Thursday, March 01, 2007

Ανοιχτή επιστολή προς Πρόβατο

Αξιότιμε Πρόβατε,

Συχνά πυκνά έχεις υπονοήσει με σχόλια σου ή και ξεκάθαρα κατηγορήσει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης μας σε απατούσα με άλλους άνδρες. Αυτό είναι ψέμα! Ποτέ δε πήγα με άλλο άνδρα όσο τα είχαμε. Χωρίσαμε εκείνο το βροχερό βράδυ της Τρίτης και ενώ εγώ έπλενα τα πιάτα, έφυγες παίρνοντας μαζί σου το ταψί με την τυρόπιτα Κιχι που είχα φτιάξει (εκείνη που έχει το τραγανιστό φύλλο, που κάνει κρίτσι κρίτσι και έχει και κασέρι μέσα), μια σακούλα Πακοτίνια και 14 ευρώ από το πορτοφόλι μου. Από τότε δε σε ξαναείδα….

Δε ξέρω τους λόγους για τους οποίους με εγκατέλειψες (αν και έχω κάποιες υπόνοιες, μια και το προηγούμενο βράδυ διάβασα κρυφά στο κινητό σου ένα μήνυμα που σου είχε στείλει κάποιος Μπομπ και έλεγε να περάσεις από το μαγαζί να φάτε καβουροπάττυ).
Έπρεπε να είχα ακούσει τη φίλη μου τη Γωγώ Αντζολετάκη, η οποία από την αρχή μου έλεγε ότι θα με πληγώσεις και πάντα αγανακτούσε με τον βάρβαρο και άδικο τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφερόσουν. Μετά το χωρισμό ξενιτεύτηκα για να σε ξεχάσω, αλλά δε τα κατάφερα ούτε και εδώ, μακριά σου, στα παγωμένα αφιλόξενα χώματα.

Όμως σε παρακαλώ μη ψεύδεσαι και λες ότι σε απατούσα, γιατί βάζεις ψύλλους στα αυτιά αναγνωστών-θαυμαστών μου, στους οποίους έχω τάξει απόλυτο μονογαμικό έρωτα και αρχίζουν και με υποψιάζονται για απιστία. Και αυτό δεν είναι σωστό!

Μετά τιμής

sikia

18 comments:

Ιφιμέδεια said...

Άπληστο Πρόβατο ήταν ανάγκη να πάρεις και τα Πακοτίνια;;;


Where is this world going to?

(Γωγώ αν διαβάζεις σε λατρεύουμε!)

Provato said...

δε το πιστεύω ότι είναι δυνατός ένας άνθρωπος που είχα μέσα στην ζωή μου να μπορεί να μου φέρεται έτσι. Από τότε που πήγες στην Αμερική έγινες εντελώς Alexis Colby, θα κάνεις τα πάντα για να μην χαλάσεις την εικόνα σου.

Σε ρωτώ λοιπόν ευθέως:

είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι πολλάκις γυρίζοντας από την φάμπρικα σε έβρισκα στο ντους παρέα με τον ηλεκτρολόγο;

είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι μία μέρα που είχα πάει super market το παλικάρι στα τυριά μου έδωσε το σώβρακό σου να σου το επιστρέψω που το είχες ξεχάσει σπίτι του;

είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι η Γωγώ Αντζολετάκη σου έκανε πλάτες για να πηδιέσαι;

είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι είχα βγάλει σπυρί στο πουλί και δεν μου στάθηκες γιατί πήγαινες στον ταξίαρχο που με απατούσες εκείνη την εποχή;

Μην το ακούτε αναγνώστες. Ήμουν ένας άντρας λεβέντης μέχρι εκεί πάνω και από το κέρατο πέρασα τέτοιον πόνο που μάζεψα κι έχω γίνει μισή μερίδα (ευτυχώς το τεράστιο πουλί μου δεν επηρρεάστηκε...)
... δεν στο έχω πει ποτέ αλλά αν δεν είχαμε μαζί την συνδρομή στο Μπομπ Σφουγγαράκη club μάλλον δεν θα ήθελα να έχω επαφή μαζί σου.


