Monday, September 15, 2008

Όπως ίσως θα θυμάστε αγαπημένοι μου φίλοι, σας είχα πει σε παλαιότερο ποστ, ότι ένα από τα αντικείμενα διαμάχης στην ανελέητη και αδυσώπητη δικαστική μου διένεξη με τον πρώην μου, τον Πρόβατο Γαμικουλίδη, είναι μια σεμνή και ταπεινή βίλλα που έχτισα εγώ χάρη στο επιχειρηματικό μου μυαλό και τις εμπορικές μου δραστηριότητες όσο τα είχαμε. Χθες λοιπόν στο δικαστήριο και ενώ και ο Πρόβατος και εγώ με λύσσα διακηρύσαμε ότι η βίλλα ανήκει αποκλειστικά στον έναν ή τον άλλον, κατέθεσε ένας κύριος από το Κτηματολόγιο, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι η βίλλα είχε κατασχεθεί εδώ και ένα χρόνο από το κράτος και παραχωρήθηκε ως δωρεά στη Μονή Βατοπαιδίου. Οι σκηνές που ακολούθησαν στο δικαστήριο ήταν τραγικές. Εγώ έπεσα στα γόνατα και φορώντας ένα μαύρο φουλάρι που πάντα κουβαλώ μαζί μου, άρχισα να μοιρολογώ σα τη Μαρινέλα στο Άνοιξε πέτρα να διαβώ, ότι χάσαμε τη βίλλα. Η Tanila φώναζε στον Πρόβατο ότι δε τη νοιάζει που θα βρει τα λεφτά, αλλά πρέπει να την πληρώσει όπως ήταν η συμφωνία τους, και ο Πρόβατος μοίραζε κουπόνια για σεξάκη στους δημοσιογράφους. Ο κόσμος φώναζε συνθήματα κατά των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων και υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Όμως η δίκη συνεχίζεται και ακόμα και χωρίς τη βίλλα, η αλήθεια για τις συκοφαντίες του ποταπού Πρόβατου θα λάμψουν!!

Εδώ βλέπετε ένα παλαιότερο βίντεο κλιπ με τον Πρόβατο και τη Τανίλα σε ντουέτο, το οποίο έχω σκηνοθετήσει εγώ σε μια προσπάθεια να τους δώσω τη δυνατότητα να κάνουν διεθνή καριέρα (γιαυτό ξεκινούν το τραγούδι σε ρουμάνικα αλλά στη μέση το γυρνάνε στα ελληνικά) αλλά και για να δώσω μια ώθηση στον ελληνικό τουρισμό. Όπως είπα το βίντεο είναι πολλών χρόνων, γιαυτό η Τανίλα ήταν τότε ακόμα σχετικά νέα (στα 60 δηλαδή). Το τραγούδι δεν έγινε επιτυχία, γιατί οι συντελεστές δε περνούσαν καλά ως ομάδα (ο Πρόβατος και η Τανίλα τσακώνονταν για κάτι σάντουιτς) και αυτό πέρασε στον κόσμο.

17 comments:

Tanila said...

Moυ τη δίνει όταν το κάνεις αυτό.
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΒΙΔΕΑ!!!!!

hnioxos said...

"παλαμάκι-α, παλαμάκι-α, ίξω ντίρτια κι φαρμάκι-α"... Ελπίζω η προφορά στα Ρουμάνικα να είναι καλύτερη... Κατά τα άλλα το βίδεον είναι πολύ αξιόλογο με καταπληκτική φωτογραφία. Το πρότεινες στο Υπουργείο Τουρισμού;

Όσο γι αυτό που συνέβη στο δικαστήριο να είσαι ευχαριστημένος που η μο(υ)νή Βατοπεδίου (ή Σκατοπεδίου) δε σου πήρε και το βρακί! Αν και νομίζω ότι το να έμενες γυμνός εκεί μέσα καθόλου δε θα σε χάλαγε... Ή κάνω λάθος; Καλό τεκνό ο δικαστής;

Anonymous said...

Απλά ρησπέκτ. Είσαι θεός και θα του τα φας όλα του πρόβατου.

nanakos said...

