Tuesday, March 06, 2007

Latest News

Πριν ακόμα κοπάσει το σοκ του ταξίαρχου που φοράει στρινγκ, σάλο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η αποκάλυψη ότι ο αρχικός τίτλος του τραγουδιού του Σαρμπέλ για τη Γιουροβίζιον ήταν Yassou Antoni. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αρχών, της εκκλησίας και ειδικής ομάδας αντιμετώπισης εθνικών κρίσεων, οι στίχοι άλλαξαν προτού το τραγούδι παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό και έτσι αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Και μια και λέω για τραγούδια, έχω μεγάλη αγωνία σήμερα γιατί το βράδυ θα συναντηθώ με τον Jim Katsos, ο οποίος είναι Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας και θεσμός στην ελληνική ομογένεια του Σικάγο. Ο κύριος Katsos ασχολείται και με τις τέχνες και υπάρχει πιθανότητα να με υποστηρίξει και να κυκλοφορήσει σε CD single το σουξέ μου «Αχ καλέ αυτοί οι άνδρες, που έχουν πέη σα σαλαμάνδρες». Το έχει πιστέψει το τραγούδι και είναι βέβαιος ότι το καλοκαίρι σε Αμερική και Ελλάδα θα το τραγουδούν σε όλα τα μαγαζιά. Ίσως λοιπόν αυτό να είναι το ξεκίνημα μιας διεθνούς καριέρας. Άλλωστε ήδη με αποκαλούν Μαντόνα της ομογένειας και νομίζω ότι έχει ωριμάσει ο καιρός για το πρώτο μου δισκογραφικό βήμα.

Και μια και είπα ομογένεια, έχει γίνει σάλος με την ομιλία της νεαρής Πυθαγόρας Πυθίας Άννας Μαρίας κλπ και τις αντιχριστιανικές της δηλώσεις σε εκδήλωση της εκκλησίας στο Σικάγο (για περισσότερα εδώ. Εγώ δεν ήμουν μπροστά στα γεγονότα, έχω να πάω σε εκκλησία αιώνες, μια φορά παλαιότερα είχα πάει σε ελληνορθόδοξη εκκλησία του Σικάγο και ο παπάς μου έκανε παρατήρηση για τον τρόπο που είχα ντυθεί (επειδή είχα ντυθεί απλά φαντάζομαι, με ένα ροζ μπλουζάκι με στρασάκια, ένα τζιν με σκισίματα και σαγιονάρες hello kitty-αλλά δείξτε και εσείς μια κατανόηση πάτερ, σπούδαζα τότε ακόμα, που να το βρω το ταγιέρ?)

7 comments:

Lithium said...

xaxaxaxaxa!ax re sikia mou me petheneis!

pantws min agxwnese....tha se ipostiriksw oso mporw...tha se prowthisw kai stin agglia..episis epd ime gnwstos epixirimatias tha agorasw osous perissoterous diskous mporw gia na se anevasw grigora stin prwti thesi twn charts...kseris gia na kanoume patago..giati sikia mou den antiproswpeueis mono ton apodimo ellinismo alla kai tin elliniki kai koinotita.

exeis tin ameristi ipostiriksi mou...aman me exeis emena sto pleuro sou min fovase tpt.Tha fai tin skoni sou i Madonna k se 1 xrono to poli tha lene oloi "Madonna who?"

filia

Fraoula said...

LOOOOOOOL! Pater leei spoudaza pou na vrw to tagier?!! LOOOOOOOL!

Tanila said...

Μπλιαχ! Σαγιονάρες Χέλο Κίττυ; Καλά σου έκανε! Κι εγώ στη θέση του θα σου έκανα παρατήρηση!

Yellow Kid said...

Χεχε! Μόλις ηχογραφίσεις το
«Αχ καλέ αυτοί οι άνδρες, που έχουν πέη σα σαλαμάνδρες», στείλε μας κανα samble.

sikia said...

lithium μου, σε ευχαριστώ για την υποστήριξη αλλά και προώθηση του τραγουδιού! Φιλάκια!

φραουλίτσα φιλάκια πολλά και σε σένα!

Τανίλα, σύνελθε πάρ'αυτα! Μια χαρά είναι τα χελλο κίττυ και δε θέλω μπλιαχ! Παρακαλώ πολύ!

yellow kid πολύ ευχαρίστως να μοιραστώ με τους θαυμαστές μου το δείγμα της δουλειάς μου!

Μπαμπης Ζαβος said...

Καλησπέρα σας. Μήπως στο σουξέ σας «Αχ καλέ αυτοί οι άνδρες, που έχουν πέη σα σαλαμάνδρες» το "σα" είναι περριτόν;

sikia said...

Τι εννοείται κύριε Ζαβέ μου?
ότι τα πέη είναι κυριολεκτικά σαλαμάνδρες? δε σας καταλαβάίνω, σέξυ φωτογράφε