Μπεεεεε τέρμα τα ψέματα. ώρα να μάθει ο κόσμος την αλήθεια για αυτή τη σχέση.

Provato said...

όσο για τα Πακοτίνια, τα πήρα για να έχω κάτι να μασουλάω μέχρι το σταθμό του τρένου.

και η πίτα σου είναι ΑΠΑΙΣΙΑ!


(η πίπα σου πάλι όχι...)


χεχεχε χοχοχο χιχιχι

Dastardly Kinkajou said...

τσ τσ τσ ένας άνθρωπος του επιπέδου σου πρόβατε να κάθεται να ξεκατινιάζεται και να βγάζει τα άπλυτά του στη φόρα σαν καλεσμένος του Χεράλντο! Μα πού θα φτάσει επιτέλους η απομυθοποίηση των ειδώλων στις μέρες μας;

Anonymous said...

Αχ πολύ με στεναχωρείτε....δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός, θα μείνω στη μέση και αναλόγως τι θα προσφέρει ο καθείς...

enteka said...

άλλα μου έλεγε προχτές η Βίκυ Βανίτα πάντως...

Loucretia said...

Μπορειτε καθε φορα που χωριζετε ν' αφηνετε ησυχες τις τυροπιτες;; ελεος πια, λυπηθειτε τους αναγνωστες σας! :-ΡΡΡ

BLUEPRINTS said...

με έχετε μπερδέψει ρε παιδιά, τελικά ποιός ήταν ο πιο κερατάς; (αν θυμάστε δηλαδή ποιός έριχνε το περισσότερο κεράτωμα) - τέλος θα παραμείνω ουδέτερος όπως το Μαράκι και θα αναμένω προσφορές...

sikia said...

ιφιμέδεια μου, αυτό λέω και εγώ!

Πρόβατε, αμάν πια η καχυποψία σου! Σου έχω εξηγήσει χίλιες φορές ότι ο ηλεκτρολόγος ήταν και υδραυλικός και μπαίναμε στη ντουσιέρα για να τεστάρουμε τους σωλήνες. Και βγάζαμε τα ρούχα μας για να μη βραχούμε. Όσο για το παιδί στο σουπερ μάρκετ και τον ταξίαρχο είναι όλα ανυπόστατα.
Αλλά πως τολμάς να λες ότι η πίτα μου είναι απαίσια, που έρχονται από όλο τον κόσμο για να τη δοκιμάσουν? Και η Βέφα και ο Μαμαλάκης έχουν βάλει δικούς τους να μου κλέψουν τη συνταγή! Αχ είσαι σκληρός και άδικος!

μαράκι και blueprints, να μην είστε ουδέτεροι, να είστε με το μέρος μου γιατί είμαι το θύμα της ιστορίας. Και όπως λέει και ο entekoulis, η Βίκυ η Βανίτα μπορεί να σας πει το τι τράβηξα (την είχε πάρει και αυτήν ο Πρόβατος βέβαια....)

dastardly kinkajou, επειδή έχει πέος 40 εκατοστά, δε σημαίνει ότι είναι και ο Γκάντι.

loucretia μου, σύντομα θα δημοσιεύσω στο μπλογκ αυτό τη μυστική συνταγή της τυρόπιτας.

Provato said...

μαράκι, είναι δυνατόν εσύ να μην με υποστηρίξεις... εσύ το δεξί μου χέρι στην Νέα Υόρκη - που ετοιμαζόμουν να σου δώσω άυξηση; εεεεεεε; Μπεεεε;

blueprints από εσένα δεν το περίμενα.... αυτή η σχέση, η σχέση μας θα μπει σε άλλες βάσεις από τούδε!

dastardly μην με ξεσυνερίζεσαι, αλλά πρέπει κι εγώ κάποια στιγμή να μιλήσω να πω αυτά που με πνίγουν. ήμουν λεβέντης κι έχω μείνει μισή μερίδα από το κέρατο (ευτυχώς το πουλί μου δεν επηρρεάστηκε επαναλαμβάνω).


