Sunday, March 18, 2007

See you in Court

Λατρεμένοι αναγνώστες, όπως είδατε ετοιμάζομαι για δικαστικό αγώνα εναντίον του Πρόβατου ο οποίος μου κάνει συκο-φαντική δυσφήμιση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ με τον Πρόβατο στα δικαστήρια. Πριν χρόνια μετά το άδοξο τέλος της σχέσης μας, είχα υποβάλει μήνυση για την κακοποίηση που είχα δεχτεί και για τα ψυχολογικά τραύματα που μου είχε προκαλέσει. Σα σήμερα θυμάμαι την μέρα της δίκης. Είχα μεγάλη αγωνία. Είχα ντυθεί σεμνά και διακριτικά για την περίσταση με ένα σεμνό ροζ πουκάμισο και ένα σεμνό κίτρινο παντελόνι. Στο δικαστήριο ήμουν με το δικηγόρο μου τον κύριο Μπακόλα, ο οποίος όμως από την πρώτη στιγμή είχε επιστήσει όλη του την προσοχή στο κινητό του και έστελνε ή διάβαζε μηνύματα με ευλάβεια (τον είχα βρει στη Χρυσές Αγγελίες και είχα αρχίσει να αμφιβάλω για τις ικανότητες του όταν με ρώτησε το πρωί αν πρόκειται για την υπόθεση των κλεμένων αρχαίων, και έπρεπε να του ξαναθυμίσω γιατί ήμασταν εκεί). Δε με κοίταζε καθόλου, μόνο που και που χαμογελούσε και μου έλεγε, «μην ανησυχείτε, είμαι πολύ αισιόδοξος, είμαστε σε καλό δρόμο.» Κάθησα δίπλα του και σκούπισα δύο σταγόνες ιδρώτα που κυλούσαν στο μέτωπο μου. Δίπλα μας κάθησε μια μοναχή. Μου χαμογέλασε ευγενικά και συστήθηκε ως Ηγουμένη Χαρίκλεια. Τη ρώτησα αν ήταν εκεί για την υπόθεση μας, αλλά μου είπε ότι είχε ξεμείνει από προηγούμενη δίκη ενός ιεροκάπηλου.

Η δίκη άρχισε. Όταν άκουσα τον Πρόεδρο να φωνάζει τον Νανάκο να καταθέσει, ένιωσα ανακούφιση. Ο Νανάκος ήξερε πολύ καλά τι είχα περάσει με τον Πρόβατο. Ένιωσα αισιοδοξία. Ο Νανάκος με πλησίασε καθώς πορευόταν προς την έδρα, και με βουρκωμένα μάτια μου είπε ψιθυριστά, «συγχώρεσε με για αυτά που θα πω, αλλά με εκβιάζει.... δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω.» Και όντως όταν κατέθεσε είπε ότι ο Πρόβατος ήταν η Μητέρα Τερέζα και εγώ για δέσιμο, και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ δει τον Πρόβατο να μου φέρεται άσχημα. Όσο κατέθετε, ο Πρόβατος τον κοίταζε με επίμονο βλέμα και που και που έκανε με το χέρι του μια κίνηση σα να κόβει το λαρύγγι. Ο Νανάκος κάθε φορά που το έβλεπε, άρχιζε να τραυλίζει...

