Thursday, February 19, 2009

Job

Τους δύσκολους καιρούς αυτούς που ζούμε δεν είναι κανείς να παραπονιέται για τη δουλειά του. Αλλά είναι φανερό ότι αυτό που βιώνω στη δουλειά δεν ταυτίζεται απόλυτα με το ιδανικό όραμα της εργασιακής ζωής που είχα υπόψιν μου. Και σας εξηγώ:

Η δουλειά που θα ήθελα να είχα:
Φτάνω στο γραφείο κατά τις 10μισι. Πηγαίνω κατευθείαν στο γραφείο του διευθυντή μου, του Clive Owen. Εκείνος με βλέπει και μου ζητάει να του φτιάξω καφέ. Με το που σκύβω να πιάσω τα φίλτρα της καφετιέρας, έρχεται από πίσω μου και αρχίζει να με φιλάει. Κάνουμε παθιασμένο, κολασμένο και αδυσώπητο σεξ 2 φορές. Μετά, από εξάντληση, ξαπλώνω στο δερμάτινο καναπέ και εκείνος με σκεπάζει με κουβέρτα. Κοιμάμαι για δυο ωρίτσες. Με ξυπνάει με ένα δίσκο στα χέρια με καφέ και κρουασάν. Καθώς μασουλάω το κρουασάν, μου ανακοινώνει ότι το βράδυ θα βγούμε για επαγγελματικό δείπνο με τον φίλο του το Τζορτζ Κλούνεϊ. Του κάνω μούτρα που δε μου το είπε από την προηγουμένη, να προλάβω να ετοιμαστώ, βγάζει από τη τσέπη του ένα διαμαντένιο κολιέ και ένα στρινγκάκι με Ζβαρόφσκι και μου τα κάνει δώρο. Του δίνω ένα φιλί και του ανακοινώνω ότι φέυγω να πάω σπίτι μου να ετοιμαστώ.

Η δουλειά που έχω:
Φτάνω στο γραφείο στις επτάμισι. Η στρίγγλα είναι ήδη εκεί και ήδη εκνευρισμένη. Έχουμε να ετοιμάσουμε ένα report. Ξεκινάμε με μιτινγκ όπου μας ανακοινώνει ότι όλα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι το απόγευμα αλλιώς θα μας κόψει τα πόδια. Αρχίζω να γράφω σα τρελός ενώ το τηλέφωνο χτυπάει ασταμάτητα. Η στρίγγλα ξαναεμφανίζεται και μας ουρλιάζει ότι στο λογιστήριο βρήκανε λάθη στο μπάτζετ του πρότζεκτ. Παίρνω τηλέφωνο τη κυρία του λογιστηρίου η οποία είναι δεύτερη εβδομάδα στη δουλειά και προσπαθώ να της εξηγήσω το προυπολογισμό, αλλά εκείνη δε μπορεί να ανοίξει το αρχείο γιατί δεν γίνεται τίποτε όταν πατάει το “little button”. Τη ρωτάω αν έσβησε κάποιες στήλες από τον προυπολογισμό και μου απαντάει ότι ναι, έσβησε τις τελευταίες τρεις στήλες γιατί δε χωρούσαν στην οθόνη της.
Προσπαθώ να πάρω βαθιές αναπνοές για να μη μείνω επι τόπου. Η στρίγγλα εμφανίζεται και μου ανακοινώνει ότι θέλει να της ετοιμάσω παρουσίαση για την επομένη. Της λέω ότι πνίγομαι και μου λέει, δε την νοιάζει, να μη πάω σπίτι μου αν χρειαστεί. Προσπαθώ να προλάβω όλες τις δουλειές γιατί στις 3 έχω μιτινγκ με ένα κύριο από την Οκλαχόμα ο οποίος προσπαθεί να μας πουλήσει κάτι μηχανήματα. Όσο εκείνος παρουσιάζει, η στρίγγλα μου κάνει νοήματα από το τζαμάκι να τον διώξω. Προσπαθώ ευγενικά να του πω ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσίαση και ότι θα τον ειδοποιήσουμε μια άλλη φορά, εκείνος συνεχίζει να μιλάει, η στρίγγλα μπουκάρει μέσα και μας λέει να τελιώνουμε. Ο Οκλαχομιώτης φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες, η στρίγγλα μου κάνει παρατήρηση ότι πρέπει να κρατάω τα μιτινγκς με πωλητές μόνο 5 λεπτά και με ρωτάει που είναι η παρουσίαση της. Ακυρώνω σχέδια για κινηματογράφο και κάθομαι στη δουλειά μέχρι τις 10 το βράδυ.


Υ.Γ. Το highlight της ημέρας μου ήταν βέβαια όταν διάβασα στον Perez Hilton για τη Καλομοίρα (αν και την έθαψε τη καημένη) εδώ.

13 comments:

apparos said...

εισπνοή, εκπνοή!
υπερωρίες τουλάχιστο;

η δουλεία που θα ήθελες να είχες είναι ένας στόχος! Συνέχισε να τον επιδιώκεις!!

Καλημέρα-Καλησπέρα-Καληνύχτα, τι ώρα είναι εκεί.

natasha hassiotis said...

έπρεπε να του πεις του Οκλαχομιώτη, να σου πω, η σκύλα δε θέλει τα μηχανήματα, μη σκας, κάτσε να της τη σπάσουμε, να πούμε για το μιούζικαλ Οκλαχόμα με τη Σίρλευ Τζόουνς, κι απ' το τζαμάκι να νομίζει η στρίγγλα ότι λέμε για δουλειές καλέ μου βλάχε με τα κουδούνια.

Anonymous said...

Ε λοιπόν...είσαι το κάτι άλλο! Σου χαρίζω την κουβέρτα μου έτσι επειδή σε συμπονώ.... http://www.instructables.com/id/Snugglebag/ φιλιά απ' την πατρίδα

ProFyLaKtiKo said...

αυτή η σκύλλα είναι πολύ bitch τελικά (ώπα τι έγραψα, πλεονασμός;)

μην ανησυχείς συκιούλα μου, θα δεις. είδα στοόνειρό μου πω ςμια μέρα η σκύλλα σε ερωτεύτηκε παράφορα και σου έκανε όλα τα χατίρια. θα δεις. όλα θα φτιάξουν

Anonymous said...

Α να χαθείς.
Σε λίγο θα με κάνεις μέχρι και να σε λυπηθώ!

btw. Σήμερα έχω πάπια καραμελωμένη με.. συκα. Wanna join?

xipasmenos said...

Dikio exei gia kalomoira!

Dr_MAD said...

Ασε φίλε μου συκουλίνο, όλα τα παιδιά της ξενιτειάς μας έχουνε του κλωτσου και του μπατσου. ουτε να μας γαμήσουν ένα πράγμα. ασε ασε...

υπομονή καλό μου και όλα θα στρώσουν. η οικονομική κρίση θα κάνει τη στρίγγλα να πάθει εγκεφαλικό και να μεταναστεύσει στο Τζιμπουτί

*Καλομοίρα rocks

Anonymous said...

na mai kai gw......kale ti kala pou pernate sti douleia;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;pragmatika auti i skula ksereis ti thelei;kapoion na tin gam...mpas kai iremisei giati exei polla neyra kai mallon exei na to kanei apo ton kairo tou nwe......xaxaxaxaxaxaxa

Είδωλο said...

Τι λες αγαπη μου, εξ'ιδιων κρινεις τα αλλωτρια?

Επειδη θελουμε να διωξουμε εσενα στο Τσιμπουτι δεν σημαινει οτι ειναι ιδια κατασταση για ολους.

Η Συκια τουλαχιστον προσφερει σεξ και εχει και τον τιτλο "γατουλα του σεξ", εσυ το μονο τιτλο που μπορει να παρεις ειναι, αναπληρωματικια Gay Greece in Denial.

LOL

Καλομοιρα Sucked.

gnostosagnostos said...

μια χαρα εισαι βρε!να σου πω για μενα που απο της 7.30 εως τις 6 (στην καλυτερη) κολλαω σαν τον μαλακα σιδερα?

sikia said...

apparouli η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

highvoltagepress μου, το μιούζικαλ αν κάναμε, η στρίγγλα θα μας σούβλιζε!

depy how sweet!!! :*

profylaktikouli μου γλυκέ, αν η στρίγγλα δείξει ευγένεια και καλοσύνη, θα ταραχτώ πολύ!

bibi μου, μου αρέσει που τρως σύκα συχνά πυκνά! Πονηρούλη!

xipasmenos μου, ναι έχει δίκιο δυστυχώς!

Johnny μου welcome! Αυτό θέλει αλλά ποιος θα της το δώσει?

x-oyranouli lol!

γνωστέ άγνωστε μου, κουράγιο και εσύ και εγώ, όλοι μας στη δουλειά και στον αγώνα!

mahler76 said...

εγώ πάλι που κάyλωσα με την dominatrix την στρίγκλα έχω πρόβλημα?

Katerina said...

Ε εντάξει μωρέ, πηδήσι στην imaginary δουλειά, πηδήσι και στην πραγματική. Δεν είναι και για πεθαμό! Κλείσε τα μάτια και βάλε τη φάτσα του Κλάιβ μπροστά στην αφεντικίνα και να δεις που όλα θα μοιάσουν ευθύς καλύτερα!