Wednesday, August 29, 2007

Toilet

Ένας Γερουσιαστής, εδώ στη παγωμένη ξενιτιά, και συγκεκριμένα του Άινταχο, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μιννεάπολης, γιατί στις αντρικές τουαλέτες την έπεσε σε έναν του διπλανού καμπινέ, ο οποίος όμως ήταν αστυνομικός. Ο συγκεκριμένος Γερουσιαστής είναι συντηρητικός Ρεπουμπλικάνος ο οποίος πάντα μιλούσε με τα χειρότερα λόγια εναντίων των ομοφυλόφιλων και φυσικά ήταν πολέμιος του γάμου για γκεϊ αλλά και κάθε συνταγματικής κατοχύρωσης δικαιωμάτων στους γκεϊ.



Βγήκε σήμερα και έδωσε συνέντευξη τύπου (με τη σύζυγο του στο πλευρό του-βλέπε φώτο) και το βράδυ ενώ είχα ανοικτή την τηλεόραση και έδειχνε αποσπάσματα από τη συνέντευξη, ήρθε η Τσουτσουνέλα, η οποία δεν παρακολουθεί ειδήσεις καθότι είναι ρηχή και αμόρφωτη, και όταν τον είδε, σχολίασε "ααα κάτι μου θυμίζει αυτός." Τώρα προσπαθώ να εκμαιεύσω αν θυμάται να έχει παρθεί και με το γερουσιαστή του Άινταχο, ώστε να βγούμε στο CNN για καταγγελία, να πάρουμε και κανένα ρευστό για το λογαριασμό της μύτης του Νώντα. Αλλά φοβάμαι ότι δε θα θεωρηθεί έγκυρη μάρτυρας η Τσουτσουνέλα, καθότι έχει παρθεί με τη μισή Αμερική....

Η πλάκα είναι που κάθονται τώρα στα σοβαρά κανάλια (σοβαρά-ας γελάσω) και εξηγούν τους κώδικες επικοινωνίας για σεξ σε αντρικές τουαλέτες.



Μας έμαθαν τι σημαίνει να πιάνεις τον τοίχο από κάτω, να χτυπάς με τα πόδια σου δυο φορές, να βήχεις, να μουγκρίζεις, τόσοι κωδικοί, σου λέει, υπάρχουν για να σου πει ο διπλανός σου ότι το τινάζει το σακάκι. Τόσες λεπτομέρειες, τι να πω, είτε CNN έβλεπες, είτε τσοντοπεριοδικό διάβαζες το ίδιο και το αυτό.

16 comments:

fevis said...

Δεν ξέρω τι θα κάνετε με την μύτη του Νώντα, αλλά τουλάχιστον μάθατε και πέντε πράγματα...Ξέρεις τι είναι να χτυπάει τον τοίχο ο διπλανός στην τουαλέτα και εσύ να νομίζεις πως βρήκε κατσαρίδα και την σκότωσε?:-)

Tanila said...

Ναι, αλλά πότε θα μάθουμε τι δουλειά βρήκε ο Νώντας; Θα σκάσω!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Αν ποτέ βρει αγαπημένη Τανίλα, κηφήνας παιδί μου.

Μ' αρέσουν αυτά τα ξεμπουρδελέματα της Αμέρικα. ΛΟΛ

Τζεφέρης Πέτρος said...

χαχα! αυτό θα πει πολύπλευρη ενημέρωση και συ γκρινιάζεις? ααα!! θα σε μαλώσω ! τοσα πραματα εμαθες βρε παιδι!!!

:):):)

pixelcitizen said...

Τι τραβάνε κι αυτές οι καημένες οι γυναικούλες τους.
Την βλέπω πλάι του και νιώθω μέσα της να οργιάζει η επιθυμία να τον πνίξει μέσα στη χέστρα.
Μπαϊ δε γουέϊ, γιατί αυτή η κυρία μου θυμίζει μια απο εκείνες τις ιστορίες "ήταν δίδυμες και τις χώρισαν στη γέννα τους";

Είδωλο said...

Η δικια μου ερωτηση ειναι κατα ποσο δεν θεωρειται φετιχ το σεξ στον καμπινε, αν οχι απο θεμα απλυσιας αλλα απο τα μυρωδικα και μονον μετα δεν θεωρεισαι κοπρολαγνος piss scat κτλ?
Υuck...

ethanandthecity said...

