που πριν μερικά χρόνια ήμουν στην Αθήνα όταν είχε χιονίσει και είχε παραλύσει η πόλη από τα χιόνια.
Ήμουνα σε επίσκεψη στο σπίτι ενός φίλου που έμενε σε πολυκατοικία. Το χιόνι είχε παγώσει στις σκάλες της εισόδου της πολυκατοικίας και μια ηλικιωμένη κυρία με το μπαστούνι δε μπορούσε να ανέβει με ασφάλεια. Είχαν μαζευτεί όλοι οι ένοικοι κα κοιτούσαν κάτω την κυρία και έλεγαν "αχ κοίταξε παντελής απουσία του κράτους, πότε θα έρθουν οι αρμόδιοι να καθαρίσουν?" Όταν δε ο φίλος μου και εγώ αρχίσαμε να καθαρίζουμε τις σκάλες με ένα φτυάρι και βοηθήσαμε την κυρία να ανέβει, μας κοίταζαν έκπληκτοι και ένας κύριος μάλιστα είπε, "δεν είναι δουλειά σας αυτό παιδιά μου!"

-βάζω ΝΕΤ (εδώ ήταν αργά το βράδυ της Παρασκευής, οπότε ήταν μάλλον πολύ νωρίς το Σάββατο), ενημερωτική εκπομπή. Έχουν θέμα ένα σχολείο που οι μαθητές πηγαίνουν σε λυόμενο. Αρχίζει λοιπόν η παρουσιάστρια να λέει έξαλλη, τι πράγματα είναι αυτά, αίσχος, τιέχετε να πείτε κύριε Τάδε που εκπροσωπείτε το υπουργείο, όταν βλέπετε ότι τα παιδιά πάνε στο λυόμενο και ακόμα δεν έχει καν κηρυχθεί διαγωνισμός για το νέο κτίριο. Αρχίζει ο κύριος να λέει ότι τα λυόμενα ήταν 27 και μειώθηκαν σε 3, ότι αντιμετώπισαν το πρόβλημα με τις αίθουσες με αμίαντο κλπ

Η δημοσιογράφος του λέει λοιπόν, ναι κύριε Τάδε μου, αλλά εδώ δεν έχει καν κηρυχθεί ο διαγωνισμός, και τα παιδιά είναι στο λυόμενο, αίσχος, είμαι έξαλλη, και της λέει ο κύριος "όχι κάνετε λάθος, ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε και αναδείχθηκε εταιρεία στις τάδε του μηνός, αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα. Και η δημοσιογράφος απαντά "α ναι? τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας-το θέμα είναι ότι τα παιδιά κρυώνουn κλπ" Αν αυτό είχε γίνει σε άλλη χώρα, δηλαδή να αποδειχθεί On air ότι ο δημοσιογράφος δεν έχει κάνει καθόλου ούτε τη βασική έρευνα και λέει μαλακίες, θα έχανε τη δουλειά του αμέσως... αλλά αυτή συνέχισε με τσαμπουκά.

Τέλος πάντων, αρκετά με τα πολιτικοκοινωνικά, ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό. Αποφάσισα να βαφτίσω τους δονητές και τα dildos μου ώστε να μπορώ να λέω ότι κοιμήθηκα χτες με τον bryan, με τον steve, με τον peter (you get the point....)

12 comments:

ilias said...

καλα, μιλαμε για ενα φοβερο σταρ, γιατι αληθεια δε φαινεται; οσο για μενα, αγαπημενη μου συκια, ειμαι παντοτεινος fan σου.

ilias said...

HOLD A SEC...........


Nanakos, Provatos, and Amvrosios,

ALL have the same size?

I beg to differ, my dear Συκια!

(and I am writing this from personal experience)

Φιλακια πολλα και ονειρα γλυκα σε ολους,

Η

. said...

o steve τι είναι; λατινοαμέρικάνος; τσιγγάνος; αζερμπαϊτζάνος;

Alexandros said...

O Tάκης γιατί είναι μπλέ;

Lili said...