Γύρισα το κεφάλι για να μην τον βλέπω και να πνίξω τα δάκρυα μου. Και εκεί αντίκρυσα την Κατερίνα να κάθεται στις πίσω θέσεις. «Αχ ευτυχώς ήρθες Κατερινάκι μου Ελλάδα να καταθέσεις τι μου έκανε ο Παλιοπρόβατος» είπα με χαρά και προσδοκία. «Τι λες καλέ τρελάθηκες, ήρθα να βγάλω φωτογραφίες για να σχολιάσω αν ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας στο Σάκο με μπιφτέκια. Άλλωστε δε μπορώ να καταθέσω εναντίον του, έχει μέσο στη Σουηδική κυβέρνηση και απείλησε ότι αν μιλήσω θα με απελάσουν με συνοπτικές διαδικασίες.»
Και εκεί που κάναμε αυτή την κουβέντα, ακούω τον δικηγόρο του Πρόβατου να λέει, ποιος θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος με πέος 40 εκατοστών.
«Αλήθεια έχετε πέος 40 εκατοστών?» ρώτησε ο πρόεδρος με έντονο ενδιαφέρον.
«Ναι θέλετε να σας το δείξω?» είπε ο Πρόβατος και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του.
«Μα τι κάνει εκεί» φώναξα «σεβασμό στο δικαστήριο επιτέλους, πείτε και εσείς κάτι κύριε Μπακόλα!»
Αλλά ο δικηγόρος έγραφε τα απομνημονεύματα του στο κινητό και ο Πρόεδρος φώναξε, αφήστε το παιδί να μας δείξει.
Και μόλις ο Πρόβατος ξεβρακώθηκε, επικράτησε νεκρική σιγή στην αίθουσα του δικαστηρίου.
«Μα πως κάνετε έτσι πια?» ξαναφώναξα, «δεν έχετε ξαναδεί πέος σαράντα εκατοστά?»
«Που να το δούμε, παιδάκι μου», πετάχτηκε η ηγουμένη, «του Πάτερ Θεόκλητου με το ζόρι δέκα εκατοστά το λες.»
Διάφοροι άρχισαν να τραβάνε φωτογραφίες με το κινητό, άλλοι να σταυροκοποιούνται. Ο Πρόεδρος είχε μείνει με ανοικτό το στόμα και ψέλιζε, πω πω πω.....
Είχαν πια χαθεί όλα. Ήξερα ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Είχα όμως ακόμη την ελπίδα ότι με την κατάθεση μου θα μπορούσα να εξηγήσω το δράμα που πέρασα. Πήρα μια βαθιά ανάσα όταν ο πρόεδρος φώναξε το όνομα μου και με αγωνία πλησίασα.
Άρχισα να λέω το δράμα μου.
«Αχ κύριε πρόεδρε, δε ξέρετε τι μου έχει κάνει ο άνθρωπος αυτός!»
«Για το γλυκό σέξυ αγόρι λέτε?»
«Έλεος κύριε Πρόεδρε! Ούτε μια προσπάθεια δε κάνετε να κρύψετε την μεροληψία σας. Πείτε και εσείς κάτι κύριε Μπακόλα μου!»
«Πως?» ρώτησε ξαφνιασμένος ο δικηγόρος.
«Συγγνώμη που σας ξύπνησα, αλλά εδώ κοντεύουν να με στείλουν στο Γκουαντάναμο Μπεϊ.»
«Συνεχίστε» φώναξε αυστηρά ο Πρόεδρος.
«Λοιπόν αυτός ο σατράπης, κύριε Πρόεδρε μου...»
«Έ όχι και σατράπης, το γλυκό αυτό παιδί. Άχου το μου, άχου το. Πλησίασε αγόρι μου στην έδρα να σου τσιμπήσω το μαγουλάκι» είπε ο Πρόεδρος απευθυνόμενος στον Πρόβατο.
Τα νεύρα μου ήταν κρόσια.
«Έλεος! Που είναι οι δημοσιογράφοι να καταγγείλω την διαφθορά της ελληνικής δικαιοσύνης!» κραύγασα.
«Κάτσε κάτω μωρή» φώναξε ο Πρόεδρος και έτσι τελίωσε η κατάθεση μου άδοξα και χωρίς να μου δοθεί η ευκαιρία να πω τον πόνο μου.
Ο κύριος Μπακόλας σήκωσε το κεφάλι από το κινητό, μου χαμογέλασε αλλά πριν προλάβει να μιλήσει τον διέκοψα «Ξέρω, ξέρω, είμαστε σε καλό δρόμο!»
Φυσικά η απόφαση ήταν αθωωτική για τον Πρόβατο. Ήταν τέτοια η πίκρα μου, που εκείνη την περίοδο έγραψα τους στίχους που αργότερα διασκεύασε ο Φοίβος για τη Βανδή:

Τι σόι άντρας είσαι εσύ ρωτώ
Που με κερνάς μονάχα πόνο
Και δε σε νοιάζει που για σένα εγώ
Στο κλάμα πάλι βαλαντώνω

Το ριξες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου
Και έκανες ξανά να κλαίει το πουστράκι σου

Δε μ'αγαπάς πια όπως στις αρχές
Και πάνω μου ξεσπάς πολλές φορές
Και λόγια λες που χαρακώνουνε και ανεπανόρθωτα πληγώνουνε





‘Ομως αυτή τη φορά ο νέος μου δικηγόρος με διαβεβαιώνει ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για θριαμβευτική νίκη!

20 comments:

Fraoula said...

Egw erxomai na kata8esw oti wra 8es, se opoio dikasthrio 8es, kai 8a pw xwris fovo, alla me polu pa8os oti eisai to kalutero paidi. Mono kitrina me roz mh valeis, giati afta 8a valw egw, mhn eimaste san diduma.

Orkizomai!

