Wednesday, March 28, 2007

Virgin Mega Stores



Λοιπόν λατρεμένοι αναγνώστες, εδώ στην Αμερική που βρίσκομαι συμβαίνουν όλα τα παλαβά.
Ένας συνάδελφος στο γραφείο μας (ο οποίος είναι γνωστός για τις επισκέψεις του στα μπαρ αλλά και τις τύψεις του λόγω αυστηρής καθολικής ανατροφής) ανακοίνωσε την ώρα του μεσημεριανού γεύματος ότι αποφάσισε να ξαναγίνει παρθένος. Στην Αμερική αρχίζει και αποκτά μεγάλη διάδοση το κίνημα των ξαναγεννημένων παρθένων (re-born virgins), δηλαδή αφού έχεις παρθεί με το μισό πληθυσμό της χώρας σου (και αν η χώρα σου είναι η Κίνα, θα έχεις σίγουρο ανατομικό πρόβλημα), λες λοιπόν κάποια στιγμή, βαρέθηκα πια να παίρνομαι από εδώ και από εκεί, θα ξαναβρω την παρθενιά μου!
Παίρνεις τον όρκο του ξαναγεννημένου παρθένου, ακολουθείς τα δέκα βήματα απόκτησης της παρθενίας σου και τσουπ, προτού το καταλάβεις ξαναφοράς λευκά και έχεις αγγελική αθωότητα (και απ’τα κόκινα φανάρια έχεις μετακομήσει στη παιδική χαρά).


Υ.Γ. Τα ακούς πρόβατε, για σένα τα γράφω μπας και ξεκινήσεις τα τεν στεπς να γίνεις ριμπορν βερτζιν γιατί παράγινε πια με το αχαλίνωτο σεξ!!!! Α και μη ξεχάσεις να αγοράσεις τα δύο βιβλία, το σημαντικό If You Wanna Be Happy, Keep Yer Pants Zipped! και το ανυπέρβλητο Reborn Virgin Wisdom: A Premarital Sexual Abstinent Workbook for Adults.

3 comments:

Nikos Chrisikakis said...

ahh...apla aftoi oi typoi antegrapsan atima to site mou www.rebornhorny.com kai opws katalavenete einai gia typous san kai mas....
mou pire kairo alla ta katafera wste na ftasw ekei pou eprepe...kai exei mono 3 steps kai ena mikro oath..
N

Sraosha said...

Το καλό που σου θέλω, σε παρακαλώ πολύ, να προσέχεις πού λινκάρεις, διότι πήγα και είδα αυτά τα σατανικά με τα βήματα και τα άλματα και μετά την έντονη αναγούλα (εκεί στο φάρυγγα το κρατάω το κοτόπουλο μη βγει), τώρα με έχει πιάσει ένας παράλογος πανικός και έχω παραισθήσεις: νομίζω ότι μου μεγαλώνει το πετσάκι και άμα μού κάνει κούκου θα τραβιέται, νομίζω ότι μου πέφτει το πουλί (κι είναι και νύχτα εδώ, πού να το ψάχνω), νομίζω ότι θα βάλω το προφυλακτικό ανάποδα... ήδη νιώθω τα συμπτώματα της αναπαρθένευσης, έτσι υποχονδριακός που είμαι.

Καταραμένη συκιά!

sikia said...

niko lol!!!!

sraoshouli μου, θα σε μαλώσω! Αν νομίζεις με μια απλή ανάγνωση ότι επιτυγχάνεται η αναπαρθένευση είσαι γελασμένος. Θέλει μεγάλη θυσία, επιμονή και υπομονή. Και στην περίπτωση σου, καθότι μπερμπάντης, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος....
Επίσης δεν τίθεται θέμα να μεγαλώσει το πετσάκι ή να σου πέσει, γίνε και εσύ ριμπορν βερτζιν, μπορείς!!!