Tuesday, September 16, 2008

Links

Η Sarah Palin, η σκύλα που έχει διαλέξει ο ΜακΚέιν για υποψήφια αντιπρόεδρο, είναι τόσο εκνευριστική, τόσο απελπιστικά συντηρητική και επικίνδυνη για αυτή τη χώρα. Με πιάνουν τα νεύρα μου όταν ακούω Αμερικάνους να λένε ότι τους είναι πολύ συμπαθής γιατί είναι η μέση Αμερικάνα, μια από αυτούς, μια μάνα με πέντε παιδιά, που πάει στις προπονήσεις των παιδιών και στην εκκλησία, και για κυνήγι. Έλεος δηλαδή!!! Από που και ως που θες ο πολιτικός σου ηγέτης να είναι σα και σένα? Αυτό τι σημαίνει, ότι θα καταλαβαίνει τα προβλήματα σου? Μα αν πιστεύεις ότι κάποιος σα και σένα θα ήταν ο πιο κατάλληλος ηγέτης, γιατί να μη βάλεις υποψηφιότητα για τον εαυτό σου? (Εγώ πάντως δεν την ακολουθώ αυτή τη λογική, γιαυτό και δεν έχω ανάγκη να δω πρωθυπουργό που να είναι γατούλα του σεξ). Η βλαμένη η Palin εκτός των άλλων χίλιων κακών που έχει, και κουφών απόψεων, είναι και υπέρ του κυνηγιού όλο τον χρόνο και υποστηρίζει το κυνήγι ζώων από ελικόπτερο με μπαζούκας, δεν δέχεται τη λίστα με τα προστατευμένα είδη που απαγορεύεται να γίνονται θηράματα και άλλα πολλά. Βέβαια εδώ μιλάμε για μια γυναίκα που θέλει να ποινικοποιήσει όλες τις μορφές εκτρώσεων, είναι κατά της αντισύλληψης, πιστεύει ότι ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν επιθυμία του Θεού κλπ κλπ, Άστα να πάνε τα νεύρα μου, σας αφήνω για σήμερα με χρήσιμα και ενημερωτικά λινκς:

Σας κλέβουν το σάντουιτς στη δουλειά και εσείς το μεσημέρι που έχετε λυσσάξει στην πείνα, ανοίγετε το ψυγείο και βλέπετε το σάντουιτς σας να έχει κάνει φτερά? Έχετε φίλους που έρχονται σπίτι και σας ανοίγουν το ψυγείο και τρώνε το σάντουιτς που ετοιμάζατε για βραδυνό? Μη στεναχωριέστε, γιατί τώρα υπάρχει λύση, τα Anti Theft Lunch Bags, που είναι σχεδιασμένα να δείχνουν τα σάντουιτς μουχλιασμένα.




Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.



Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στον ημιτελικό του Boccia στους Παρολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας. Εκπληκτικές φωτογραφίες από τους Αγώνες από την Boston Globe, εδώ.

11 comments:

Tanila said...

Αυτό το σακκουλάκι το χρειάζομαι επειγόντως.
Έχω πάρει ένα λαχταριστό και ολόφρεσκο σάντουιτς να κολατσίσω στη δουλειά και τρέμω μην έρθει και καλά "να με επισκεφθεί για ένα καφεδάκι" ο πρόβατος.

fevis said...

Χαχαχα!!Κορυφαίο σακουλάκι για σάντουιτς... :-)

ethanandthecity said...

Η Sarah Palin χρειάζεται λοβοτομή άμεσα

phoinix said...

επίσης η Πειλιν δεν πιστεύει στο global warming (!) λες και είναι εξωγήινο!
και λέει πως οι αλλαγές στο κλίμα είναι θέλημα θεού!
Ας τη μαζέψει κάποιος ρε παιδιά!!

Είδωλο said...

Kι εγω θελω τετοιο σακουλακι.
Επισης εχω να πω πως εγω ειμαι υπερ της Σαρας θα την ηθελα πολυ για γειτονισσα, το πρωι θα πινουμε καφε με την Ελενη και το απογευμα θα συζηταμε για το ποια ειχε την πιο ωδυνηρη γεννα.

Fun times.

One Big DJ said...

An ypopsiastw oti tha paei estw kala ayti i malakw ....grrr

Diladi ti skeftontai re pousti mou oi Amerikanoi wres wres????!!!

OBAMA DAGKWTO!

Ιφιμέδεια said...

Σαν τη φάτσα της Πάλιν είναι το σακουλάκι.

Γιάκιτυ γιακ...

Dr_MAD said...

Πάω να κάνω παραγγελίες χαχαχαχα

sikia said...

tanila μου, φυλάξου! Είναι ύπουλος και ποταπός αυτός!

fevis μου, όντως!

ethanouli μου, συμφωνώ! Η παλιοσκύλα!

phoinixouli μου, είναι εντελώς για δέσιμο.

x-oyranouli μου, λολ! Είσαι τρελός!

one big dj μου, δαγκωτό δε λες τίποτε!

ιφιμέδεια μου, σωστή η παρομοίωση!

madouli πάρε καμιά κούτα να έχουμε!

mahler76 said...

kaλά εγώ είμαι τέτοια πεινάλα που θα το έτρωγα μαζί με τι σακούλα.

Ιδομενέας said...

Η φράση "είναι θέλημα θεού" ήταν αρκετή για να την ΜΙΣΗΣΩ! Πραγματικά μας πηγαίνει ΠΟΣΑ χρόνια πίσω. Εποχές βυζαντίου και βάλε. Χριστιανοί, τι να περιμένει κανείς;