Yellow Kid said...

Ενδιαφέρομαι για τα πνευματικά δικαιώματα της δίκης να την γυρίσω ταινία! Ας με αφήσει και η fraoula να πείσω τον art director μου να σας ντύσει Ροζ-Κίτρινους στην ταινία!

Anonymous said...

Αχ είμαι σε δίλημμα ποιο δρόμο να διαλέξω...

Ο πρόβατος είναι έργοδότης μου (σπάγκος όμως μια αύξηση δεν λέει να κάνει) αν καταθέσω εναντίον του θα βρεθώ στους 5 δρόμους...πρέπι να βρώ κάτι για να τον εκβιάζω!!!

Tanila said...

Πα πα πα!
Σόδομα και Γόμορρα!
(με προφορα Σαπφούς Νοταρά)

Sports Outing said...

δε σου χρειάζεται δικηγόρος - εκτελεστής σου χρειάζεται για να ξεμπερδεύεις μία κι έξω

Lithium said...

tha erthw k gw na se ipostiriksw sikia mou....min fovase...tha vgaloume pseftikes fwtografies kai tha dimiourgisw k ena videaki pou tha deixnei kathara pws einai enoxos....min fovase tipota....kai meta tin athwwsi sou tha gineis diasimi...tha gineis eidwlo,eikona gia kathe katapiesmeno gay

Ipomoni

Se filw glyka

enteka said...

πολύ λυπήθηκα με τις δικαστικές σου περιπέτειες. ό,τι χρειαστείς πες. έχω μέσο τη γνωστή εισαγγελέα ελένη φιλίνη

Katerina said...

Τουλάχιστον σε υποστήριξα εν οινοπνεύματι, γλυκιά συκιά! Τις φωτογραφίες τις έχω ήδη επεξεργαστεί, έχω κάνει φότοσοπ εκείνη την ελιά που έχεις στο φρύδι, όπως μου είπες, και έχω ήδη εκθειάσει το μοναδικό σου ανσάμπλ. Τι να κάνω η δόλια, να πάω για απέλαση;; Μόνο για κανά Απέλια άμα θες, αλλιώς απαπα, δε με παίρνει σου λέω!
Αλλά είδες, τουλάχιστον σε έβγαλα ασπροπρόσωπο με το συνολάκι μου, ασσορτί ντε πιες σε φούξια/πορτοκαλί με κάθετη ρίγα (πάντα). Και του Πρόβατου το πέος το έχω επίσης φωτογραφία, να δείτε όλοι ότι λέει ψέματα. Το πέος του δεν είναι 40 εκατοστά! Είναι μόνον 39! Σοκ!

Queerdom said...

Δεν αφήνουν έτσι πέη 40 εκατοστών να φύγουν καλή μου συκιά ;)

Nikos Chrisikakis said...

teleiwse....tha erthw martyras!pes mou pou kai pote!
tha se yposthriksw me kathe meso!!!
akoma kai an pas sthn Xagi tha eim ai mazi sou !
N

Provato said...

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κερδίσεις αυτή την δίκη μίασμα;

δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ ξανά σε αυτή την πόλη.

θα σε καταστρέψω οικονομικά.

και έχω και video να πηδγιέσαι με τον τύπο που ήρθε να μου φτιάξει το πριόνι και το τρυπάνι που τα έκαψα όταν έκανα δουλειές για να φτιάξω το παλατάκι μας!

το ίδιο εκείνο παλατάκι που μαγάρισες να πηδγιέσαι με τον ένα και με το άλλο.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ και με προδώσατε έτσι.... ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ειδικά από εσάς δεν το περίμενα!

κλαίω.

και το πουλί μου παλιοβρωμπίφτεκο κατερίνα είναι όντως 40 πόντους. δεν φταίω εγώ αν είναι άχρηστοι οι φωτογράφοι που προσλαμβάνεις.

η νικη είναι δική μου. πήρα ήδη λεοπάρ κοστούμι για τον court room.

gsus δεν θες να ξεκινήσεις την καριέρα σου με μία παταγώδη ήττα. ξανασκέψου το...

Katerina said...

Οι φωτογραφίες δεν ψεύδονται, πρόβατε. Έχω κάνει ειδική γεωμετρική ανάλυση των αναλογιών εν στύσει, εν χαλάσει δε μας απασκολεί. Σου λέω δε βγαίνει με τίποτα 40. Θα καταθέσω ως ειδήμων και πουλογνώμων. Με πνίγει το γδύκιο!

sikia said...

fraoulitsa μου, είσαι πολύ γλυκιά, το ήξερα ότι μπορούσα να βασιστώ πάνω σου.

yellow kid, χμμμ ταινία ακούω, I like....

