Wednesday, August 01, 2007

Sikia in Deutschland-Teil Zwei


Λατρεμένοι αναγνώστες, wie geht es Ihnen?
Ο μαραθώνιος που λέγεται μιτινγκς συνεχίζεται. Ο συνάδελφος φυσικά είναι μέσα στην υπερδιέγερση και εγώ με τα χίλια ζόρια κρατάω τα μάτια μου ανοικτά.
Το απόγευμα έχουμε δύο ώρες ελεύθερες και θα πάμε για ψώνια. Ο Νώντας μου ζήτησε να φέρω "σοκολάτες, σαλάμια και κανένα κινητό, αν είναι πιο φτηνά εκεί" ενώ η Τσουτσουνέλα μου ζήτησε μια στολή της Χάιντι. Εγώ περίμενα να συγκινηθούν που πάω στα ξένα, και όταν μου έδωσαν ένα κομάτι χαρτί υπέθεσα ότι θα έλεγε πόσο πολύ με αγαπούν, αλλά τελικά ήταν η παραγγελία με τα ψώνια τους να μη τα ξεχάσω. Απορώ αν θα μπορούσα να τα βρω όλα αυτά σε ένα μαγαζί να ξεμπερδεύω (και όχι δεν εννοώ sex shop).
Ο Γιόχαν δεν ήταν στη ρεσεψιόν όταν γύρισα, που να πήγε το Γερμανό υπάλληλο? Μήπως τους δίνουνε δωμάτια στο ίδιο ξενοδοχείο να ξεκουράζονται, και εν αγνοία μου, κοιμάται γυμνός στο διπλανό δωμάτιο?
Στο μιτινγκ οι Γερμανοί έμειναν ενθουσιασμένοι με την παρουσίαση και σύνεχεια μας έλεγαν Klasse. Πήγα να τους κάνω παρατήρηση ότι δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούνται τέτοιες εκφράσεις και πρέπει επιτέλους να δείξουμε και ένα επίπεδο-όχι επειδή μας βρήκανε μπριόζους να βωμολοχούν ασύστολα. Αλλά τελικά διάβασα στο λεξικό μου (how to get a german in your bed with 100 words) ότι Klasse σημαίνει η τάξη του σχολείου, αλλά και επιφώνημα που σημαίνει περίφημα, εξαιρετικά.
Τέλος πάντων, πάω να παρακολουθήσω το συνάδελφο στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, έχει ένα παγκάκι μπροστά και μπορείς να βλέπεις από το τζάμι όσους αθλούνται. Πήγα χτες και έφαγα τη σοκολάτα μου εκεί βλέποντας τους να σκοτώνονται.

7 comments:

billzouk said...

Αυτο τωρα που ο Νωντας εμεινε με την Τσουτσουνελα (που οσο να πεις ταιριαζουν κι ολας γιατι ειναι γεια σου both) ειναι καλο;
Δεν θελω να σου βαλω λογια, απλα να αισθανθεις πιο ανετα και να το γλεντησεις στο ντοιτσλαντ!

Ιφιμέδεια said...

Είναι φανερό ότι ο συνάδελφος προετοιμάζει το κορμί του γιά νύχτες αχαλίνωτου σεξ. Με ποιόν/ποιάν; My bet is on you.
Με την τσαχπινιά και την αθωότητά σου τον έχεις τρελλάνει.

Φάε σοκολάτα γιά να έχεις ενέργεια σε κάθε περίπτωση.

Μόνον προσοχή: στην επίμαχη στιγμή μην φωνάξεις Klasse διότι η Γερμανία είναι γεμάτη Έλληνες μετανάστες -ποτέ δεν ξέρεις...

Cookie Basher said...

Ε και τι, έτσι θα τελειώσει με το Γιόχαν; Περίμενα περισσότερα από σένα συκουλάκο μου!
Στην χειρότερη, σου μένει ο συνάδελφος. Επειδή τον κόβω και λίγο φλώρο, θα είναι πολύ εύκολο να τον μεθύσεις με μπύρες ;)
Μην ξεχάσεις να πάρεις γερμανικά λουκάνικα φεύγοντας! (αιχ ντας ιζ φαντάστιςς)

ethanandthecity said...

για μία ακόμα φορά Klasse συκιά μου Klasse!

ds said...

Έλα ρε Ethan!

Εγώ ήθελα να το πω αυτό!!!!!

sikia said...

billzoukouli μου, λες? Μη μου λες τέτοια!

Αχ ιφιμέδεια μου, δε ξέρω τι να κάνω με τον συνάδελφο, είναι μεν χοτ ως μπρατσάς, αλλά με εκνευρίζει. Δε ξέρω τι να κάνω.

cookie basherouli μου, εννοείται ότι θα πάρω λουκάνικα! με τον Γιόχαν δε νομίζω ότι ήταν γραφτό να γίνει κατάσταση...

ethanouli μου και dynxouli μου, λολ! ελπίζω να το εννοείτε με την καλή έννοια....

Alice said...

Πόσο σε ζηλεύω, συκιά μου, δεν φαντάζεσαι. Στην Γερμανία έχω ζήσει πολλάκις φοβερές (σεξουαλικές) διακοπές. Μακάρι να σου λάχει και εσένα κάτι Klasse, fantastisch, wunderbar, unglaublich μέχρι το τέλος!