Wednesday, March 07, 2007

Ανοικτή επιστολή προς blueprints

Αξιότιμε blueprints,


Όπως σου έχω δηλώσει και στο παρελθόν, η φωτογραφία σου με εξιτάρει. Έχεις αυτό το σέξυ άγριο βλέμα που λέει «Σκάσε μωρή ηλίθια» και σε φαντάζομαι να με πλακώνεις στα χαστούκια και μετά να κάνουμε κολασμένο σεξ στα πλακάκια της κουζίνας δίπλα στον κάδο με τα σκουπίδια και το τσουβάλι με τις πατάτες. Και η Τσουτσουνέλα είδε τη φωτο σου και αναστατώθηκε. Σε παρακαλώ λοιπόν να μου στείλεις και άλλες φώτο σου, και ολόσωμες αλλά και ολόγυμνες, στις ζητά η ομογένεια της Αμερικής (και να μη ξεχνάμε ότι οι Έλληνες της Αμερικής είναι δύο φορές Έλληνες και κρατάνε ζωντανή την Ελλάδα, το έχει πει και ο Χριστόδουλος και η Βανδή αλλά και η Μπέσυ Αργυράκη).
Μην απογοητεύσεις την ομογένεια!

Μετά τιμής

sikia

9 comments:

Μπαμπης Ζαβος said...

Καλησπέρα κύριε Τσούζει μου.

Ατυχώς πολλα και συναπτά προβλήματα με εμποδίζουν επανειλημένος να μπώ στο gmail και να σας στείλω την τελευταία μου διατριβή με τίτλο "Οιδίπους δε μούβι" αλλά και άλλα χρήσιμα στοιχεία για την σημερινή ζωή στην Μεσαιωνική Ελλάδα του ΟΤΕ.
Αφτά

sikia said...

Κύριε Ζαβέ μου, θα σας μαλώσω.
Έκανα ολόκληρη διάλεξη στο συνάδελφο σας και συμμαθητή σας yellow kid για το όνομα μου, και τώρα και εσείς με αποκαλείται λανθασμένα κύριο Τσούζει. Μπορείτε να με αποκαλείτε sikia ή γατούλα του σεξ ή βασίλισσα της νύχτας. Όσο για τον ΟΤΕ και τα εμπόδια που προκαλεί στην ουσιαστική επικοινωνία, σας νιώθω απόλυτα.

Yellow Kid said...

Η Συκιά σας καλά πράτει και σας κάνει μαθήματα συμπεριφοράς, κύριε!

BLUEPRINTS said...

Αγαπητέ μου sikia, αν πρόκειται για να κάνω καλό σε εσάς τον ίδιο (+tsoutsounela +ομογένεια) τότε με χαρά θα ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας. Απλά προσπαθήστε να τις κρατήσετε (τισ φώτο) σε ένα σχετικά κλειστό κύκλο γιατί έχω κι εγώ πολλούς συγγενείς εκεί, καθώς επίσης να μηντο πείτε στον πρόβατο κι έχουμε επεισόδια εδώ. Τέλος εκτός από την τιμή που μου κάνετε με αυτή την επιστολή πρέπει να σας ομολογήσω ότι αυτό το ύφος το παίρνω αποκλειστικά όταν πρόκειται για sex idols όπως εσύ, μετά τιμής...

Tanila said...

Εγώ πάλι δε γνωρίζω ποιόν έχει φωτογραφίσει και κοτσάρει για αβαταρ ο μπλουπριντσ. Από κοντά είναι καχεκτικός, κοιλαράς, καραφλός και με χοντρά γυαλιά πρεσβυωπίας. Επίσης είναι φανατικός αντικαπνιστής.

sikia said...

Αχ μπράβο blueprints μου, περιμένουμε και εγώ και η Τσουτσουνέλα και η ομογένεια εναγωνίως. Πότε θα στείλεις?

τανίλα μου, τι λες καλέ, ο blueprints μου είναι ένας κούκλος και στις φωτο και από κοντά! Πες μια φορά μια καλή κουβέντα βρε τανίλα μου!

BLUEPRINTS said...

βρε τανίλα μου με τον καλό λόγο στο στόμα είσαι, μην κοιτάς εσύ που είσαι μια δίμετρη κουκλάρα (επίσης αντικαπνίστρια) κι εμείς οι κοινοί θνητοί δεν έχουμε τύχη δίπλα σου...
sikia mou ξανά ευχαριστώ και θα προσπαθήσω όσο συντομότερα μπορώ να ανταπεξέλθω στη ζήτησή σας...

Provato said...

...και που να τον δεις και από κοντά, μόνο αυτό έχω να πω...


{φυσικά μετά από αυτό, δεν έχεις πια καμία ελπίδα να πιστέψει κανείς τα ψέματά σου ότι τάχα είμαι φαντασιόπληκος που λέω ότιμε κεράτωσες με όλον τον ανδρικό πληθυσμό και για αυτό σε χώρισα τότε...}

BLUEPRINTS said...

προβατάκο μου μετά από αυτό μπορώ να μην σου κάτσω για καφτώ σαικς; xxx