όσο για σένα πρώην εραστή μου τι να πω πια πια; τι να πω; τσκ τσκ τσκ! Ιερό και όσιο δεν έχεις, αληθινά.... λυπάμαι, και ντρέπομαι και το πουλί μου δακρύζει για λογαριασμό σου... όσο για την πίτα σου - Οκ μίλησε η οργή, η αλήθεια είναι ότι δεν παίζεται!

Alexis Colby Μίλα κι εσύ - τα ξέρεις τι άνθρωπος σωστός με το κούτελο καθαρό είμαι. Πάρε θέση πάρε θέση!

Urfurslaag said...

Συγνώμη βρε Τσούζει μου που δεν σε επισκέπτομαι τακτικότερα, αλλά με τα τρεξίματα για το γάμο...καταλαβαίνεις.

Βλέπω όμως πως έχεις και εσύ τις δικές σου ιστορίες και έτσι δεν θα σε απασχολήσω πολύ.

Να σου πώ μόνο πως ο Βαγγελάκης δέχθηκε να είναι παρανυφάκι και να μοιράζει τα ρύζια.

Τον κύριο Μίμη δεν ξέρω τι θα τον κάνουμε που θέλει και αυτός...

Μπαμπης Ζαβος said...

Γεια σας φίλοι μου!

Πέρασα απλώς να υπενθυμίσω πωςπως αναλαμβάνω φωτογραφίσεις γάμων εορτών και άλλων εορταστικών εκδηλώσεων.


Φιλικά Μπάμπης Ζαβός Φωτογράφος

Urfurslaag said...

Μπάμπη μη σε ξαναπιάσω εδωμέσα να ενοχλείς τα παιδιά θα σου στρίψω το λαρύγκι κακομοίρη μου.

Ουρφ

Alex A. said...

lol :)))

sikia said...

alexis colby μου, που χάθηκες γλυκιά μου?

alex_a μου φιλάκια!

urfurslaag μου, μήπως ο κύριος Μίμης να αναλάβει τα χορευτικά της δεξίωσης μετά την τελετή?

κύριε ζαβέ, ευχαρίστως να αναλάβετε τη φωτογράφιση μου με προκλητικά ενδύματα για μηνιαίο περιοδικό.

Τέλος, προβατάκο μου, καυτέ γλυκοτσούτσουνε εραστή, εκατομύρια φορές κιαν αγαπήσεις, αυτό που ζήσαμε δε θα το ξαναζήσεις (by the way, θα ήθελα το πυρεξ της τυρόπιτας, αν δε σου είναι δύσκολο, το είχα αγοράσει από το Vefa's house και με είχε βολέψει πολύ).

david santos said...

Hello, Sikia! How are you? This work is very good
Good week for you.
By

Yellow Kid said...

Αγαπητέ κύριε Τσούζη.

Εχω σεφραρει επανηλλημένως είς την ιστιοσελίδα σας και επειδή μου σχηματίσθι η εντύπωση πως είσθε σεμνός, φέρων βασιλικών φρονημάτων (στην φωτό, φέρνετε λιγουλάκι του Κωσταντίνου), καθώς βλεποντας οτι με τον αξότιμο κύριο και ξαδελφάκι μου, Ούρφουρσλααγκ έχετε σοβαρό σκοπό να διαβείτε τα σκαλιά της Εκλησσίας, έχω χρεός να σας είδοποιήσω για τον φωτογράφίσκο Μπάμπή Ζαβό.
Αυτό που αγννοεί ο κόσμος είναι πώς ο κός Ζαβός τυχάνει αριστερών πεπειθήσεων απο σόι. (Ο παππούς του ήταν αναρχοκουμμουνιτοσυμμορίτης, η δεξιά χέιρα του Βελιουχιώτη). Ο ιδίος δε, εθεάθη έξω απο το Υπουργείον Αμύνης να κρούζει συνθήματα κατά της Δημοκρατίας μας οπως " ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΜΑΛΑΚΙΑ".
Προσοχή λοιπόν, και προς Θεου! Οχι αλλα ιστορικά λάθη! Ο φωτογράφος του Μυστηριού σας θα πρέπει να είμαι ΕΓΩ και Μόνο Εγώ.

Ο Θεός να με έχει καλά.

Tanila said...

Ιιιιιιιιι!!!!
Σόδομα και Γόμμορα!