Η Ντανίλα στα καλύτερα της. Είσαι όμως αχάριστος γιατί αν θυμάμαι καλά είχες κερδίσει 17 Mtv awards γι' αυτό το βίντεο. Υπάρχει Θεός και βλέπει!

Jimmy Rose said...

Απίστευτο βίντεο. Απορώ πώς δεν έγινε επιτυχία...
Μήπως να τους μηνύσεις και τους δύο που σου κατέστρεψαν την καριέρα με τους βεντετισμούς τους;

Alexandros said...

Sikia μου arrivederci! :-)

Είδωλο said...

Palamak-i-a?

συνθετη λεξη? Pali+malakia LOL

τι κανει η Θεσ/νικη καλα ειναι?

Φιλια σικιαγο.

fevis said...

Η Τανίλα είναι σχεδόν 90 πια.. Πως γίνεται τότε να ήταν μόνο 60?

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή Υπουργού Πηδείας:

Σας έυχομαι μέσα απο το πορφυρόν μου μούσι να δωθ'η ενα τέλος είς αυτην την δικαστικήν διαμάχην. Αν επιθυμήτε μπορω να σας στείλω την κυρα Φλάντζενα ως μάρτυρα κατηγορίας του κου Πρόβατου ή τον παπαγάλον μου κο Λεω ως δικαστικόν αντιπρόσωπον.

Λυεται η συνεδρίασις,
Dr.Φλάντζας

κος Λεό, said...

♫♫♫♫"Palamakia, palamakia!"♫♫♫
♫♫♫♫"Palamakia, palamakia!"♫♫♫

Anonymous said...

oh my god...nomizw ekapsa merikes elatontades egefalika kytara


anamartitos

chaos_onion said...

Άμα η Μονή έχει το "Χρυσόβουλο του Μωάμεθ" όπως είπε σήμερα ένας κύριος στη δουλειά, παίρνει ό,τι θέλει. Λυπάμαι.

g for george said...

Βρε Sykia μου, θα έπρεπε να διαλέγεις τους φίλους και τους εραστές, καλύτερα.. εσύ είσαι αυτή που καταλήγει πάντα πληγωμένη.

Shame on them!

sikia said...

tanila, ο 21ος αιώνας σου χτυπάει την πόρτα!

hnioxouli μου, ο δικαστής είναι ώριμος αλλά γοητευτικός...

anonymous μου, σε ευχαριστώ!

Νανάκο μου, ναι τα πήρα τα βραβεία, δε το αρνούμαι. Αλλά τι να την κάνω την καλλιτεχνική αναγνώριση όταν δε συνοδεύεται με εμπορική επιτυχία?

jimmy rose μου, μου φαίνεται έχεις δίκιο, τους χρειάζεται μια μήνυση!

αλεξαντρούκο, τι αρριβεντέρτσι, έχεις κάνει το μπλογκ σου πριβέ και δε μπορώ να το δω, με έδωσες στεγνά, θα σε δείρω στον ποπουλίνο!

x-oyranouli όντως η λέξη έχει αυτή την ετυμολογία που επισημαίνεις. Να σε πω, που λέμε και εμείς στη Θεσσαλονίκη, ακόμα στη συμπρωτεύουσα βρίσκομαι? Αχ άμα σε πιάσω στα χέρια μου που διαδίδεις ψευτιές!

fevoula μου, έχεις δίκιο, δεν ήθελα να την εκθέσω, 85 ήτανε, αλλά επειδή είχε παστωθεί στο μακιγιάζ είπα να της κάνω ένα κοπλιμέντο της δόλιας...

sikia said...

Δόκτωρα ναι χρειάζομαι τη συμπαράσταση σας, της συζύγου σας και του πουλιού σας (του Λεό εννοώ, μη παρεξηγηθώ)!

anamartitos, τα έχει αυτά η τέχνη!

chaos_onion μου, πέστο ψέματα!

πέστα george μου, shame on them δε λες τίποτε!

jorge said...

τι μπλογκάρα είναι αυτή Θε μου, τι έχανα τόσα χρόνια!

Dr_MAD said...

palamaria θα ήταν καλύτερο για πρώτο single