Sunday, September 07, 2008

Call boy Ethan

Έχει πέσει πάρα πολύ δουλειά και εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος για δουλειά, θέλω διακοπές. Άσε που η στρίγγλα έχει τρελαθεί πια εντελώς, φωνάζει συνέχεια, άρχισε και τρώει και κάτι σπόρια σα πασατέμπους, για να αδυνατίσει λέει, και κάθε φορά μασουλάει και φτύνει καθώς φωνάζει. Στα μιτινγκς φέρνει και το μεσημεριανό της που είναι πάντα κάτι αηδιαστικοί χυλοί και κάτι περίεργα λαχανικά τα οποία μάλλον τα έχει στο ψυγείο της για πολλούς μήνες. Και με τα νεύρα της και τις φωνές της μας έχει όλους στη τσίτα και στη κατάθλιψη.
Ευτυχώς που έχω τον καλό και πιστό μου φίλο ο ethanoulis ο οποίος όποτε τον καλώ έστω και την τελευταία στιγμή, μπαίνει σε ένα αεροπλάνο και έρχεται να με δει. Έτσι και την Τετάρτη που τον πήρα τηλέφωνο, του πρότεινα να του βγάλω εισιτήρια να έρθει και δέχτηκε αμέσως. Περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο παθιασμένου και αχαλίνωτου σεξ και πριν λίγο ο ethanoulis πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής αφού του έδωσα και κάποια δώρα (δυο κουστούμια, ένα χρυσό ρολόι και ένα κάποιο χαρτζιλίκι..)

Έφτιαξα κάτι μάφινς με συνταγή ενός τύπου που με πήρε στο λαιμό του, γιατί τα μάφινς βγήκαν χάλια ενώ τήρησα με ευλάβεια και προσήλωση τις οδηγίες. Έτσι έκανα μια καλή πράξη, τα έβαλα τα μάφινς σε ένα πιάτο και τα πήγα δώρο στην Τσουτσουνέλα στον επάνω όροφο.

Υ.Γ. Μόλις τελίωσαν και τα VMA awards στο MTV και τα οποία ήταν πολύ μούφα....

10 comments:

Tanila said...

Φτου σας!
Πρόστυχοι!
Ελεεινοί!

oni said...

Den kserw giati, alla otan phga sto Wanted k eida thn kokkinomalla-proistameno tou prwtagwnisth, 8ymh8hka amesws th striggla! Ax sykia mou akomh ki otan de grafw se skeftomai! :P

P.S. Teloun ki alloi bloggers ayth thn yphresia "kalese me - eimai ekei?"?

P.S.2 Pws htan h Britney? :P

Unknown said...

H αλήθεια είναι ότι έκανα το πλήρες πρόγραμμα και μπορεί να επέστρεψα σε κατάσταση πλήρους αφυδάτωσης στα πάτρια εδάφη αλλά χαλάλι άξιζε τον κόπο. Με τον Συκιά μας συνδέουν δεσμοί φιλίας αλλά και ένα κτηνώδες πάθος που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του, από τότε που πρωτογνωριστήκαμε ως extras στα πλατώ του Ρετιρέ. Ah those were the times!

One Big DJ said...

Ftou sas! Lew ftou sas kai stous dyo sas! Giayto ethan & sykia den sikwnate tilefwna?? Eipame stous dyo tritos den xwrei alla mia eksairesi gia mena ton kalo sas fido me to kalosmilemeno kormoui den mporouse na ginei??

OLA STI XAROULA!

Είδωλο said...

Με εκδικηθηκες γιατι δεν ειχα θεωρημενο πασσαπορτι?

Θα μου το πληρωσεις αυτο να το θυμασαι.

Dr_MAD said...

α ώστε αυτό ήταν το συνέδριο που θα πήγαινες??? ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑΝΤΡΑ!

g for george said...

Άμα γνωριστήκατε στα πλατώ του Ρετιρέ, τότε είναι πάθος!

sikia said...

tanila you are jealous!

onouli μου τι γλυκούλης που είσαι!!! Η Μπρίτνευ δε τραγούδησε, μόνο εμφανίστηκε για να πάρει τα βραβεία, έχει αδυνατίσει και ήταν όντως καλύτερη από πέρσι!

ethanouli το κτηνώδες το πάθος είναι αυτό που με κάνει να ξυπνώ τα βράδια και να ψελλίζω το όνομα σου....

one big dj μου, έγιναν όλα τόσο γρήγορα, νεξτ τάιμ φορ σουρ!

x-oyranouli μου, σου είπα, φτιάξτα τα χαρτιά σου τα ρημάδια, και βγάλε τη τουριστική τη βίζα, πως αλλιώς θα έρθεις να με δεις?

madouli και αυτό συνέδριο ήταν, κατά κάποιο τρόπο δηλαδή....

george μου ότι είναι πάθος, είναι!

mahler76 said...

Δηλαδή έκανες σεξάικι με το τεκνό και είχες διάθεση μετά για WMA???

Anonymous said...

http://fuck-music.blogspot.com/ τα μαθες? Όοοοχι?! τα παλικάρια από το fmb έχουν γράψει πάλι τα κερατά τους στο http://fuck-music.blogspot.com/ και αυτήν την φορά έχουμε χιλιάδες τσάμπα downloads και τους Yeah Yeah Yeahs με το Fever To Tell , σου λέω θα διαβάζεις και θα χ...
μπες μπες μην το χάσεις http://fuck-music.blogspot.com/