Μ'αρεσει τρελα ο κρις μελονι...


(law and order right?)



τα ωραιοτερα μτια και χερια που εχω δει τελευταια.

Provato said...

ε, όχι και ίδιο μέγεθος με τον Νανάκο και τον Αμβρόσιο!!!! μην τρελαθούμε και τελείως!!!!το πουλί μου πεσμένο είναι όσο και τα δύο δικά τους σούπερ καυλωμένα επί πέντε!!!!


τι να πω...με απογοητεύεις!!! τέτοια προδοσία δεν την περίμενα από σένα!

sikia said...

ilias, φιλάκια! Να ρωτήσω όμως, έχεις πάει και με τους 3 δηλαδή? Respect!!!

βρε μαριλίνα μου η ονομασία δεν είναι με βάση το χρώμα. Ο steve είναι λευκός, απλά βάφτισα το συγκεκριμένο steve.

Αλεξανδρούκο μου, ο Τάκης είναι μπλε γιατί ο Τάκης είναι στρουμφάκι. Όχι καλέ, όπως εξήγησα και στην μαριλίνα, το χρώμα είναι της κατασκευαστικής εταιρείας, το όνομα είναι για τις αναμνήσεις (όπως όταν βαφτίζουμε ένα πλοίο Παύλος Μελάς αλλά δεν εννόούμε ότι ο Παύλος Μελάς ήταν μπλε, γκρι και κίτρινο).

lili μου, έχεις απόλυτο δίκιο. Ο Κρις είναι τέλειος και έχει και αυτό το σέξυ βλέμμα-γιαυτό βλέπω Law and Order SVU ανελλειπώς!!!!

Προβατούκο μου, όπως εξήγησα δεν είναι αντίγραφα των πέων αυτά, δηλαδή μη τρελαθούμε, ο Τάκης δεν τον έχει στριφογυριστό και μπλε-τα όνοματα είναι φόρος τιμής. Το μέγεθος δεν απεικονίζεται. Άλλωστε αν έψαχνα για δονητή στο μέγεθος σου θα έπρεπε να κολλήσω τρεις τον ένα πάνω στον άλλο-δε βγάζει η αγορά πάνω από 50 εκατοστά.

civil said...

Yπάρχουν δονητές 50 εκατοστά; :-\

Για τους δημοσιογράφους έχεις απόλυτο δίκιο. Πρέπει να έχουμε τους χειρότερους παγκοσμίως (στην ελληνική TV, για να μη παρεξηγούμαστε) Δεν τους έχει μάθει κανένας με το ρεπορτάζ να κάνουν και έρευνα για την κάθε παπαριά που λένε.

nanakos said...

Αγαπημένη μου Συκιά,
αντίθετα από τον τιποτένιο και αχάριστο Πρόβατο θέλω απλά να σε ευχαριστήσω για την μεγάλη τιμή να κοιμάσαι -έστω και κάποια βράδια μαζί μου!

amvro said...

o πρόβατος λέει ψέμματα συκιά μου. τις μετρήσαμε το καλοκαίρι στην αθήνα και όπως τα δείχνεις είναι [δεν απαντάω σε άλλες ερωτήσεις]


ανέβασε καμία γκομενοιστορία, άντε περιμένω!!!

μάτσ!

amvro said...

τι περλέ είναι αυτό στου πρόβατου!;!;!; xaxaxaxaxaxa

sikia said...

Νανάκο μου, είσαι όχι μόνο γλυκύτατος αλλά και gentleman-αααααχ έπρεπε να παραδίδεις ιδιαίτερα μαθήματα σε μερικούς μερικούς.
Αμβροσιούλη μου, τι γίνεται επιτέλους με τους μπλόγκερς, ο Ηλίας λέει έχει πάει και με τους τρεις, εσύ λες ότι τις μετρήσατε, αχ εγώ εδώ στη ξενιτιά τα χάνω όλα αυτά τα όργια... τι αδικία!
Μην ανησυχείς, σου ετοιμάζω γκομενοιστορία ποτισμένη με αίμα, δάκρυα και ίδρωτα...