Friday, November 28, 2008

Thanksgiving 08




Σχετικά με τα Thanksgiving μου στην παγωμένη ξενιτιά, ισχύει το κάθε πέρσι και καλύτερα. Φέτος διάλεξα να γιορτάσω την σημαντική αυτή γιορτή στο σπίτι της Mrs Petrochilos με τον εραστή της και τον Ντόναλντ. Και επειδή κάποιοι από εσάς δε με διαβάζουν προσεχτικά και σε άλλο ποστ ρωτούσαν αν πρόκειται για τον Ντόναλντ Τραμπ (ναι x-oyranouli εσένα λέω) Ντόναλντ είναι ο Έλληνας που γνώρισα πρόσφατα που δουλεύει σε ξενοδοχείο και είναι ντροπαλός και μοιάζει με τον Ντόναλντ Ντακ. Και επειδή δε γίνεται κάθε φορά που θα κάνω αναφορά στο άτομο του, να λέω “ο Έλληνας που γνώρισα πρόσφατα που δουλεύει σε ξενοδοχείο και είναι ντροπαλός και μοιάζει με τον Ντόναλντ Ντακ” αναφέρομαι σε αυτόν ως Ντόναλντ (λόγω συντομίας, if you know what I mean).
Τι έλεγα, α ναι για το Thanksgiving.
Η Mrs Petrochilos είχε επίσης καλέσει και μια άλλη Ελληνίδα κυρία από την εκκλησία με το σύζυγο της και τη 16χρονη κόρη της. Εγώ έφτασα με τον Ντόναλντ και επειδή δε πάμε ποτέ με άδεια χέρια στα σπίτια που μας καλούν, έφερα μια σπανακόπιτα που την έφτιαξα με τα χεράκια μου (η συνταγή, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί, εδώ). Η Mrs Petrochilos έβλεπε τον Ντόναλντ για πρώτη φορά και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά του στο ξενοδοχείο. Ο εραστής της ήταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση και έπινε κρασί (εκτός από ανώμαλος βιαστής είναι και αλκοολικός, δηλαδή). Ύστερα από κανένα μισάωρο ήρθε και η άλλη οικογένεια, και καθίσαμε όλοι στο γιορτινό τραπέζι. Ξεκινήσαμε με το διαδικαστικό που πάντα τρέμω αυτή την ημέρα, που ο καθένας λέει για ποιο πράγμα είναι ευγνώμων. Το κακό σε ελληνοαμερικάνικα τραπέζια είναι που και οι ευχαριστίες είναι μισές στα ελληνικά και μισές στα αγγλικά. Έτσι ξεκίνησε πρώτη η Mrs Petrochilos η οποία είπε “I want to give thanks for my wonderful φίλοι and the wonderful ημέρα”. Ο εραστής της είπε ότι ευχαριστεί που μπήκε η Mrs Petrochilos στη ζωή του (μπλιαχ, ο ψεύτης, ο βιαστής). Η οικογένεια είπε ότι είναι ευγνώμονες για την υγεία, χαρά κλπ και κάτι είπε ο πατέρας για το γκαράζ που οι επιδιορθώσεις τελικά δε κόστισαν όσο φοβόταν αλλά δε ρώτησα για λεπτομέρειες. Σκέφτηκα προς στιγμήν να πω και εγώ ότι ευχαριστώ για την εγκυμοσύνη μου, αλλά επειδή μάλλον θα τελίωνε σε αυτό το σημείο η εορταστική ατμόσφαιρα και θα με πετούσαν έξω με συνοπτικές διαδικασίες, είπα τα συνηθισμένα (οι φίλοι, η σημερινή μέρα κλπ). Με αγωνία περίμενα να δω τι θα πει ο Ντόναλντ, γιατί πόσο αξίζει ένας άντρας το καταλαβαίνεις από δύο πράγματα, το πέος του και τι θα πει την ημέρα των ευχαριστιών. Ο Ντόναλντ είπε λοιπόν ότι είναι ευγνώμων για τους φίλους, την οικογένεια και που βγήκε ο Ομπάμα πρόεδρος. Μπράβο του! Μόνο που ο εραστής της Mrs Petrochilos σχολίασε ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη τραγωδία που συνέβη ποτέ στην Αμερική, αλλά να μη το συζητήσουν επειδή είναι γιορτινή μέρα (δηλαδή εκτός από βιαστής είναι και φασίστας ρατσιστής).
Η γαλοπούλα ήταν νοστιμότατη και γενικά φάγαμε μια χαρά. Σε κάποια στιγμή ο εραστής της Mrs Petrochilos και ο άλλος κύριος της οικογενείας άρχισαν να διαπληκτίζονται για το αν πρέπει ή όχι να επενδύσει η αμερικανική κυβέρνηση στις χρεωκοπημένες αυτοκινητοβιομηχανίες. Ο Ντόναλντ συζητούσε με τη μητέρα και τη κόρη για τα ξενοδοχεία και πως γίνεται η αξιολόγηση τους με αστέρια, και εγώ άκουγα την Mrs Petrochilos να μου αναλύει γιατί αξίζει να ψωνίζουμε σε μεγάλες ποσότητες και οικονομικά και να βάζουμε στην κατάψυξη προετοιμασμένο φαγητό. Δηλαδή με λίγα λόγια περάσαμε απίθανα. Ευτυχώς είχε πολλά γλυκά και καφέ και αφού σκάσαμε από το φαγητό (για επιδόρπιο έφαγα δύο κομάτια pumpkin pie, ένα κομάτι cherry pie με παγωτό και κάτι κουλουράκια και δύο εκλεράκια) ο Ντόναλντ με πήγε με το αυτοκίνητο του σπίτι μου. Ενώ είχα προετοιμαστεί να του πω να έρθει επάνω για καφέ (που θα οδηγούσε σε αχαλίνωτο σεξ) είχα φάει τόσο πολύ που αμφέβαλα αν θα μπορούσα να ανέβω τις σκάλες της πολυκατοικίας, οπότε του είπα αντίο και ότι θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να βγούμε ξανά (και έτσι ακόμα δεν έχω καταφέρει να καταλάβω αν με ποθεί κολασμένα ή όχι).
Και σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος δεν είχε σεξ η μέρα των ευχαριστιών… ☹

17 comments:

Nικόλας! said...

xaxaxa egw tha eimai o prwtos...ouaou...alla kala na patheis...etsiiii...giati me apeklises apo tin niki mou na erthw sto amerika...opote twra nisteia...xm

natasha hassiotis said...

