Wednesday, November 01, 2006

Halia-ween

Χθες στο γραφείο γιορτάσαμε το Halloween.
Και οι περισότεροι συνάδελφοι είχαν ντυθεί σκελετοί, φαντάσματα και νυχτερίδες και ήμασταν μέσα στην καλή χαρά. Φέρανε και σοκολατάκια, καραμελίτσες και ντόνατς για να δώσουμε ακόμα περισσότερο εορταστικό χαρακτήρα στα γκρι γραφεία τα οποία τα είχαν στολίσει με κολοκύθες. Με έπιασε κατάθλιψη- δε τα μπορώ αυτά καθόλου. Εδώ δε μπορώ το Holiday Party των Χριστουγέννων πόσο μάλλον αυτό....Και να βλέπεις συναδέλφους να κάνουν τη μούμια ή να φοράνε κερατάκια και ουρά ότι και καλά είναι ο διάβολος (συγκεκριμένα η στρίγκλα του γραφείου το φόρεσε αυτό). Αφού μωρή στρίγγλα το ξέρουμε ότι είσαι του διαβόλου, τι μας φόρεσες και τα κέρατα? Αυτά στα φοράει ο άνδρας σου καθημερινά! (πω πω χάλια τα νέυρα μου, δεν είμαι καλά)

Εγώ δε το μπορώ το Halloween (ούτε οι Απόκριες μου αρέσουν) και όταν τα παιδάκια χτυπάνε την πόρτα και σα χαζά λένε Trick or treat είμαι από αυτούς τους στριμένους που ρίχνουνε τα σοκολατάκια με νεύρα στα κουβαδάκια των παιδιών και τους κλείνουν τη πόρτα στα μούτρα. Έχω σκεφτεί πολλές φορές σενάρια στο μυαλό μου για να σοκάρω τα παιδάκια τα οποία δεν έχω όμως πραγματοποιήσει (πχ χθες ήρθαν κάτι χαζά με τον πατέρα τους ο οποίος ήταν hot, και σκέφτηκα στην ερώτηση trick or treat να απαντήσω «I will treat your daddy to his best sex of his life”, αλλά φοβήθηκα ότι θα έρθει η church group της γειτονιάς και θα μου κάψουν το σπίτι-γιαυτό το λόγο δεν πραγματοποίησα και την άλλη μου ιδέα να βάζω στα κουβαδάκια δονητές αντί για καραμέλες). Φυσικά για να μου γίνουν τα νεύρα τσατάλια, και αφού χτυπάγανε το κουδούνι ασταμάτητα, μου χτυπάνε δύο κοριτσάκια με το μπαμπά τους (αυτός πάλι καθόλου hot) τα οποία ήταν ντυμένα μαζορέτες. Κοτάζω τον μπαμπά ο οποίος φορούσε κονκάρδα που έλεγε «Support Bush, support the troops.” Καλά άνθρωπε μου, έχεις δικαίωμα στην προφανώς γελοία άποψη σου, αλλά έβαλες την κονκάρδα όταν συνοδεύεις τα παιδιά σου από σπίτι σε σπίτι? Το μόνο κοστούμι που άξιζε βραβείο ήταν ένα κοριτσάκι που είχε στα χέρια του μια μαύρη κούκλα και όταν τη ρώτησα τι ντύθηκε, μου είπε Μαντόνα.

5 comments:

demonia said...

Το εν λόγω κοριτσάκι τα σπάει!

Katerina said...

Μπαχαχα Μαντόνα!
Εγώ πάλι ντύθηκα Αντζελίνα Τσουλί, συνδυασμός κορσές ροδόχρους, γόβα στιλέτο σε κόκκινο λουστρίνι και τρία πλαστικά μωρά παραμάσχαλα. Αξεσουάρ μπόνους: σούπερ μπαταλογκόμενος με γυαλί αμερικανού μπάτσου. Χάρμα είμανε, χάρμα.

Provato said...

μπεεεεε μπεεεε αγόρι μου όμορφο, μην μου τσατίζεσαι με τίποτα, εγώ είμαι εδώ και όλα θα τα φτιάξω!!

:-)))

sikia said...

demonia, όντως!!
katerina μου, τέλειο το outfit της Τσουλί!!
Προβατούκο, αν δεν είίίίχα και σέεεεενανε τι θα ήμουν στη γηηηηηηηη.....

ΓΝΩΜΗ said...

!!!!!!!!!!!!!!