Thursday, March 08, 2007

Ανταπόκριση από το Colorado-Part 1

Λατρεμένοι αναγνώστες, σας γράφω από το Colorado, όπου έχω έρθει με την Τσουτσουνέλα για τετραήμερες διακοπές και σκι. Το ταξίδι ξεκίνησε με ταλαιπωρία μια και μας έβαλαν στο αεροπλάνο για Ντένβερ, αλλά είχαμε καθυστέρηση δυόμισι ωρών και καθόμασταν όλη αυτή την ώρα μέσα στο αεροπλάνο. Η Τσουτσουνέλα έχασε την ψυχραιμία της και φώναζε "μα σε ποιον πρέπει να πάρω πίπα εδώ πέρα επιτέλους για να απογειωθεί αυτό το αεροπλάνο?". Εγώ προσπαθούσα να την καθησυχάσω για να μη μας πετάξουν από το αεροπλάνο. Τελικά ευτυχώς απογειωθήκαμε και φτάσαμε και στο Ντένβερ. Διαπιστώσαμε ότι το πολιτειακό πανεπιστήμιο το University of Colorado το λένε για συντομία Colo University (είχε αφίσες στο αεροδρόμιο). Που ήταν αυτό το πανεπιστήμιο όταν έψαχνα για σχολές, θα είχα διαπρέψει. Όχι για να με λέτε ότι μόνο τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι του κώλου.
Φτάνοντας στο Ντένβερ, ήθελα να πάμε στο κέντρο της πόλης να δούμε τον ουρανοξύστη που στέγαζε τα γραφεία της Κολμπικο της αδίστακτης Alexis Colby στη Δυναστεία, αλλά η Τσουτσουνέλα επέμενε να πάρουμε το πουλμαν για το χιονοδρομικό κέντρο. Φτάσαμε στη βουνοπλαγιά τη χιονισμένη και τώρα σας γράφω από το ξενοδοχείο. Η Τσουτσουνέλα έχει κατέβει στο μπαρ και την πέφτει σε όποιον βρει. Αύριο θα αρχίσουν και τα μαθήματα σκι (αν και εγώ μάλλον θα παρακολουθώ μόνο γιατί δε μου αρέσουν και πολύ οι τούμπες). I will write more soon, from wonderful Colorado to all my friends, kisses, sikia....

8 comments:

Fraoula said...

Colo University?!! Alh8eia?! (pantws h tsoutsounela me atakes typou 'se poion prepei na parw pipa gia na apogeiw8ei epitelous afto to aeroplano' sou klevei th doksa!) :0)

Ιφιμέδεια said...

Εννοείται ότι ζηλεύω τρομερά. Άκου να πας στο Ντένβερ και να μην πας για προσκύνημα στης Αλέξις. Μα τι ντροπή.

Το μυαλό σου στο Κωλοράντο σκι το έχεις μόνο;

Yellow Kid said...

Το σκί είναι ενα ωραίο σπόρ που σου επιτρέπει να φάς και καμια τούμπα η να σπάσεις το πόδι σου! Με το γύψο μετά σου φαίρονται όλοι σαν βασίλισσα!

Υ.Γ. Τελικά η Τσουτσουνέλα έμεινε δίχως πίπα! Το ίδιο και οι αεροπόροι!

Lithium said...

kala na perasete!!!!
ax!tha klapsoun ta strwmata sto Colorado mou fenete

makia

Μπαμπης Ζαβος said...

Χαχα τι εξαίσιο ποστ! εβγε!

Οι δυσκολίες συνεχίζονται με την συγραφή του πονήματός μου "Θέλει Εναν Μήνα Για Να Μπεί ΑΔΣΛ Στην Μεσαιωνική Ελλάδα του Σήμερα" αλλά παρόλα αυτά κατέθεσα την αίτηση.

Θα έχω το βράδυ ΑΔΣΛ οπου θα βρίσκομαι στην Ακαδημία Αθηνών όπου όπως σας έχω πεί γυρίζεται το ντοκυμαντέρ μου "ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ MEHΛ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ" που φθυσικά ανφέρετε στους δινόσυρους.

Φθιλικά κα αγαπημένα
Μπάμπις

Nikos Chrisikakis said...

Years before ,i havent been accepted in COLO UNI.
i was sooo sad for that.
viva kwlorado !
sounds the perfect place for you dear !
greets from dry and cloudy Athens.
N

Yellow Kid said...

Sykia το κοινό σου περιμένει ζουμερές και σκανδαλιστικές συνέχειες!

sikia said...

fraoulitsa μου, η Τσουτσουνέλα είναι για δέσιμο!

ιφιμέδεια μου, ας όψεται η παρέα Εγώ στην Αλέξις ήθελα να πάω να πω ένα γεια.

yellow kid, να έχετε εμπιστοσύνη στην Τσουτσουνέλα, όλο και κάποια πίπα θα βρει.

Αλέξις μου, καλά που μου το είπες γιατί στεναχωριόμουν που δε πέρασα να σε δω.

lithium μου, όχι όλα τα στρώματα δυστυχώς, άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη....

κύριε Ζαβέ, πολλά φιλιά!

nikos welcome! και με στεναχωριέσαι για το κωλοπανεπιστήμιο!

yellow kid, είμαι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης!