Sunday, January 16, 2011

χάπυ νιου γίαρ (και νιαου γίαρ)

Happy New Year (με μια μικρή καθυστέρηση οι ευχές)!

Τα Χριστούγεννα τα πέρασα στην ξενιτιά και στη μοναξιά. Ο Ιρλανδός αποφάσισε να πάει πίσω στο Δουβλίνο για ένα μήνα σχεδόν αφήνοντας με σα τη καλαμιά στον κάμπο. Έτσι πέρασα και ανήμερα Χριστούγεννα και παραμονή Πρωτοχρονιάς με την Mrs Petrochilos και τον εραστή της.
Ο Ιρλανδός (ο οποίος επιστρέφει αύριο) ποιος ξέρει σε τι ακολασίες έχει επιδοθεί στα μπαρ του Δουβλίνου. Βέβαια την Πρωτοχρονιά έστειλε SMS “fireworks in the sky, lets fuck” το οποίο επιβεβαιώνει ότι είναι ένας ποιητής. Όμως μου μπήκαν και ψύλλοι στα αυτιά ότι μπορεί να σκόπευε να το στείλει το μήνυμα αλλού, σε κάποιον άλλο Ιρλανδό φίλο από τα παλιά, συμμαθητή ή συγκρατούμενο στις φυλακές από το παρελθόν. Διότι αν στέλνεις μήνυμα σε κάποιον που είναι 10 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, δε λες “ας το κάνουμε”, λες “αχ μου λείπεις και δε μπορούμε να το κάνουμε”. Αλλά ας το παραβλέψουμε. Με την έναρξη του 2011 έγινα για άλλη μια φορά reborn virgin, και θα ακολουθήσω το δρόμο της αποχής και της αγνότητας. Κυρίως διότι σε μια στιγμή αδυναμίας έκανα ένα μικρό παράπτωμα. Όπως έχω αναφέρει παλαιότερα, συμμετέχω σε ένα book club όπου κάθε μήνα συζητάμε ένα βιβλίο που όλη στην ομάδα έχουμε διαβάσει και αυτός που διαλέγει το βιβλίο φιλοξενεί τους άλλους στο σπίτι του (τι φταίω που είμαι των τεχνών και των γραμμάτων). Τέλη Δεκεμβρίου ήταν η σειρά μου να φιλοξενήσω τους υπόλοιπους. Και επειδή ως Έλλην το θεσμό της φιλοξενίας τον τιμώ, φρόντισα να έχω μέχρι και του πουλιού το γάλα (no pun intended). Αφού το συζητήσαμε το βιβλίο μέχρι θανάτου (το οποίο by the way ήταν το Freedom του Franzen που το συνιστώ ανεπιφύλακτα) και φάγαμε και ήπιαμε, άρχισαν να φεύγουν ένας ένας οι καλεσμένοι. Στο τέλος έμεινε μόνο ένας, που τον γνωρίζω εδώ και καιρό (σοβαρό παιδί και από σπίτι). Τον ρώτησα αν θέλει λίγο καφέ, μου είπε ναι, πήγα μέσα να φτιάξω τον καφέ, γυρνάω με το φλιτζάνι στο χέρι και είναι στον καναπέ με το παντελόνι κατεβασμένο. Αφού όπως προείπα τη φιλοξενία τη θεωρώ ύψιστη αρχή, τι να έκανα ο host(ες). Όμως περασμένα ξεχασμένα, κυρίως διότι έγινα πάλι reborn virgin, και έτσι δε χρειάζεται να μάθει τίποτε ο Ιρλανδός.

Επίσης να σας αναφέρω ότι είδα τόσο χιόνι στις γιορτές όσο δεν έχει δει η πολική η αρκούδα. Χιονοθύελλες η μία πάνω στην άλλη, για να καταλάβετε δεν έκαναν ντελίβερυ στη γειτονιά μας οι πιτσαρίες λόγω χιονιού για τρεις μέρες (κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα μέρη μας). Ευτυχώς έχουν αρχίσει να λιώνουν σιγά σιγά….

25 comments:

Anonymous said...

να μην αργείς να γραφείς τόσο πολύ. την ίδια στέρηση που νιώθεις εσύ για τον απόντα Ιρλανδό αισθάνομαι κι εγώ όταν δεν γράφεις. και δεν συμμετέχω και σε κανένα book club μόνο σε κάτι pizza leaflet clubs που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι το ίδιο.

BLUEPRINTS said...

καλή χρονιά και χρόνια σου πολλά καλό μου, μη σε φάει κι η στέρηση όμως, κάνε κάτι κι εσύ περιμένοντας τον Ιρλανδό, φιλιά

Hfaistiwnas said...

πωπω μα τρεις μέρες; χαχαχαχαχα!
Εντάξει βρε, νιώσατε και λίγο σπιτόγατοι!!!
Μακριά ο ένας από τον άλλο; Τι κρίμα.. εύοχομαι του χρόνου να είστε μαζί!

Anonymous said...

Eisai mia tsoula!! Kala mou ta 'lege o Provatos!!

Anonymous said...

He cheated on you, you cheated on him... What a nice & healthy relationship! Kudos on perpetuating the stereotype that gays screw around and can't be in a committed relationship.

g for george said...

Καλή χρονιά και όντως, μην αργείς να γράφεις.

sikia said...

anonymous μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

blueprintsouli καλή χρoνιά και σε σένα και πολλά φιλάκια!