εμ ήθελες γκόμενο, εμ έφαγες σαν το βόα το συσφιγκτήρα ένα βόδι ολόκληρο. μ' αυτά και μ' αυτά θα μείνεις με σαμπρέλες γύρω απ' τη μέση, και με την απορία...(Τι σασπένς είν' αυτό!)

comingThrough said...

aman... to kathistereis!!! stamata na tros kai ksemonaxiaseton:P
filakia:D

ΠΑΥΛΟΣ said...

Απαπα, που είναι η sexy sikia, που γνώρισα εγώ?

Jimmy Rose said...

Σαν να διάβαζα περιγραφή από 55χρονη γεροντοκόρη. Κρίμα, νέο παιδί...
Περίμενε να χωνέψεις και κάλεσε τον Donald σπίτι για να διαπιστώσεις το εάν και πόσο σε ποθεί.

Είδωλο said...

If I told you once, I've told you twice, για να οδηγησεις εναν αντρα στην κρεββατοκαμαρα σου θα πρεπει να του αφησεις ιχνη φαγητου.

Αν ησουν εξυπνη γατουλα θα ξερες οτι θα πρεπε να τον πασ καπου που το δειπνο σιγουρα δεν θα ειχε πετυχει (απο πλευρας φαγητου) οποτε μετα που θα σε πηγαινε σπιτι θα τον προσκαλουσε πανω για να φατε οσο εσυ θα σκαρωνες με τα χερακια σου μια ναζιαρα καραμουναδα πουτανεσκα.

me said...

Nai,alla efages kala!
Be thankful!!!

gnostosagnostos said...

ρε το φαι φταιει που δεν μας καθονται οι γυναικες????

One Big DJ said...

ax ti epathes....kolasmeno sex twra na ksexasteis!

ProFyLaKtiKo said...

περίμενα να συμβεί κάτι πιο εντυπωσιακό πάντως στο δείπνο σου! ίσως γιατί τις ευχαριστίες τις έχω συνδυασμένες με τα friends...

Marvin said...

you lived your american dream δηλαδη...

eClaire.. με λίγη σοκολάτα said...

Δεν ξέρω γιατί.. το μισώ το Thanks Giving! Τι είναι αυτό δηλαδή? Γιατί η Αμερικ(λ)άνα λογίστρια (η οποία έζησε 8 χρόνια στην Αμερική, τα λοιπά των 48 χρόνων της στην Ελλάδα) εν μέσω προτάσεων "Αχμ.. u know.. in States.. είναι αλλιώς!" με ζάλισε επί ένα μήνα ότι φτάνει το Thanks Giving??? Έκανα αμαρτία δηλαδή που πήγα για ψώνια στο Mall? Θα καώ στην κόλαση???? (επιτέλους :P)

vatraxokoritso said...

Πέρσι δεν είχες απλώς σεξ, είχες σεξ με Νώντα και άσπρη κάλτσα, αν θυμάμαι καλά...

sikia said...

νικόλα, εσύ ήθελες να έρθεις μόνο για λίγες μέρες για να μη χάσεις μαθήματα από τη σχολή σου και για να μη βαρεθείς, αχ πολύ με πίκρανες....

highvoltagepress, comingThrough τι να κάνω, αφού πείναγα....

Παυλούκο, έχω μαραζώσει από τις ερωτικές απογοητεύσεις...

Jimmy Rose μου, σε ευχαριστώ, με το κομεντ σου με βοηθάς πολύ...... να αυτοκτονήσω!

x-oyranouli, τι υπονοείς ότι δεν είμαι έξυπνη γατούλα?

me μου έχεις ένα δίκιο!

γνωστέ άγνωστε μου, δεν αποκλείεται!

One Big DJ-oulini μου, συμφωνώ, κολασμένο σεξ ΤΩΡΑ!

προφυλακτικούλη μου, αφού εδώ δεν είναι σιτ-κομ, είναι η λυπηρή πραγματικότητα...

marvinouli όντως!

eClaire μου, έχει και τα καλά της η συγκεκριμένη γιορτή, δηλαδή το ατελίωτο φαγητό...

βατραχοκόριτσο μου, πέρσι δεν έκανα σεξ με το Νώντα, γιατί και πέρσι ήμουν single.... με είχε ήδη απατήσει, είδες πως περνάει ο καιρός....

Tanila said...

Δε σου έχω πει να μη τρως τόσο πολύ;
Δεν είσαι εγώ.
Που τρώω τον άμπακο και είναι σα να έφαγα ένα γιαουρτάκι.

vatraxokoritso said...

o καιρός περνάει, όμως εμείς στα ίδια σκατά παραμένουμε...

Jimmy Rose said...

δεν ήταν τέτοια η πρόθεσή μου. Πιο πολύ ως reality check εννοούσα το σχόλιό μου. Και κυρίως για να το διαβάσω και εγώ μήπως και αλλάξω κάτι στη ζωή μου (που είναι πολύ πιο ανιαρή).