μαράκι, σε έχει με ένα μισθό πείνας ο σατράπης και εκείνος ζει στις επαύλεις και στις χλιδές. Ήρθε όμως η ώρα να ξεσηκωθεί η εργατιά!

tanila μου συμφωνώ!

sports' outing, όχι και εκτελεστής, εδώ προωθούμε την αγάπη και την ειρήνη!

lithium μου γλυκό, κάνω υπομονή, τι άλλο να κάνω το επαναστατικό είδωλο....

enteka μου, σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Οι γνωριμίες σου θα μας φανούν σίγουρα χρήσιμες στο δύσκολο αυτό αγώνα.

sikia said...

katerina μου, τα ντοκούμεντα σοκ, γροθιά στο κοινωνικό κατεστημένο, πρέπει να βγουν στη φόρα, το είχα μεταξύ μας υποψιαστεί ότι ήταν 39 και όχι 40, μη βλέπεις που δε μιλούσα.

queerdom μου, τα 40 είναι καλά δε λέω, αλλά πρόκειται για σατράπη!!!

nikos μου γλυκέ, η συμπαράσταση σου με συγκινεί, πολλά φιλάκια!

Όσο για σένα πρόβατε, που τολμάς να απειλήσεις και εμένα και όλους τους μάρτυρες, ένα έχω να σου πω-
τα κορίτσια ξενυχτάνε μόνα ή δυο δυο, έτσι κάνω και εγώ!
Αα, και μην απειλείς το δικηγόρο μου! Όσο για το βίντεο, είναι ψεύτικο, γνωρίζω καλά ότι έχεις φίλους σκηνοθέτες, μονταζιερηδες και δε συμμαζεύεται!

Nikos Chrisikakis said...

thnxx
omws ta keimena sou einai akoma kalytera!!!
eides photos apo blog i apo webpage?

THES NA STEILW DYO PALIKARIA APO MOLDAVIA NA
PERILAVOUN TON LEGAMENO?
THA TON STEILOUME PAKETO STH XATZIVASILIOY GIA ON LINE SYGNWMI ...PES MOU ...

so-de-lovely said...

Αγαπημενη μου Συκια που παντα σε διαβαζω και σε εκτιμω βαθυτατα τοσο για το ηθος σου οσο και για το χαρακτηρα σου, εσυ που ξερω ποσο αγαπας τον Νανακο μας, πως μπορεις να διαφημιζεις στο blog σου εναν ανεκδιηγητο τυπο που ουτε ο θεος ουτε ο Jesus δεν τον σωνει απο τις καταρες μου και πολλων αλλων γιατι διεπραξε το υπερτατο ανοσιουργημα: εν ψυχρω εκλεψε απο το Νανακο ενα ολοκληρο post (Νοεμβριος 2005) και το εβαλε ο σουπερ ανοητος -για να μην τον πω τιποτε χειροτερο- στο δικο του blog ως δικο του και μαλιστα αφιερωμενο; Πραγματικα ποσο χαμηλα μπορει να πεσει ενας ανεμπνευστος ανθρωπος;
Καλη μου Συκια, να τον καταγγειλεις και συ και ολοι μας και να τον αφησουμε να βουλιαξει στο πληκτικο του συμπαν!

sikia said...

so-de-lovely μου, για ποιον λες, δε καταλαβαίνω, δε γνωρίζω τίποτις..... Στέίλε μου email καλέ (sikia@email.com) να με ενημερώσεις τον άσχετο μπλογκερ...

so-de-lovely said...

Αγαπημενη μου Συκια ειναι ο υποτιθεμενος νεος σου δικηγορος...

Mailo® said...

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως έχεις το δίκιο με το μέρος σου βάση όσων έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Οπότε εκτός από νέος αναγνώστης σου προφανώς θα σε υποστηρίξω και στον δικαστικό σου αγώνα. Αν δούμε οτι σε στριμώχνει ο πρόβατος θα χρησιμοποιήσουμε ακόμη και το παραδικαστικό κύκλωμα (έχω "γνωριμίες"...ποιός είπε ότι το διέλυσαν;;;)...χα χα χα

Μ'αρέσει το χιούμορ σου!
Θα σε διαβάζω!
Φιλιά και καλή επιτυχία!

sikia said...

niko, οι μολδαβοί είναι ωραίοι?
είδα φωτο και από το μπλογκ και από το webpage, απίθανες!!!

mailo μου, welcome και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!