ηφαιστιωνάκο, άστα τρεις μέρες αποκλεισμός, ευτυχώς είχα τα κατάλληλα DVD να δω!

anonymous 2 ε όχι και τσούλα. Ο ποταπός διαδίδει συκο-φαντίες!

anonymous 3, I guess we have to interact in English? I had not realized that it was upon me to define the gay archetype for relationships. Now that I realize what I do is generalizable to all gays, I will lead a life of abstinence. I have a straight cousin who cheated on his girlfriend, does that perpetuate that straights screw around as well?

george μου γλυκέ, καλή χρονιά και σε σένα!

Voutyro said...

Μια χαρά βλέπω σου μπήκε η χρονιά!! Μήπως να ξαναβρεθείς με τον "βιβλιοφάγο" να σου φύγει και η στέρηση από τον Ιρλανδό; Άσε που σίγουρα έτσι θα πατσίσετε γιατί σιγά μην έκατσε ήσυχος αυτός ένα μήνα στο Δουβλίνο...

Μαρουλι said...

εγω παντως δεν θα πω τιποτα για το παραστρατημα σου.. στο κατω κατω εσυ φταις που εισαι καλη οικοδεσποινα;τα αναλλοίωτα ελληνικά γονιδια..

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός said...

Ο αγγλόφων ανώνυμος πώς εδιάβασε το κείμενόν σας; Το έβαλε εις το babyliss ή babelfish - πώς στο καλό λέγεται;
Οφείλω να ομολογήσω ότι η επαναλαμβανόμενη αναγέννησίς σας είναι εντυπωσιακή. Αφρόλουτρον με υαλουρονικόν οξύ κάνετε;

ComeOutOfYourHomophobicCloset said...

Dear anonymous, if you wanted to be homophobic there's tons of posts with gay photography on this blog, you could have easily applied your narrow-mindedness there. Plus it would have been far more self-conscious and honest.

mahler76 said...

είσαι λίγο πόρνη αλλά μου αρέσεις χαχαχαχ

Unknown said...

όπα..στάκα...κάτσε λίγο! σε λένε πόρνη (mahler ντροπή!) και τσούλα και οφείλω να επέμβω! τσούλα ήταν ο τύπος που κατέβασε τα βρακιά του!εσύ έπραξες σαν φυσιολογικός θερμόαιμος άνθρωπος! (no pun intented! i loved that!)και γω το ίδιο θα έκανα μη σου πω και χειρότερα!κ αν αυτό μας κάνει τσούλες so be it!!!

bi bi my darling said...

τσούλε anonymous 3!

Anonymous said...

από πότε η σεξουαλική καταπίεση προς επίτευξη της αποκλειστικότητας είναι μια αυταπόδεικτη αξία? και από πότε συνδέεται με τόση ευκολία με την πίστη, τη θρησκευτική πίστη την όποια πίστη? για αυτό φτάσαμε στις μαλακίες που φτάσαμε και για αυτό και οι χωρισμοί κάνουν τόσο πάταγο. ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δεν είσαι το άγαλμα του θεού και δεν γίνονται θυσίες στα πόδια σου παρά μόνο καίγονται μερικά άθλια πατσουλιά. έλεος.

Anonymous said...

Πόσο θεός είναι ο από πάνω ανώνυμος. Χαθήκαμε όλοι στα θέσφατα της κάθε ηθικής κι έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Αστο καλο.

ο άη-Δίας said...

σεβασμός,πίστη,αξιοπρέπεια ..
ωραίες κενές όσο και κοινές λέξεις, για να καλύψεις τη σαπίλα.
η δύναμη που κάνει τον κόσμο να γυρνά, δεν είναι το χρήμα, μήτε ο έρως, μα ούτε και η γνώση.
είναι η ανθρώπινη ανοησία.
ακάματη,απόλυτη,αθάνατη.
και εγώ ο πιο ηλίθιος,ο πιο ηλίθιος απ'όλους τους σοφούς μαζί.

( μετά το λιώσιμο των πάγων, τί; )

Anonymous said...

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΙΤ 100% ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ..ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..

Anonymous said...

αν ανακαλύψω ότι όλα αυτά είναι ψέμματα που γράφονται σε αυτό το μπλογκ θα διαταραχθεί σφοδρά η αίσθηση που έχω περί πραγαματικότητας και νομίζω ότι θα λυπηθώ. και είμαι στρειτ 49%, νομίζω.

Anonymous said...

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΟΘΕΙ. ΕΓς ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑ ΑΝΕΤΑ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ.

Σουσουράδα said...

Χαχαχα, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, μικρή μου συκιά έχεις σπείρει διχόνοια στο διαδίκτυο!
Ποστ για του Αη Βαλεντίνου δεν έχει;;

Anonymous said...

τιποτα δεν ειναι ψευτικο σε αυτο το μπλογ παιδες, απλα δε γινεται στ΄αληθεια. αλλωστε τι ειναι ψεμα, εκτος απο μια καλα καμουφλαρισμενη αληθεια; και σας μιλα ενας 1000% zenspermier.

Anonymous said...

αυτό είναι το καλύτερο μπλογκ όλων των εποχών.

Anonymous said...

ma poy xathikes? mpaino kathe mera mpas kai do kati alla tipota?ta xionia akoma na liosoyn,konteyei kalokairi.edo sthn ellada liosane pantos kai kalokairiazei.

maximos said...

exoume pathei steritiko sundromo,emeis oi pistoi sou...grapse mwrh kana neopost giati tha mas mazepsoun san ta tzankia--ante,perimenoumeeeeeeeeeeeeeee