καλά κι εγώ αναρωτιέμαι τι μπορεί να σκέφτεται αυτή η κακομοίρα (μωρή λούγκρα δε φτάνει που έχω να δω χαρά στα σκέλια μου από την εποχή του Νώε, με ξεφτυλίζεις και δημοσίως. Άμα σου ξαναδανείσω εγώ καλλύντικά μου να με χέσεις)

gay super hero said...

Και με γερουσιαστή η Τσουτσουνέλλα;;;;; Και συ μας την παρουσιάζεις συνέχεια για εντελώς χάπατο! Πρέπει νά σαι κακός άνθρωπος τελικά!

Πέρα από την πλάκα αυτές οι τακτικές των μπάτσων στην Αμερική που πάνε στις δημόσιες τουαλέτες και κάνουν παιχνίδι για να τσιμπήσουν καμια αδελφή και να τη στείλουν στο αυτόφωρο είναι να για να ξερνάς

guerrero7,62 said...

Γιαυτο υπερηρωα μην μαθω οτι χτυπουσες τα ποδια σου σε δημοσια αμερικανικη τουαλετα και ξηγηθηκες george michael μετα...
Καλα και ο ανθρωπΑς ειχε εντερικα προβληματα;
Και δυσκιλοιος και αδερφη;

revqueer said...

Αμάν πια! Έχουν καταντήσει μάστιγα αυτοί οι γκεϊ ρεπουμπλικάνοι! Από τον Ted Haggard υπάρχουν νεότερα; Παραμένει straight?

gay super hero said...

Είδατε που τον παρεξηγήσατε τον άνθρωπο; Απλά έψαχνε κάποιον να τον σοδομίσει μπας και θεραπευτεί η δυσκοιλιότητα;-)

guerrero7,62 said...

σοδομισει! LOL....
σοδομισται,κυναιδοι,αρσενοκοιται

gsus said...

sthn Ellada apagoreyetai to sex stis dhmosies toualetes h mono ekei sthn ameriki toxoun to xompu na bazoun mpatsous na thn peftoun se diashmous?

sikia said...

fevis μου, σωστό και αυτό, χτυπάει ο άλλος το τακούνι να τινάξει τη σκόνη και τον πάνε μέσα με συνοπτικές διαδικασίες.

tanila μου, σου υπόσχομαι τη Δευτέρα θα τα πω όλα.

παυλούκο μου, είναι τρελοί εδώ σου λέω.

οικολογούντες μου, η αλήθεια είναι ότι ενημερώθηκα.

pixelcitizenouli μου lol και καρα-lol!!!!

x-oyranoyli μου, και εγώ απορώ, μόνο να πιάσεις τον τοίχο της τουαλέτας είναι γιακ και ιουκ!

ethanouli lol!!

herouli μου, η Τσουτσουνέλα έχει πάει με χιλιάδες, με γερουσιαστή δε θα πήγαινε? Όντως, το ότι βάζουν αστυνομικούς σε τουαλέτες και πάρκα να κάνουν αυτή τη δουλειά, είναι αίσχος!

guerrero7,62 μου, λες να είναι εντερικό το πρόβλημα?

revqueer μου, έλα ντε, όσο λυσσάνε κατά των γκέι στις δηλώσεις τους, τόσο του δίνουν και καταλαβαίνει στις τουαλέτες!

gsus μου, σωστό το ερώτημα σου, δε ξέρω την απάντηση και ελπίζω κάποιος να μας ενημερώσει. Αλλά στην Ελλάδα οι τουαλέτες συχνά είναι σε τέτοια χάλια που δύσκολα πάει ο άλλος εκεί για τρελίτσες... Αλλά τι γίνεται με τα πάρκα (θα μου πεις έχουμε πάρκα?)... Τέλος πάντων, κάποιος να μας ενημερώσει για τη νομοθεσία, ίσως ο Πρόβατος που είναι πουτανάκος!

g for george said...

Πείτε με κακό άνθρωπο δεν με νοιάζει, αλλά δεν ξέρετε ΠΟΣΟ το φχαριστιέμαι όταν βλέπω τέτοια από θεοφοβούμενους συντηρητικούς.

Αμφιβάλλω αν είχε αποκαλυφθεί αυτό στην Ελλάδα. Ιδού και τα καλά του εξωτερικού.

divine mitsakos said...

giati, kai stin ellada den ekraksan ton ermo taksiarxo gia ena toso da stringaki?
stin ellada oi ypoyrgoi ta pswnizoyn ta tekna kai ta xalane sti villa, gi' ayto den tous pianoun ston kampine!
--
diladi ama bixeis enw kaneis tin anagki sou einai sinialo?
:)